|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() תודה אחי ..
שחכתי את השייק חלבון אז אני יקצץ קצת.. ני יוריד את הגבינה צהובה ואני יקח אחת עם אחוז יותר נמוך.. + אחרי אימון ירקות,טונה,גבינה,שמן זית. אני אמרתי עכשיו לאמא שלי שתקנה לי לחם "עינן" ואני מוסיף שיבולת שועל לקורנפלקס ובקשר למשקלים של התפוח עץ למשל.. חח אני לא יודע כמה שוקל אז אמרתי כמה בערך נראה לי ![]() אבל העיקר הבנתם את העיקרון תודה לכולם !.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל עוד אתה דואג לשלב עם הלחם הלבן סיבים תזונתיים, ודואג לשלב גם פחמימות מורכבות בעל GI נמוך במשך היום זה בסדר גמור. זאת אומרת שאתה יכול לאכול, אבל אם רק תוכל פחמימות בעל GI גבוה כל היום יהייה לך מחסור בסיבים.
לאלה שאמרו שלחם לבן שווה ללחם מלא מבחינת הערך הגליקימי, איך הגעתם לזה..? לחם לבן - 70, לחם מחיטה מלאה - 46, ולעומט זאת לחם שיפון מלא 41.. ![]() אבל כמו שאמרתי אפשר לאכול אפילו בגט (שהערך הגליקימי שלו הוא 95!) כל עוד משלבים בסיבים.
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() מגניב,עדיין לא אמרתי משהו שסותר את זה,חוץ מא"ג ואני מתעקש ברשותך
![]() הבטלה שבאתר: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 הלחם לבן גבוהה מאוד מא"ג הלחם השיפון המלא ועוד טבלה: גלגל קצת: ותראה שכתוב לחם לבן 100 ולחם שיפון מלא 46 http://www.sakeret.com/%D7%90%D7%99%...A7%D7%9E%D7%99 דנזיג,לפעמים כדאי לבודק כמה מחקרים וכמה מקורות.
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי מספר תיקונים :
ארוחת בוקר : חצי גביע גבינה 3 אחוז 2 פרוסות לחם עינן יוגורט 100 גרם 1.5 אחוז בבית ספר : לחם עינן/לחם לבן עם ביצה קשה. לחם עינן/לחם לבן עם חמאת בוטנים לחם עינן/לחם לבן קוטג עם פרוסות עגבנייה. ארוחת צהריים : 200-250 גרם חזה עוף/דג/בשר בקר.. 200-250 גרם אורז מלא/ספגטי. גמבה עגבנייה ומלפפון בשמן זית. כף טחינה לפני אימון : נס קפה - מעורר אותי ![]() תפוח/בננה אחרי אימון : שייק חלבון סקופ 1 קופסת טונה במים שלמה. חצי גביע קוטג 3% קצת תירס ![]() לחם עינן 2~3 פרוסות ארוחת ביניים : 3 חלבוני ביצה טוסט עם גבינה 9%. ארוחת ערב/לפני שינה: קורנפלס עם חלב בשילוב קווקאר (שיבולת שועל ) וקצת פיבר פיפי ולישון =) מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר מאז ומתמיד שהאינדקס של שני הלחמים זהה, m0she תוכל לאשש טענות?
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() מתוך הטבלה שלך זוקו (sakeret)
לחם מחיטה מלאה 69
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אחים שלי.. תמשיכו בדיון שלכם על הלחם אבל רק תסתכלו שניה על התפריט המתוקן..
תנו חוות דעת קטנה ותמשיכו בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() אחרי אימון :
שייק חלבון סקופ 1 קופסת טונה במים שלמה. חצי גביע קוטג 3% קצת תירס ![]() לחם עינן 2~3 פרוסות כל זה ארוחה אחרי אימון? הבנתי נכון? אחרי אימון סוכר ענבים +סקופ וחצי חלבון מספיק! אחרי שעה 45 דקות תוכל ארוחה אם פחממות מורכבות+חלבון+שומן כמו בארוחת צוהרים 200-250 גרם חזה עוף/דג/בשר בקר.. בלפני שינה חסר לך שומן הייתי ממליץ לך להחליף את חמאת בוטנים למקור שומן כמו שמן דגים אומגה3 כמה קלוריות /חלבון/פחממות/שומן יש בתפריט החדש?
