|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אבסולוט אפשר להביא ב35-40 אם כבר, פינלנדיה אותו המחיר. אלכוהול 96-98 לא קוראים ספירט, אלא קוראים לו כהל לשתייה, ומוכרים אותו בכל סופר אפשרי, אני קונה תמיד במגה. בירות אתה לא מביא חבית גדולה, אתה קונה איפה שאמרתי לך, ואם אתה מחזיר את כל הבקבוקים והארגז, אתה מקבל חזרה כסף מזומן, ויוצא שהוצאת נטו על הבירות 30 שקל על 10 ליטר בירה!!!! זה יוצא 1.5 שקל! כן כן שקל וחצי לבקבוק של חצי ליטר טובורג / גולדסטאר (יש מצב עוד סוגים לא בדקתי) קיצר תקשר לאן שאמרתי לך ותדבר איתו תסגור מחיר , תקנה בירות במחיר "רגיל" ותגיד לו שיעשה לך הנחה על הוודקות.. הרגע קלטתי שאתם 20 איש, קנה ארגז בירה של חצי + אבסולוטו + חורציצה = 130 שקל . אתה אומנם תשלם 110 על הבירות אבל תקבל חזרה 80, והחישוב של הוודקה זה במחירים רגילים. קיצור 130 שקל ל20 איש זה כלום, שימו 15 שקל כל אחד ותקנו גם אוכל ומדללים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה אתה מביא אבסלוט ב35, גם בחינוואי הזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() או שפשוט תקנה להם וודקה פרפקט מסריחה ב 20 שקל לליטר
![]()
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
חח ואני גם שוהת את זה לא חבל להרעיל מישהו :):):):) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חח לא מתעצבן, זה מזג אוויר מעצבן!
אממ, כעיקרון אפשר לסדר קומבינה ממנו כשקונים כמות, וגם אפשר אם יש חבר שעובד באיזה מסעדה כמלצר / שליח הוא יכול לסדר שידבר עם הבוסים..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בטח זה מחיר מעולה, במיוחד שהמחירים עלו עכשיו /:
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|