|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
ולא לצאת איתו ולדעת שיום אחד יפרדו איך אני?
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיהיה זבל מניאק כלב שבין ההכי כלבים , תדע לעורר אצלה רגשות חדשים שהיא לא חשה עד היום , תעקוץ אותה במידה , תחליט ותשתלט עליה בכל דבר בכל מקום בכל סיטואציה , אל תתפשר אל תיהיה נקניק , תתעקש על המילים שלך. בקיצור אני יכול להרחיב עוד ההרבה על מוח האישה אבל זה לפעם אחרת , בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני הולך ברחוב ושותה להנאתי מיץ תות, שוטר יכול לבוא ולעצור אותי על שותהתות? (שוטטות)
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אחד מהדברים האלה זה באמת משו מופרע וטיפשי למה בשלט יש את הכפתור של להוציא את הדיסק עם צריך אחרי זה לקום ולקחת אותו.......
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא צריך להיות כלבלב שלה, והוא צריך להיות הגבר במערכת היחסים, לא להכנע לכל הגחמות שלה ולהתפשר. אבל - מפה עד להתנהג לבחורה כמו מניאק יש דרך ארוכה. בחורה רוצה גבר עם ביטחון עצמי, שידע מה הוא רוצה, ושלא יפחד לנסות לקחת את זה. אם אתה תכיר בחורה ומהרגע שהכרת אותה אתה תשדר לה שאתה רוצה להיות ידיד שלה - אז בתור זה אתה תגמור, בתור ידיד ולא יותר. אם תשדר לה שאתה רוצה אותה ותעשה מעשים בהתאם לכך(לא תפחד להתקרב, לגעת, להסניף תשיער, לנשק)- אתה תגמור בתוכה. עד כאן פניני החוכמה מפי עומר להיום ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ^^^^ חחחחחחחחחחחחחחחח
" אתה תגמור בתוכה." תכלס זה נכון למרות שאני מעדיף להיות מסתורי |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ת'כלס עם המגבת זה נכון,אני לא מכבס ישר אני נותן לה לעבור שלבים-1)יבוש אחרי מקלחת2)מעביר אותה לתלייה על מנת שהיא תשמש לניגוב פנים בבוקר3)לייבש רגליים אחרי מקלחת4)כביסה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|