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תודה zuko.
ןכן זאת הכוונה שלי.. סקופ וחצי חלבון + 3 תמרים/סוכר ענבים. ו45 דקות אחרי, את הארוחה שרשמתי .. פאק ויצאתי מהתוכנה בערב שאני יחוזר הביתה אני יעשה שוב ויכתוב את הערכים .. חלבון/פחמימות/שומנים וכוכו.. הא.. ומה אתה מתכוון אומגה 3 ? כאילו לקנות קפסולות שמן ? הצהובות האלו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() שמע סיס פאק, לחם לבן ,מאכל זה מאופין באינדקס גיליקמי גבוה ותורם להקפצות חדות בריכוז הסוכר בדם,מה שיכול לגרום להגדת % לסכרת,דיי מרתיע אתה חייב לעודות,ואם תפריט שלם יהיה מורכב ממאכלים כאלה,אז כן,זה לא בריא.
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא מובן? הבאתי 2 דוגמאות, ועוד בטבלה של זוקו עצמו האינדקס הוא 69.
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() נערך
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
כמה מקורות טובים לסיבים תזונתיים: לחמים מחיטה מלאה, שיבולת שועל, תפוח אדמה, אורז מלא, פסטה מלאה, שעועית ואפונה, כוסמת, אגוזים, וכמובן ירקות, ויש עוד הרבה.. מה שאמרת בקשר לסוכרת זה אבסורד, הגורם מס' אחד שגורם לסוכרת מס' 2 (שהיא הנפוצה ביותר) הוא עודף משקל - השמנה. כמובן שהרגלי אורח חיים בריאים הם אבן הפינה של הטיפול בסוכרת ומניעתה. זה נכון שיש קשר ישיר בין סוכר לסוכרת, אבל הערך הגליקימי הוא ממש לא משנה, כל עוד אתה מוסיף סיבים, בדיוק כמו שאמרתי בפוסט הזה (בפעם ה 100). יותר חשוב להגביל את צריכת השומנים, במיוחד את צריכת השומנים הרוויים וחומצות טרנס שומניות, וגם את הכולסטרול. כדי למנוע או לטפל יש לצרוך כמות רבה של מזונות עתירי סיבים בצורה של חומרי מזון מלאים, פירות טריים וירקות טריים. שזה כבר עונה לך על השאלה של הלחם, שגם לו יש ערך גליקימי גבוה בדיוק כמו לפרות, אז בעצם מה שאמרת לא נכון, וחופפני מאוד.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() למה לדעתך כל כך חשוב לצרוך סיבים בכלל?
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
זה טוב למערכת העיכול, למעי הגס, ומונע מחלות מסויימות כמו עצירות. כמו שאתה בטח יודע הם אינם ניתנים לעיכול, ואם כן, אז רק במידה מסויימת והם מועורכים על משהו כמו 1.5 קלוריות לגרם. הם נותנים תחושת שובע, משפרים את חילוף החומרים של הסוכר ומנמיחים רמות של כולסטרול בדם. כמו שכתבתי למעלה סיבים יכולים לעזור בכל מיני מחלות כמו טחורים, עצירות, מחלות אחרות כמו סרטן המעי הגס ועוד.. הסיבים גם טובים למנוע סוכרת.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() לי נראה תפריט סבבה
אין שום סיבה לקצץ בשומנים, תשאיר קוטג 5%, חלב 3% וגבינה צהובה רגילה תפריט אחלה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו שטויות
just lift eat sleep lift eat sleep like jail
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |