ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-03-08, 13:29   #21
YOG558
חבר פעיל

הסמל האישי שלYOG558

כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
שלח הודעה דרך ICQ אל YOG558

ציטוט:
פורסם במקור על ידי CriminaL
אין אונות,מצב רוח ירוד,סחרחורות,בעיות ריכוז,עצירות ועוד...
צודק במאה אחוז מחזק!!!
ישן 15-03-08, 13:59   #22
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
פורסם במקור על ידי YOG558
צודק במאה אחוז מחזק!!!
או צדיק בסדום
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-08, 15:01   #23
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
או צדיק בסדום
אז תסביר בבקשה איך זה מתקשר למאזן קלורי שלילי:

ציטוט:
In the presence of mechanical stimulation, erection is initiated by the parasympathetic division of the autonomic nervous system (ANS) with minimal input from the central nervous system. Parasympathetic branches extend from the sacral plexus into the arteries supplying the erectile tissue; upon stimulation, these nerve branches initiate the release of nitric oxide, a vasodilating agent, in the target arteries. The arteries dilate, filling the corpora spongiosum and cavernosa with blood. Erection subsides when parasympathetic stimulation is discontinued; baseline stimulation from the sympathetic division of the ANS causes constriction of the penile arteries, forcing blood out of the erectile tissue.
ישן 15-03-08, 15:12   #24
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

עומרי..

Certain other diverse androgenic actions can be ascribed to testosterone. These include initiation of sexual drive (libido) and the ability to achieve a physiologically complete erection (potency).
The importance of testoterone to erectile function is supported by the high density of androgen receptors in that area of the primate brain, where electrical stimulation produces an erection.

רמות נמוכות של טסטוסטרון יכולות לפגוע בתפקוד המיני.

מתוך פיזיולוגיה, מהדורה 5.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-03-08, 15:15   #25
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

אומר או לא אומר אני יודע מה הרגשתי ואני לא היחיד.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 15-03-08, 15:19   #26
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
עומרי..

Certain other diverse androgenic actions can be ascribed to testosterone. These include initiation of sexual drive (libido) and the ability to achieve a physiologically complete erection (potency).
The importance of testoterone to erectile function is supported by the high density of androgen receptors in that area of the primate brain, where electrical stimulation produces an erection.

רמות נמוכות של טסטוסטרון יכולות לפגוע בתפקוד המיני.

מתוך פיזיולוגיה, מהדורה 5.
נו בסדר, חשק מיני תלוי בטסטוסטרון. אתה מכיר מישהו שעשה חיטוב וכתוצאה מכך הטסטוסטרון שלו התרסק כל כך נמוך, שגם הוא מתקשה להשיג זקפה? וכל זה בגיל נעורים?
אפילו אם ירדה לך רמת הטסטוטרון אתה אמור להשיג זקפה, ואני לא מדבר איתך על חולי לב וסכרת בני 60 או משהו כזה.
אין שום הוכחה שהמנגנון של הזקפה מושפע ממאזן קלורי שלילי, וזה ממש לא רשום בקטע שהבאת, כל מה שרשום שם זה שהזקפה מושפעת מטסטוסטרון.
ישן 15-03-08, 15:20   #27
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
נו בסדר, חשק מיני תלוי בטסטוסטרון. אתה מכיר מישהו שעשה חיטוב וכתוצאה מכך הטסטוסטרון שלו התרסק כל כך נמוך, שגם הוא מתקשה להשיג זקפה? וכל זה בגיל נעורים?
אפילו אם ירדה לך רמת הטסטוטרון אתה אמור להשיג זקפה, ואני לא מדבר איתך על חולי לב וסכרת בני 60 או משהו כזה.
אין שום הוכחה שהמנגנון של הזקפה מושפע ממאזן קלורי שלילי, וזה ממש לא רשום בקטע שהבאת, כל מה שרשום שם זה שהזקפה מושפעת מטסטוסטרון.
תקשיב לא יודע איך להסביר את העניין ,אבל הקטע שלא היה חשק מיני אז כתוצאה מכך גם אין זקפה,אבל אם הייתי יושב ורואה סרט כחול ברור שהיה עומד ,אבל אין חשק מיני בכללי.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 15-03-08, 15:21   #28
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
אומר או לא אומר אני יודע מה הרגשתי ואני לא היחיד.
זאת הרגשה אישית שלך,ולא מחקר שנבחן על מאות אנשים.
בוא נגיד שגם אם כן, אז ההשפעה על הזקפה היא פסיכולוגית, מה שגורם המון פעמים לבעיה כזאת.
ישן 15-03-08, 15:22   #29
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
תקשיב לא יודע איך להסביר את העניין ,אבל הקטע שלא היה חשק מיני אז כתוצאה מכך גם אין זקפה,אבל אם הייתי יושב ורואה סרט כחול ברור שהיה עומד ,אבל אין חשק מיני בכללי.
אז אין לך הפרעות בזקפה, הפרעות בזקפה זה לא רק שאתה רואה סרט כחול, אלא שאתה מנסה להעמיד אותו נוגע,רואה סרט, מנסה לזיין, וזה נשאר למטה.
ישן 15-03-08, 15:23   #30
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
אז אין לך הפרעות בזקפה, הפרעות בזקפה זה לא רק שאתה רואה סרט כחול, אלא שאתה מנסה להעמיד אותו נוגע,רואה סרט, מנסה לזיין, וזה נשאר למטה.
חח סבבה אבל החשק היה בריצפה .....
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 15-03-08, 15:25   #31
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
חח סבבה אבל החשק היה בריצפה .....
תשמע אני המון המון זמן על מאזן שלילי,ולא ירד לי אפילו טיפה החשק. זה לא אומר שאני עכשיו אסיק מזה מסקנות שמאזן קלורי שלילי תורם להשגת חשק מיני נכון? אז אותו דבר במקרה שלך.
אנחנו מקרים בודדים,אם רוצים להסיק מסקנות צריך לבצע מחקר רחב.
ישן 15-03-08, 15:28   #32
CriminaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלCriminaL

ציטוט:
תשמע אני המון המון זמן על מאזן שלילי,ולא ירד לי אפילו טיפה החשק. זה לא אומר שאני עכשיו אסיק מזה מסקנות שמאזן קלורי שלילי תורם להשגת חשק מיני נכון? אז אותו דבר במקרה שלך.
אנחנו מקרים בודדים,אם רוצים להסיק מסקנות צריך לבצע מחקר רחב.
כן בזה אני מסכים איתך.
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 15-03-08, 15:28   #33
m0she
מנהל מחלקת התזונה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
מה זה משנה את מי אני מכיר ואת מי לא? האנשים שאני מכיר הם מדגם מייצג?
גרעון קלורי יכול להוביל לירידה בטסטוסטרון, את זה אתה אמרת. אז אולי לא כדאי לבטל כל כך מהר את הסברה שזה עלול לפגוע בזקפה, כדאי להיות קצת יותר פתוחים ופחות נחרצים, במיוחד בנושאים שלא בקיאים בהם בצורה מיוחדת.

MosheG@israelbody.org
ישן 15-03-08, 15:33   #34
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
מה זה משנה את מי אני מכיר ואת מי לא? האנשים שאני מכיר הם מדגם מייצג?
גרעון קלורי יכול להוביל לירידה בטסטוסטרון, את זה אתה אמרת. אז אולי לא כדאי לבטל כל כך מהר את הסברה שזה עלול לפגוע בזקפה, כדאי להיות קצת יותר פתוחים ופחות נחרצים, במיוחד בנושאים שלא בקיאים בהם בצורה מיוחדת.
זאת הסקת מסקנות שלך, והפרעות בזקפה או חוסר יכולת להגיע לזקפה לא יתרחשו לבן אדם בריא וצעיר בגלל מאזן שלילי.(דווקא בעולם השלישי שהמאזן הקלורי שם יותר שלילי משלילי, הילודה הכי גבוהה, מעניין)
אני יכול לשים כסף,כמה כסף שתרצה, שלאף נער כאן אין בעיה להשיג זיקפה גם במאזן קלורי שלילי. באמת ניראה לך שמישהו כאן יושב שעות ומנסה להביא ביד/לזיין ללא יכולת להגיע לזקפה? גם אם החשק יורד קצת מהחיטוב זה לא יפריע לאיבר הזה לעשות את המטרה שלו ולדם לזרום פנימה ולהישאר שם.
ישן 15-03-08, 15:39   #35
m0she
מנהל מחלקת התזונה

ומה גורם לדם להכנס? בקרה מהמח, באיזור שמלא ברצפטורים אנדרוגניים שתלויים בטסטוסטרון. זה נחמד שאתה מסיק מסקנות בנושא שהוא לא ממש התחום שלך, אבל כדאי ללכת לחפש בספרות במקום לצאת בהצהרות.

אין מחקרים בבני אדם בנושא עד כמה שידוע לי, אבל יש כמה מחקרים על עכברים שמצביעים על ירידה בתפקוד המיני עקב גרעון קלורי, כמו כאן (1):

Our data suggest that the facilitatory effect of PSD on genital reflexes did not override the inhibitory effect of FR on erectile function, but different schedules of FR produce distinct effects on genital reflexes.

FR = Food Restriction
PSD = Paradoxical Sleep Deprivation

1. Brain Research Volume 1115, Issue 1, 18 October 2006, Pages 148-154
Effects of long-term food restriction on genital reflexes in paradoxically sleep-deprived male rats

MosheG@israelbody.org
ישן 15-03-08, 15:39   #36
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כפול

MosheG@israelbody.org
ישן 15-03-08, 15:43   #37
Danielllo
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NIR_B
מוזר אני עומד על בערך 1000 קלוריות ביום כאשר ה bmr שלי הוא 2100 והיום כולה ילדה ישבה עלי בלי שום דבר כולה ישיבה עם שיחוק בפלא והחבר שלי קפץ פלאים
וואי אחי איזה פדיחה זה שזה קורה אם ידידה טובה? תמיד זה קורה לי ואתה מנסה כזה להזיז אותו או משהו ואתה מפחד שהיא תרגיש פתאום הכי לא נעים חח
ישן 15-03-08, 15:56   #38
imported_NIR_B
חבר פעיל

כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
וואי אחי איזה פדיחה זה שזה קורה אם ידידה טובה? תמיד זה קורה לי ואתה מנסה כזה להזיז אותו או משהו ואתה מפחד שהיא תרגיש פתאום הכי לא נעים חח
חח אחושרמוטה
ובונא רציני היום נגיד אני יושב כזה חצי שעה, ואז אני קם ויש לי סחרחורת לפחות איזה 7 שניות ככה ואז עובר
קרה לי כבר 10 פעמים היום בערך אפילו יותר שאני יושב קצת הרבה זמן או שוכב קצת הרבה זמן ואז קם ופתאום מסתובב לי הראש אחושרמוטה
imported_NIR_B מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא