|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
מה שאתה עשית denous לא נקרא
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() היה לי טיול שנתי 3 ימים אוכל חרא אבל חייבים להנות :/ אכלתי מלא חטיפים ב 50 שקל קניתי די הרבה חטיפים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאכלס מבחינת ערכים זה לא ציט, אבל מבחינת כמות קק"ל זה מטורף ובמיוחד מה שהבטן מרגישה.. שילשול נעים אחי.. :\
אני במקומך הייתי מתפרק על איזה לאפה עם שווארמה וציפס ממולא טוב עם איזה קולה בצד ולקינוח טילון נוק אאוט משהו טוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין איך אפשר לחשוב על צ'יטים שוקודל או כל דבר אחר במסה , אישית אין לי כוח לזה מרוב האוכל שאני אוכל ביום יום , ממש לא בא לי ולא מושך אותי.
בחיטוב אולם לקראת השלבים האמצעים - סופיים אני לפעמים מטפס על הקירות בשביל קצת פחמימות/סוכר מכל סוג שהוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אתה משווה קופסאת קוטג ולחם עם איזה שומן איכותי לשווארמה בלאפה עם טילון ככה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
+10000000
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
תוכלו לוותר על הארוחת צהרים,או ערב, ואחרי האימון או משהו לאכול כמו בן אדם איזה שווארמה או משהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה כלום
אני היתי עד עכשיו בחיטוב ונמאס לי (גם חסר לי מלא ויטמינים וזה עושה לי בעיות) בקיצור: חצי עוגה שלמה + חלב מעדן אתמול: סטייק = 4 חטיפים כאלה של שוקולד לפני זה: סטייק 700 גרם.. לפני זה: 2 פיצות ועוד משהו חח טוב השלמתי מינרלים עכשיו אני חוזר לחיטוב (בצורה מאוזנת יותר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח אסי מה אתה בא להיסתלבט?
זאת הארוחה שלי ליפני שינה Xd חחח כמו שזונד אמר...אין על שוארמה ככה שהטחינה נוזלת מהלאפה ככה עם כוס קולה עם חברים ככה אשכרה קלאסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() :):):):) אצלי זה אחד הצ'יטים זה בעצם פעם ראשונה שלי שאני מבצע צ'יט אני חושב כולל החיטוב פשוט אני עולה נקי מאסה :]
וכל אחד שאומר שזה ארוחה שלו אני רוצה לראות אתכם מוצאים בכלל קערה בשביל משהו כמו 7 כוסות של דגנים :] הייתי צריך פיילה כדי לאכול דבר כזה וכן אני יודע לשתות הרבה מים ישר שתיתי חמש כוסות מים והלכתי לישון עכשיו נשתה עוד הרבה. שבת שלום נשמות !
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() רק אצלי צ'יטים זה פיצה משפחית שלמה עם אקסטרה גבניה,פטריות,בצל כמה פרוסות נקניק יפות ואיזה גירוד קטן של בולגרית מלמעלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() חחח שמע כמה שזה נראה צ'יט קטן והכל תחשב את זה זה המון זה 7 כוסות דגנים אחי אפילו שמונה אם מחשיבים את זה שאתה משחק עם עצמך כל פעם ומוסיף עוד קצת :]
תחשוב מזה 8 כוסות מלאות של דגנים ומשהו כמו 4 כוסות יותר אפילו של חלב....! אחרי שהייתי בחיטוב והתחלתי לאכול ברנפלקס כל יום והייתי על 1300-1400 קלוריות תאמין לי שזה צ'יט שכל אחד היה חולם עליו אחרי דבר כזה בשבילי זה צ'יט ענקקקק אבל בגלל שהיום שישי וכבר עשיתי את הצ'יט הזה אז אני הולך עד הסוף דפקתי שינה ובלילה יוצא ל-evo בעיר לדפוק המבורגר 400 גרםםםםםםםםםםםםםםםםםםם D: תאחלו בהצלחה בהקאה !!!!!!
![]() |
#39 |
|
![]() אתה פשוט ילד הומו אין לי מה להגיד יותר מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט ילד קוקסינל... תתחיל להוריד את הגובה שלך עם התגובות פה לכולם התחלת לחוש פה יותר מדי כולך ילד קטן ומסכן באמת שתתחיל להגיב כמו בן אדם ולא כמו איזה ערס קטן ומסריח שכותב מה שבא לו ומי שבא לו כמו איזה ילד הומו חתיכת מסכן. שבת שלום.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|