|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי עף בסוף?
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() היה ראיון עם עומר היום ב5 בערב עם רפי רשף בערוץ עשר והוא אמר שלדעתו משה יקח...מכך נובע שכנראה משה אחד מהשלישיה הסופית....לנעמה יש ציצי לא מהעולם הזה...למרינה יש תחת לא מהעולם הזה..בפרק הבא יש קבוצת חדשות של בנות ושל בנים...
![]() |
#25 |
|
![]() שנאתי את וויקה רק בגלל הצפונבוניות שלה והדיבור הזה אבל מאז האתגר עם הסרטנים והאכילה מול עומר היא הפתיעה אותי ואני כבר פחות שונא אותה,מרינה ונעמה שוות אבל אני שונא אותם ברמות הם מזכירות שתי ילדות סתומות בבית ספר,ואת דן בכלל אני מתעב,סבאנה כולם כוסיות כולל הבנים נראה מה יהיה עם האיחוד של הבנים,מושיק ומולי וקפון יעשו לו בית ספר.
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שווה ויקה ,עלק כשהוא אמר לה תראי את הפה זה הזכיר לי את הסצנות האלה מסרטי פורנו...
![]() ד.א ,היה אתמול איזה קטע שדן מדבר עם מרינה ונעמה ובאמצע מסתכל להן על החזה ומגרבץ חחחח הרג אותי,אין הם אפסים אם הם לא דפקו להן תצורה שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() שימו לב איך כל הזמן דן מסובב את כולם על האצבע..
כמה פרקים קודם כולם היו חמים כבר להעיף אותו עכשיו הוא שוכב על מזרון ים כשלצידו מרינה ונעמה כמו איזה קיסר.. עוד שניה יאכילו אותו ענבים ויעשו לו רוח עם ענפים הוא יודע לסובב אנשים על האצבע הקטנה
![]() |
#30 |
|
![]() כן לדן יש שכל....איך ויקה ליקקה את הצלחת חחחחחח
ונעלה סבבה הייתי טורף אותה ומרינה גם ושונא את מושיק והסבא השני מה שמו אלכס המורה לספורט הזה
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() כל החצי האהבה שהיתה לי לנעמה נפלה
היא מסריחה ברמה כנל מרינה וכנל דן נועם וקפון עד המוותתת |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מרינה הזאת שווה ברמות
נעמה סתם עקומה... ויקה שחקה אותה, שברה לי מיתוסים על הסגנון דיבור המגעיל שלה - צפוני חרא נעם תותח במשימות והכל אבל אין לו את הערמומיות של דן, אבל הדן הזה שחיף מעאפן. מולי ילד פוסטר, המורה לספורט חפפפפפרןןן וטפש, משה השחיף כוסית רצח לא מבין מה הוא עושה אם לסיוון היו יותר יחסי אנוש ויותר שכל היא הייתה מגיעה לפיינליסטים לפי דעתי. היה לה את זה אבל היא לא שולטת בעצמה בקטע של משמעת וזה.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אין על ויקה!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() מושיק שאמר שמושיק לא ברמה לא מבין כלום.
איש בגילו נראה איך שהוא נראה יש לכם מה לדבר???? וגם לדעתי הרוב שם זה מבויים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה נראה לי זה מבויים, הכל מבויים שמה אין שמה שום השרדות כי המצלמות והצלמים מקיפים אותם 7/24 . כיאילו איך היא לא הקיאה את כל זה? (זה מין אינסטינקט של הגוף להקיא כל מה שנראה "מגעיל") יכול להיות שפשוט שמו להם את הסוכריות גומי האלו שמוכרים בשווקים כמו הנחשים ועוד... והצלחת עם מיצי העיכול זה בטח דייסת קוואקר חחחח. הכי שרוף על הזאתי עם החזה ועל וויקה ועוד אחת עם הטחת. הכי שונא את הד, כל המזימות מה זה הורסות את המשחק במקום זה היו מעיפים ע"פ תחרויות ולא בחירות וככה היה יותר פר. מעריץ את אלכס חחח כי יש לנו את אותו השם והוא כזה עם סגנון למרות שיעיפו אותו בפעם הבאה.
יש לי עוד שאלה: איפה הם עושים את הצרכים??? חח נראה לי זה חלק מההשרדות שמה במיוחד לבנות שהמצלמות בטעות לא יצלמו אותם חחח
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ד''א הראו קטע שויקה ודן היו ביחד וביצבצו לה השדיים מהחולצה!!
ורק בעריכה עשו איזה משהו קטנטן בכדי לצנזר את זה פשוט תוהו ובוהו הולך שם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי שאני לא אוהב אותו
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |