|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() לאלה שאמרו שעדיף סמית' מאשר עם דאמבלים - עם דאמבלים יש יותר עבודה של המייצבים לעומת הסמית' אז מהבחינה הזאת עדיף עם דאמבלים.
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאפי אמר אני לא חושב שאפשר להחזיק 40 קילו כל יד .......
![]() |
#25 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כך מקבילים ותגביהה אותם, ככה אני עשיתי.
מתרגלים לטכניקה של ההוצאה\ההכנסה של המוט נכון יש סיכוי שתמעד אחורה אבל אם תילך אחורה בזהירות שום דבר לא יקרה. דרך אגב אתה יכול האק סקוואט.
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() ^^^
אין דרך להגביע מקבילים, סגרנו שאני עושה אהק סקוואט? הוא גם אפקטיבי כמו סקוואט רגיל? ולאנג'ים עם דאמבלס גם טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אל תעשה עם דאמבלים שום דבר שקשור לרגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אני מעדיף אפילו סמיט אל מוט חופשי....
תעשה סמיט
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא יודע מה הניסיון של אנשים אחרים עם הסמית
אבל גם אצלנו אין כלוב בחדר כושר אז אני משתמש בסמית, הרגליים (והמשקלי עבודה) שלי גדלו בצורה משמעותית מאז שהתחלתי אז למרות שזה לא מפעיל מייצבים כנראה שזה עדיין נותן את הדבר העיקרי שזה צריך לתת, כוח ונפח ברגליים! נ.ב אני שם את הרגליים קצת לפני המוט כך התנועה מרגישה יותר טבעית ואני לא מרגיש שזה נותן יותר לחץ בגב כמו שכמה מאמרים אומרים.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() ^^^
אז פשוט לעבוד על הסמיט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() גם לנו אין את המתקן הזה אתה שם את המוט על מקום בגובה כתפיים בערך על מקבילים משהו כזה והולך אם זה אין בריריה אחרת חח
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לעשות בסמית מאשר עם משקולות אתם רוצים מייצבים תעבדו עם כלוב רגיל משקולות זה גם לא נוח
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() חח גם לנו אין במכון.. נכון יש את המתקן של הלחיצת חזה? לא יודע אם יש לכם את זהכמו שאצלנו אבל אצלנו אפשר להרים כזה את הברזלים בצדדים ואז אתה יכול לשים אותם בגובה שמתאים לך ולשים עליהם את המוט ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() או קיי אני אמרתי כבר בפעם השלישית, אין מצב שאני יעשה סקוואט מהמקבילים כי הם נמוכים, להשאר בנתיים עם הדאמבלס אז? או שפשוט לעשות על סמיט כי גם ככה את הלאנג'ים אני עושה עם דאמבלס כך שהמייצבים פועלים שם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() ^^
אז שנייה, אם אני יעבוד אז על הסמית בסקוואטים אבל את הלאנג'ים עם דאמבלים אז המייצבים שלי מספיק עובדים? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|