|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() בנות...
![]() |
#2 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא לימדו אותך לכתוב אוף נו באמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין 3 דברים:
דבר ראשון, מה אתה כ"כ לחוץ? אפשר לחשוב איזו מצוקה... אח שלך לא ישתמש באבקות. דבר שני, מה החברה שלו מבינה בכלל? סתם עוד אחד שלא מבינה כלום בתחום, ונגררת עם המיתוס הדפוק הזה. דבר שלישי, הוא יכול לקחת את זה בלי להגיד לה, או שכן להגיד לה ולהגיד לה "ככה אני, לא רוצה? שלום!"
![]() |
#5 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דבר ראשון ,בואו לא נתקוף את אדון ישראל בגלל שגיאות כתיב ,לא חסרים פה חבר'ה שצריכים שיעורים בשפה העיברית,אז אין לאף אחד פה זכות לתקוף אותו
ושנית ? אומנם נושא הזוי,אבל הבחור שאל שאלה ותנסו לענות לו בצורה רצינית וכנה ,הנטיה לתקוף גולשים על שאלות שנראות "טיפשיות" גורמות לאנשים לא להגיב פה ,לא להירשם פה ,ולעזוב את הפורום בסופו של דבר ,וזה משהו שפוגע בכולנו.
![]() |
#6 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() אני לא מבין בכלל למה אתה מוטרד כל כך - מי החברה שלו בכלל שתאסור על בן אדם חופשי ועצמאי לעסוק בתחביבים שלו, שהם בנוסף חוקיים לחלוטין?! זכותו אם כך לאסור עליה להתאפר ולצאת עם חברות שלה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מוטרד מאוד מהנושא הזה חברים.....
אני כבר שיכנעתי אותו לקנות אבקת חלבון גיינר ולאט לאט הוא יקנה את כל התוספים אז זה משתלם לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא קונה לך או לו?
בני כמה אתם?
![]() |
#11 |
|
![]() איזה פורום נהיה לנו ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() קבוצת תמיכה אחת גדולה
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() שישאל למה רק לה מותר לקבל תוספת חלבון.
וברצינות, מה הוא שם עליה איבר מין זכרי?! מסכנים ההורים, אחד לא יודע לכתוב השני אין לו עמוד שדרה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
קראתי את השורה השניה והסכמתי איתך קראתי את השלישית ונקראתי מצחוק חלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |