|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה עלייה נקיה - אתה עולה במסת שריר אבל מסת השומן נשארת אותו דב!
אז ככה יוצא שירד באחוזי השומן (כי זה ביחס לשריר) ועם אני יעשה אירובי ויקח את האבקה אז המסת שריר שלי תעלה והאחוז שומן שלי ירד ככה זה יוצא עם אני לא טועה!?...
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אירובי לא יעזור לך לעלות במסת השריר...
צריך אימונים אנאירובים אבקת חלבון זה כולה תוסף זה לא שתקח אותה וזהו מובטחת לך עלייה במסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
העניין פה לאכול בצורה נכונה על פי תפריט שבנוי לעליה נקייה. כככה תיור מצב שאתלה עולה בשריר אבל המסה השמנה נשארת אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() חפרתם..
עצוב שחצי ממי שהגיב פה לא ידע מה לענות ורק צחק עליו.
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה 99% בלתי אפשרי לעלות מאסת שריר ללא עלייה במאסה בשומן, העניין במאסה נקייה הוא להעלות שריר באותו יחס עם שומן, ככה שהאחוז נשאר זהה פחות או יותר לאחר העלייה, אין דבר כזה כמו שציינת.
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
סתכל על ההודעה שלי ותבין שהיחס פה לטובת השריר על פני השומן זאת אומרת שאתה תרד באחוז שומן או שאולי אני בילבלתי קצת הכל תקנו אותי אם אני טועה |
|
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים פה לא מבינים כלום מהחיים שלהם אני רואה מן הסתם שעולים במסה
נקיה לא עולים בשומן ואם משלבים אירובי אפשר להוריד אפילו להוריד את אחוזי השומן בגלל זה צריכים להיות במעקב בארוחות ולדעת כמה קלוריות בדיוק הגוף צריך מבלי שיעלה באחוזי שומן בכלל כמו במקרה שלי שאני עולה במסה ולא עליתי אחוז שומן אחד אפילו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() וואי מה נסגר פה עם אנשים? אני לפני עשרה חודשים כשנרשמתי לפורום הזה לא כתבתי הודעה אחת (חות משלום אני חדש...) בלי לחפור על כל המאמרים של ישראלבודי ושל עוד מקורות אחרים...
היום כולם נרשמים ומחרטטים בקצב... פשוט עצוב... (אני בעד לנעול הודעות של אנשים שלא קראו מאמרים בכלל ואין להם ידע בסיסי...)
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|