|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה אבל תתחיל להפגיז את הידיים הן בפיגור
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד מאוד אחי... תן דגש על יד קידמית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אחלה של הערה לשימור תותח אתה צודק, אני נותן להם 2 אימונים בשבוע 2 בייספס ו2 טרייספס, יש אימון אחד של שנייהם ביחד , ושני אימונים לחוד של כל שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() גג 12 לאימון שזה 4-3 תרגילים של 4-3 סטים כל אחד, ולטרייספס אני עושה איזה 5 תרגילים של 3 סטים כל אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() זה באמת החלק הכי בעייתי אצלי בגוף לוקח להם זמן , אני בעיקרון מתאמן בערך 4חודשים אבל לפי הסתכלות חוזרת עברו כבר 6 חודשים לא 4 , זמן עף כשנהנים גם מתאמנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() מפהפה שלך לאלוהים או לשרירים , שמעתי שכדאי ואפילו הכרחי לשלב תרגילים מורכבים כמו סקווטים ודדליפט בתוכנית אימונים משום שהם מערבים כ 70 אחוז לביצוע התרגיל וכך ישפיעו על הידיים בעקיפין לגדול יותר אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל את זה לא ניסיתי עדיין ויכול להיות שזה יעזור, נחכה ונראה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() יפה מאוד בן אדם! הכי חשוב תמשיך להפציץ,
עצה שלי:תמשיך במסה (נקיה כמה שיותר) עד שתגיע ל82 קילו + - ואז תעשה חיטוב ראשון תרד לאיזה 74-75 קילו ותראה ממש יפה,ואז עוד מסה ![]() בהצלחה.!
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() חאלס לפרסם תמונה,תמונה
פרסם הכל במכה. נראה אחלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() יפה אחי, תמשיך לעבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חברה אני ימשיך עד המוות , אחלה פידבקים אתם פשוט שפיצים.....!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() נראה אחלה.
בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |