|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() חלק מהנתונים לא הגיונים בכלל ב -4 חודש גם אם תאכל כמו חזיר 30 קילו זו עליה בלתי אפשרית.
לגבי התמונות נראת אחלה במסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח
נו מה תגיד תאמת כמה זמן לקח לך עלק 4 חודשים עם 30 קילו חחחחחחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אחי איזה שינוי מטורף אפילו מטורף מדי 30 קילו ב4 חודשים???????
בכל מקרה נראה מעולה אהבתי איך שנראית במאסה צברת מסה מטורפת כל הכבוד וגם על החיטוב כמובן בכל מקרה המון בהצלחה ומצפה לעדכונים
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() מה שלא יהיה יפה שעלית במאסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אממ זה ששיוני ענקי בכל אופן אם זה אמיתי או לא ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() 4 חודש? WTF
או שהיה לך newbies gains אחושרמוטה סופר דופר, או שזה חרטה.
![]() |
#27 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() זה:
![]() וזה: ![]() תוך 4 חודשים? תרשה לי:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אפילו התלמידים של 'קובי עזרא לא נידקרים למצב כזה תוך 4 חודשים. לך תיראה דרדגון בול ..
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
בונה כל יום אני מגלה כמה אפס אני..בשנה עליתי 10 קילו שריר אולי איזה אחוז שומן אחד וחשבתי שזה מעולה...עכשיו אנשים בימינו עולים ב4 חודשים 30 קילו זה כאילו פי 9 ממני...מדהים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נראה בן :):):):) בעיקר במאסה
![]() |
#30 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
את הקנאה תשאיר לעצמך זה שאין לך גנטיקה טובה ואתה עלית רק 9 בשנה או שאולי אתה לא אוכל נכון ומתאמן כמו שצריך או שהגנטיקה שלך לא מספיק טובה. סתם בשביל ההוכחה שזה אני ב2 התמונות תסתכל על הכתף בתמונה הראשונה יש לי שם נקודת חן וגם בשניה. ב4 חודשים הגעתי לזה של השקעה לא הפסדתי אפילו אימון אחד , גם כשהייתי חולה הלכתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה לעשות שאפילו עם חומרים זה לא הגיוני לעלות 30 קילו ב4 חודשים....
לא אמרנו שזה לא אתה ושלא עשית את השינויי..אבל תיסתכל שוב בלוח שנה..נראה לי אתה מיתבלבל ובעצם התחלת שעה ליפני.. חח לא תכלס....4 חודשים 30 קילו....לא עשו אותנו באצבע....אותי לפחות :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
התחלתי להתאמן באוגוסט שמע אפילו המאמנים במכון שלי לא האמינו כמה שגדלתי הם אמרו להורים שלי שיבדקו אם אני לוקח סטרואידים ואחרי ה4 חודשי מאסה שגדלתי ממש בא אדם מסויים שאני לא אנקוב בשמו והציע לי שהוא יאמן אותי ובתמורה אני אלך ואשתתף בתחרות לחיצת חזה אבל לא הסכמתי אז כי לא רציתי לגדול עוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעשה לי טובה
אם זה היה ככה היו מחפשים אותך האדם עם הגנטיקה הכי נדירה בעולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי שלי אישית אין מה לקנות , בעיקר בקטע של הגנטיקה ![]() עזוב אם אתה משקר אתה משקר רק לעצמך , ולי אישית זה לא היה עושה טוב על הלב עם היו אומרים לי "פשש יפה" והייתי יושב מאחורי המסך בידיעה שלא אומרים את זה לי בעצם... ולגבי הנקודות חן יש לך בתמונה אחת בצד אחד בשניה בצד אחר אז שב בשקט..ככה שיש פה 3 אפשרויות.. 1.זה לא התמונות שלך בכלל 2.זה תמונות שלך רק שבמקום 4 חודשים זה 4 שנים 3.סינטלת את כל הגוף וכדי להשתיק אותי תראה לי תמונה שלך עם הפנים לפני ואחרי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר ליצור איתך קשר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
מה זה ישלחו את ההורים שלי לבדיקות אם אני מזריק? למה זה עניינו של מישהוא? מאמן בחיים לא היה עושה כזה דבר...מה גם שאתה בן 18 כבר....:/ גם עם סטרואידים אל היית מיתקדם ככה....אתה לא אחוז שומן כל כך גבוה לפי מה שרואים בתמונות....וכן גם אני שמתי לב שהנקודת חן פעם בכתף ימין ופעם בשמאל...... 4 חודשים..זה לא..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה אתה דפוק..? את מי אתה בא לחרטט..? סע סע מפה.....
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() חח אין גם לפי הדיבור שלך עכשיו בהודעה הראשונה אני רואה שאתה סתם מחרטט....
יודע מה.....יהיה מעניין.. תעלה את התפריט שלך במסה.....של ה4 חודשים.......בלי תירוצים..תעלה אותו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חברים פיספסתם פה נתון אחד משמועתי
ב4 חודשים לעלות מי עיקף יד 31 לעיקף יד 42 כלומר 11 סנטימתר ב4 חודשים ? !?!?!?!!!??!? אני לא חושב שלוליק עשה את זה בשיא המאסה שלו תחשבו מזה 11 סנטימתר ב4 חודשים יא רבe?!?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() עלית 30 קילו ב120 יום, זאת אומרת שכל 4 ימים עלית קילו, ועוד "נקי". ואני אנדי בולטון.
מה הקטע של אנשים לשקר בדברים כאלו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|