|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
לגבי השיר הכי אהוב שלך ידידי, הוספת לעצמך לא מעט נקודות אצלי. דני רובס הוא אחד היוצרים המדהימים ביותר שקמו כאן מאז ומעולם, ולמרבה הצער הוא לא מוערך כפי שמגיע לו - אך מבחינתי הדיסק שהוא יוציא בקרוב יהיה הדיסק הראשון שאני אגש לקנות בחנות, ולא אוריד באינטרנט אחרי שנים שלא נכנסתי לחנויות דיסקים - וזה מתוך כבוד לאמן הנהדר הזה. אגב תאזין ל"שחררי אותו", או ל"שארית", אתה תבכה דמעות אח שלו... ולגבי השבולת שועל בחיטוב, אתה חי טוב...על פרכיות אורז שמעת? לילה טוב.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אמרנו אוכל אהוב בחיטוב לא ? פריכיות אורז זה לא אוכל ,זה אויר עם קצת יכולת לעיסה.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שם : עדי
גיל :16 וחצי עיר מגורים : קריות מספר שנים מתאמן :1שנה וחצי התרגיל שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה במוט מפתח הגוף האהוב עליכם :דקסטר ג'קסון מטרות בתחום : לגדול ולגדול ולגדוללל ציטוט אהוב : סתכלו בחתימה שלי יש שם 2 שאני אוהב ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שם :אנדרי
גיל :16 עיר מגורים :באר שבע מספר שנים מתאמן : רבע שנה עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : N סרט אהוב : זהות אבודה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :nickleback השיר שאתם הכי אוהבים : animals שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט,פול עליון עם מוט V,לחיצת חזה שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :חתירה,מתח,לחיצת כתף פיצול האימונים האהוב עליכם : FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :ענבים הצ'יט החביב עליכם :פחזניות מפתח הגוף האהוב עליכם : ronnie coleman מטרות בתחום : צורה,כוח ציטוט אהוב : "מצידי כל הגדוד יכול לתקוע אותך בתורות,אבל אם אתה לא נהנה,אז אתה לא הומו" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :ג'אקאסס |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שם : עמרי.
גיל : 16. עיר מגורים : כרמיאל. מספר שנים מתאמן : אממ.. אני לא מתאמן בחדר כושר, אני מתאמן ג'או ג'טסו (מכיתה ג'). עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל. סרט אהוב : 8MILE שר הטבעות. להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Dream Theater linkin park השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה.. העכשווי When I am gone שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: מקבילים, קוברה ומתח. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : סקווטים וזהו נראלי. פיצול האימונים האהוב עליכם : לא הבנתי >< המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : בננה הצ'יט החביב עליכם : חלה שאמא שלי מכינה :P מפתח הגוף האהוב עליכם : אין מטרות בתחום : חיטוב+כוח פיזי ציטוט אהוב : אין ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : ראיתי את זה בחתימה של מישהו אבל תמיד המאמן שלי היה אומר לנו את זה "No pain no gain". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שם :בן
גיל :15 עיר מגורים :עמק הירדן מספר שנים מתאמן :שנה וכמה חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :כל מיני ענפי ספורט. כדורסל קיאקים קליעה אתלטיקה קלה. סרט אהוב :כל קומדיה טובה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :metallica eagles, nickelback השיר שאתם הכי אוהבים :heart of gold שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים:דחיקת חזה, dambell hamer curl, fly שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כל תרגילי הבטן, וטי באר. פיצול האימונים האהוב עליכם : ab-c המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :כל מה שטעים הצ'יט החביב עליכם :פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם :דקסטר ג'קסון מטרות בתחום :דחיקת 100+ 7-9 אחוזי שומן ומאסה מכובדת ציטוט אהוב :go hard or go home ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : מת על אימונים
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שם : דן
גיל :18 עיר מגורים : נתניה מספר שנים מתאמן : שנה ו3 חודשים+- עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : איגרוף תאילנדי לפני 5-6 שנים סרט אהוב : רשימה ארוכה: מטריקס, אפקט הפרפר, ברוס הגדול מכולם, אמריקן פאי וכו' וכו' וכו' להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אוי ווי עדיף שלא נתחיל השיר שאתם הכי אוהבים : אין שיר ספציפי שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, בנט אובר, לחיצת כתפיים דאמבלים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : קיקבק, בטן (לא עושה) פיצול האימונים האהוב עליכם : AB, עכשיו התחלתי ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : חזה עוף עם טחינה הצ'יט החביב עליכם : גלידה, חמאת בוטנים, שווארמה ועוד מפתח הגוף האהוב עליכם : לי פריסט מטרות בתחום : 80 קילו על 10% ציטוט אהוב : צריך להזכר ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : חתיך אש מגיל 6 שוקל 76 עם יד 55? (הלוואי)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() שם : ניר בורדצקיי
