|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() תיראו את אח שלו נראה גם כמו נקבה
![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שלא הבנתי למה הם מנסים להיות כמו בנות מה יוצא להם מזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() יש דברים מפחידים יותר!
תיראו את זה http://www.youtube.com/watch?v=NjS45...eature=related סטייליסט רוסי
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיקו כבר לשחק אותה, אני מניאק אם מישהו מפה היה נותן מכות לשכן אימו שלו.
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין למה אתם משקיעים כל כך הרבה אנרגיה בשנאה למשהו שלא עשה לכם כלוםתשקיעו את אותה אנרגיה בחדר כושרהשנאת חינם הזו לא תורמת לאף אחד . לא רק שלא תורמת אלא להפך.... אחכ אנחנו מתפלאים לאן הולכת החברה שלנו (ראו את הפוסט שנתפח היום)די לשנוא כל מי שהוא לא כמונו. תזכרו שכל אחד שונה במשהו , וטוב שכך. גם את מפתחי הגוף שונאים ומדביקים עליהם כל מיני סטיגמות. אז כמו שאתם מתעלמים מזה תתעלמו ממי שלא מוצא כן בעיניכם. אבל למה לשנוא? זה נותן למשהו משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מעניין אותי לדעת אם הילדים מתיחייסים לגודל שלך, אתה מרגיש שיותר קל להשליט סדר ככה ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא עשיתי סקר אם בזכות השרירים הם בסדר. אני לא חושב. כי אני אדם לא מפחיד וגם אין סיבה להשתמש בשרירים בכיתה. אבל אי אפשר להגיד שאין בזה ייתרונות אבל זה לא נושא הפוסט או כמו שאומרים בעברית יפה : שרשור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי אחד בבצפר מורה רוסי-גרוזיני בן 50 גבוה מגודל משהו מטורף יש לו חדר כושר
פרטי בבית.בן אדם כזה לא ראיתי עוד. ובקשר לאשכול תגידו מה אתם ילדים?שכל אחד יעשה מה שבראש שלו שיתנהג איך שבא לו שיתלבש איך שבא לו.. זה שהוא אימו(שמחינתי זה דבר מכוער לאללה)זה לא אומר שהוא פחות טוב ממכם. תתבגרו אל תהיו ילדים קטנים ומפגרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|