|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אין אני נידלק כל כך בקלות שאנשים מבלבלים ת'ביצים בדברים שהם לא מבינים...לא רק בפיתוח גוף...בכל דבר.....כוסאמק כל אחד ניהיה פרופסור... ![]() בטח אם הזמן אני אתרגל :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
אני גם עשיתי לי חוק אני לא מעיר לאף אחד על דיאטה ואימונים מי שרוצה יכול לשאול אותי ואני יענה, אני לא מתכוון להתווכח עם אף אחד כי פשוט חבל על האנרגיות.
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() אצלנו יש דווקא מורה לספורט שממש מבין עניין ואם יש לי איזה שאלה בקשר לאימונים הוא יודע הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון שריר לא יכול להתקצר. דבר שני, יש מורים שאת הקורס שלהם עשו מזמן שעוד האמינו בהרבה מיתוסים אז קשה להאשים אותם. חוץ מזה גם אין לכול מורי הספורט נסיון בפיתוח גוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מבין במכוניות הרבה יותר ממה שאני מבין בפיתוח גוף אתם לא יודעים איזה שטויות אנשים מדברים ושמתי לב שדווקא בפורום הזה אנשים בדר"כ לא מדברים סתם כי הם יודעים איך זה לשמוע מישהו מדבר מהתחת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() כי בפורום הזה מעלים מחקרים ולא סתם מדברים כי נראה לנו. לעומת המורים לספורט שאין להם מאיפה להתעדכן. במקרה הטוב יש להם מנוי ל"מנטה".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
לכל מי שאמר פה ששריר לא יכול להתקצר ולהתארך.
(בשביל הידע הכללי שלי) אז מה קורה במחלה קיפוזיס ואיך יטפלו בה ללא הארכה וקיצור של השרירים הנכונים (ועוד דברים..)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מאימון שריר לא יכול להיתקצר,שריר יתקצר במידה ותיהיה בתנועה מסויומת זמן רב כמו ששוברים יד והיא בגבס
![]() |
#30 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
לא חייב פילאטיס אבל מתיחות כמו שצריך כל המפתחי גוף ברמה גבוהה עושים בוא נאמר שברמה שלך זה לא כזה משנה אבל שמגיעים למסת שריר גבוהה..אם אתה לא רוצה להסתובב כמו מקרר שלא יכול להוזיז את הידיים אז צריך לעשות מתיחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |