|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אם אתה רוצה להגיע למקום מסוים תלך על זה. שלא יזיינו לך את המוח כול הגדודים עושים אותו דבר לא משנה אם זה גולני גבעתי או לא יודע מה (לגדודים של מגב יש פעילות משלהם אבל גם שם המצב חרא) - תלך מקסימום תיפול לגדודים אין מה לעשות. מה שכן לכול גיבוש שתלך אתה חייב להתאמן על ריצות יותר מאשר על כוח תרוץ כמה שאתה יכול זה מאוד חשוב לגיבושים(יש לי חבר טוב שהוא פשוט חייה יש לו מסה מטורפת אבל הוא בקושי מסיים 2000 ביום סיירות הוא פרש בספריטנים) קיצר אם אתה רוצה לעבור גיבוש מסויים(במיוחד שאתה כבר חייל) תרוץ המון ושיהיה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הימ"ס, אני לא יודע הרבה על היחידה הזאת אבל מסתערבים זה תמיד נשמע מעניין (בלשון המעטה). ומישהו פה אמר שח"ם, אל תחשוב בכיוון הזה אפילו. אחרי הטירונות שלכו אותי לשחם אם כל האלה שיש להם מחלות מוזרות ופרופיל 45-. אחרי יומיים ברחתי משם בחזרה לבקו"ם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי אם תשרת בג'וב... כקרבי ברוב השירות לא. ואין שום קשר לכפיפות לחוקי מטכ"ל, תאמין לי שדואגים להם טוב טוב. ימ"ס אחת היחידות המטורפות, אני מכיר 2 קצינים ביחידה, אחד הגיע משלדג והשני הגיע מיחידת מודיעין קרבי מסווגת. אתם לא מבינים משהו אחד, יחידות מהסוג הזה זה ממש לא משנה אם "אתה רוצה" או לא. האנשים שמשרתים שם זה אנשים עפ אופי חשיבה מסויים, מנטליות מאוד מסויימת וספציפית שמעטים האנשים שיש להם אותה. מקווה שיש לך את מה שדרוש... בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() שומר חומות
אתה יכול בבקשה לרשום עוד דברים על הי"מס כל נתון סוגי פעילות ותנאים בבסיס דברים כאלה בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף לכך הם מוציאים מעצרים איכותיים ביותר הכוונה היא שבוחרים בהם בדר"כ למעצרים היותר "מסובכים" "מסוכנים" למטרות "חיסול" אני כבר לא חושב שמוציאים את היחידה מה שכן תמיד יש חמושים בסביבה ![]() מבחינת תנאים אפשר להגיד שיש להם את התנאים הטובים ביותר ללוחם בצה"ל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה קצת מפגרת ושל מישהו שלא מבין כלום בצבא, יש שם חדרי כושר ואפשרות להתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
הוא רץ משו חבל על הזמן הסיבולת שלו לא נגמרת, מבחינת שרירים הוא תותח, ענק סיים תיום סיירות בלי בעיה תמיד הוביל, ולא קיבל זימון לא לשייטת לא לסיירת... אני רוצה לשרת ביחידות מובחרות, אני ינסה לפחות, אם לא ננסה איך נדע? נתכונן פיזית ננסה ונירא ... ותודה..
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לגידעונים לפי דעתי היחידה הזאת עושה פעילות מסוערבת אבל היא פועלת רק בבתי הסוהר ולא שטחים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל