|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין צורך להתעצבן אחי... אתה רוצה תגובה בונה ? אין מה לשפר תמונה כזאת בדרך כלל לא מעלים אלא זאת תמונה של לפני ואחרי בדרך כלל... לשפר אי אפשר להגיד דברים ספציפים כי אין עליך מאסה לכן צריך לשפר הכל פשוט תמשיך לאכול ואל תתיאש ובעוד כמה זמן הרבה תעלה תמונות אחי ואז תקבל תגובות של מה לשפר מה לא מה טוב מה רע. שיהיה בהצלח.
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס, זאת תמונה שלא צריך להעלות...
אין לך כלום כרגע, אתה רזה מת, לך תאכל תתאמן ואז תפתיע אותנו עוד חצי שנה לפחות עם תמונות לפני ואחרי
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר לא להיתעצבן אני יעלה פה תמונה של פרונט הרבה אנשים ישתקו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() ישתקו מרוב ההלם.. יאללה במקום לדבר תתחיל לטחון פחמימות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם אני בן 15.....זה לא תירוץ... חוץ מזה מה אתה רוצה שיגידו לך? סוס? ענק? יודע מה..מה אתה מעדיף? שנגיד לך שאתה רזה או שיאללה תיגש למקרר ותתחיל לאכול..? אין ממש להגיד מה לשפר.. פשוט צריך לשפר הכל...מסה בכל הכוח....בלאגן!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סכים איתו בכל מילה... תתחיל לתחון והרבה אחי... עוד שנתיים אתה תהיה אחד התותחים פה
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר ישתקו מרוב ההלם ??! ido אתה בן אדם דפוק אחי.. ותודה לכול השאר אני יבנה תפריט מסודר לעלייה במסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() אוקיי אני בן אדם דפוק
אבל אתה מבינינו עור ועצמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
מה לא אמרתי נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
הוא כולה התחיל להתאמן וכמוך ואפילו יותר גם לו קשה לעלות ומה לעשות יש אנשים שקשה להם לקנות אבקות הם לא יכולים וזה מאוד קשה ככה צריך גם הרבה כסף קצת ככה לאוכל למסה כל אחד פה נופל עליו לך תוכל לך למקרר אתה עור ועצמות ודברים כאלה.. ובדוגרי כמו שהוא אמר הם סתם חשים וזה שהוא אמר שהוא רק בן 15 הוא התכווון שהוא רק התחיל להתאמן לפני כמה חודשים קיצור כמו שאני לא מכיר אותך בקושי ואתה לא אותי ואף אחד פה לא מכיר אף אחד אבל מה ישר אנשים רצים להגיב לך למקרר לך תאכל ולך תעשה ככה והם לא מבינים שלא כולם יכולים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
זה מה שהוא צריך לעשות.. עדיף לשקר לו? אני לא מבין... מה עדיף להגיד לו? חח יפה אחי תמשיך ככה? כמו שאמרת...אנחנו לא יודעים מי הוא וכדומה ואם הוא במסה מטורפת או לא...!!! אז אנחנו אומרים לו מה כדאי לעשות במצס שלו..בלי לדעת אם זה מה שהוא עושה כבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
הושעה
|
![]() בינתיים מזכיר קצת את הצילומי ילדים האלה שעושים באינדונזיה איפשהו... אבל צריך זמן. בסך הכל זמן. לא צריך ליפול עליו ולהגיד לו לאכול את כל מה שזז ולהתאמן בלי סוף. עם המבנה גוף הזה, שהוא יחסית רזה זה אולי יקח אולי קצת יותר זמן מהצפוי, אבל בסופו של דבר יהיו תוצאות נחמדות. תאמין לי שאחרי משהו כמו שנה אתה תהיה עם גוף שהוא לפחות בינוני ומעלה (דגש על "מעלה").
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() ציטוט:
אם זה רזה בשבילך מעניין אותי מה זה שמן אצלך :):):):)
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|