גיל : 16 עיר מגורים : ב"ש מספר שנים מתאמן : 3 חודש עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים :כדורסל סרט אהוב : שברירי להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : השיר שאתם הכי אוהבים : דם חם שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ כפיפות בטן ויד אחורית בפולי עליון לאיודע אך קוראים לתרגיל שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : לחיצת כתפים כנגד מכונה אחד המגעיליםםם פיצול האימונים האהוב עליכם : ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : קוטג' 3 אחוז שומן אנערף מה כבר יכול להיות טעים בחיטוב חח הצ'יט החביב עליכם : בורגרנאץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ מפתח הגוף האהוב עליכם : לאדע לא מכיר בדוגרי מטרות בתחום : אני עכשיו שוקל קצת פחות מ 90 עם כמעט 20 אחוז שומן.. אני רוצה להגיע למצב שאני שוקל 90 קילו אבל עם אחוז שומן הרבה יותר נמוך.. ציטוט אהוב : כשהזין עומד השכל בתחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
שם : רן
גיל : 24 עיר מגורים : באר-שבע מספר שנים מתאמן : 3 - שנה אחת בבית עם ציוד זבלה. שנתיים רצוף מסודר בחד"כ עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : סאדו מאזו סרט אהוב : חומות של תקווה / הנסיכה הקסומה / צלילי המוסיקה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אוהב הכל שומע הכל... למעט דברים כמו מטאל וג'אז השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה לא נכין עכשיו TOP20. אבל מרבית השירים האהובים עלי ביותר הם המוזיקה הטובה של ה- 80s שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת כתפיים מאחורי הראש במוט בישיבה. לחיצת חזה במשקולות בשיפוע חיובי. סקוואט שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : דדליפט קלאסי. עבודה על כתפיים בדאמלים. כפיפות בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : AB ארבע פעמים בשבוע מפתח הגוף האהוב עליכם : מושל קליפורניה האחד והיחיד מטרות בתחום : לא גבוהות מידי בתור אקטומורף, מרוצה ממה שהשגתי עד כה שהם עליה של 25 קילו במסה ללא הרבה אחוז שומן כלל. בעתיד מצפה לעוד כ-10 קילו בתקווה של LBM ואגיד תודה ציטוט אהוב : מה שלא פשוט, פשוט לא יהיה ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : If you don't like me BLOW ME!!
![]() |
#11 |
משתמש ותיק
|
![]() שם :רן
גיל :17 עיר מגורים :צפת מספר שנים מתאמן : שנתיים וקצת עם הרבה הפסקות, חזרתי להתאמן אחרי הפסקה של 4 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל... סרט אהוב : פני צלקת להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :עופר לוי,זוהר ארגוב השיר שאתם הכי אוהבים : את לי לילה, לילה לא לילה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: סקוואט, לחיצת חזה,לחיצת כתפיים שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :כל השאר...... פיצול האימונים האהוב עליכם : abc המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :הכל.... הצ'יט החביב עליכם :כל מה שאפשר לאכול...... מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לבורני מטרות בתחום : להכאיב לעצמי..... ציטוט אהוב : "לא פורש".... ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :מזוכיסט....
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יאללה גם אני משתתף....
שם:ליאור: גיל 17ו 9 חודשים ספורט האהוב:פיתוח גוף מפתח גוף אהוב:ארנולד עיר מגורים:תלאביב ציטוט אהוב:"אין מקום לחלשים בעולם הזה"מאת":אני:d המוטו שלי:"אין לא יכול ,יש לא רוצה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שם :קסם אברהמי
גיל :14.7 עיר מגורים :אופקים (לא מוכר, אני יודע) מספר שנים מתאמן : 8 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל סרט אהוב : דמעות של השמש להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :כלא 6 השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: כפיפת מרפקים בישיבה, בנץ' בשיפוע חיובי ופשיטת מרפקים בפולי עליון. שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : פשיטת רגליים, כפיפת רגליים, שראגס. פיצול האימונים האהוב עליכם : Ab המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא עשיתי חיטוב עדיין. הצ'יט החביב עליכם :חצי מגש פיצה עם הרבה תוספות. מפתח הגוף האהוב עליכם : מאור זרדז. מטרות בתחום : להגיע למשקל של 85 קילו על 8 אחוז שומן. ציטוט אהוב : " אם אין אני לי, מי לי " ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז :אוהב פיתוח גוף ובמיוחד אוהב לאכול :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() שם : שניר
גיל : 17 עיר מגורים : גן יבנה !! מתאמן בערך שנה עסוק בתחומי ספורט שונים כדורגל !!!! חולה מוזיקה שחורה אוהב תרגילי חזה ובייסיפ לא סובל כתפיים ורגליים ציטוט אהוב : אין דבר העומד בפני הרצון... אבל לפעמים יש רצון והדבר לא עומד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שם :טל
גיל :16 עיר מגורים :גבעתיים מספר שנים מתאמן : 7-8חודש עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : ג'ו-ג'יטסו 5 שנים סרט אהוב : 300 להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :Linkin Park,Dmx,Disturbed שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: דדליפט קלאסי,מילטרי פרס,לחיצת חזה בשיפוע עםמשקולות שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :סקוואט,בנט אובר,לאנג'ים.. פיצול האימונים האהוב עליכם : ABC המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :סלט,ש"ש הצ'יט החביב עליכם :ארוחת שחיטות ב206,פיצה מפתח הגוף האהוב עליכם : ya baby רוני כמובן מטרות בתחום : 100 קילו על 10 אחוז שומן ![]() ציטוט אהוב : NO PAIN NO GAIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שם :טל
גיל :16 עיר מגורים :כרמיאל מספר שנים מתאמן : 7 חודשים עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורגל וכדורסל כתחביב להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה :akon השיר שאתם הכי אוהבים : יש הרבה שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס,דדליפט,בנטאובר שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים :לחיצת רגליים,מקבילים,לאנצ'ים פיצול האימונים האהוב עליכם : AbcX5 המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב :לא היה לי חיטוב נורמלי עדיין הצ'יט החביב עליכם : 350 גרם כריות ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : יש הרבה: גוסטאבו באדל, דניס וולף, ויקטור מרטינז ובראנץ' וורן. מטרות בתחום : להגיע הכי רחוק שאפשר, אחרי הצבא לראות מה המצב איתי ולהתחיל לקחת את העסק ברצינות עד האולימפיה ![]() ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : חרוץ, יצירתי, מצחיק והכי חשוב אחד שלא חושב רק על עצמו.
![]() |
#17 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() שם : עלי
גיל : 17 ו 260 ימים עיר מגורים : נצרת מספר שנים מתאמן : שנתיים וחצי עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : הא ? סרט אהוב : יש הרבה להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : אבי ביטר הכריש , עופר לוי המלך ותמיר גל ( שאני אומר ר כמוהו :P וזה דבר שאני נורא אוהב . השיר שאתם הכי אוהבים : מתפלל שתעני לי - תמיר גל שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: לחיצת חזה , דדליפט ולחיצה צרה . שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בטן פיצול האימונים האהוב עליכם : ABCD המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא אוכל לפי תפריט , אין לי תקופת חיטוב ומסה , אוכל מה שבא לי וגודל ![]() הצ'יט החביב עליכם : מגש פיצה ענק מאת פיצה רומא ולשתות XL ביחד עם ידידה אחר כך לדפוק גלידה הכי גדולה מאת ICE LAND אחרי זה לשתות שוקוצ'ינו אחר כך לדפוק באגט שווארמה ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : רוני קולמן המלך , קווין לברוני , דXתר גקסון . מטרות בתחום : 90 קילו חטוב 8% ציטוט אהוב : " if a man hasn't discovered something that he will die for,he isn't fit to live" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : לא בא לי עכשיו ![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
אין לכם מה לעשות בשישי בערב יא דרעקים ?! חחחח אני בכל מקרה חתכתי מוקדם למה מתפוצץ לי הראש :0
הקיצר שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008(באמת שזה לא גיי כמו שזה נשמע) שם : עמית מעוז גיל : עוד מעט 18 עיר מגורים : עמק חפר מספר שנים מתאמן : 1.5 עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : כדורסל כדורגל כדורעף נהיגה וכל שאר השטויות סרט אהוב : יורו טריפ טוקיו דריפט וכל הסגנון להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : כל המזרחית והשחורה הכבדה... בעיקר מזרחית השיר שאתם הכי אוהבים : כרגע "כמו מלאך" של דודו אהרון שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: בנץ' פרס, קרוס אובר, קיקבק (טריי) שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : כפיפות בטן (לא עושה), כפיפות מרפק (כמעט ולא עושה גם). פיצול האימונים האהוב עליכם : תמיד היה AB, עכשיו FBW המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : לא שומר תפריט = לא עושה חיטוב או מאסה, תמיד עולה במאסה. הצ'יט החביב עליכם : כל היום אני אוכל צ'יטים, אני ניזון ב 80% מהם... ואני עדיין יותר גדול מכולכם אז אתם יכולים למצוץ לי ![]() מפתח הגוף האהוב עליכם : קווין לברוני, לי פריסט, וכמובן שוורצנגר ! מטרות בתחום : לא להגיע לרמה מקצועית, אך לא להיות מייקל לואיס..... בקיצור למצות את הפוטנציאל הטבעי שלי לגדילה... ציטוט אהוב : "screw you guyz, i'm going home" ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : רווק, רגיש, רומנטי, אוהב לפנק ומחפש קשר רציני. | לא לקחת ללב אה ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו תכלס מי עבר פה על הודעה של מישהו אחר וקרא מה שהוא כתב ? חחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |