|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שכחתם וין דיזל
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() קוראים לו וין דיזלוויץ' או משהו בסגנון לפי מה שאומרים ואומרים שהוא יהודי לא יודע אם זה נכון אבל זה די הגיוני
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
מפה הסקת את זה חחחחחחחחחחחחחח?- http://www.israelbody.com/showthread.php?t=33175
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
צטט: במקור פורסם על ידי speed לפי התורה: מי שהוא מאם יהודיה נחשב יהודי, לפי האבא זה הלאום (בזמן השבטים ולעתיד לבוא זה האיזה שבט* אבל בכל מקרה זיקה לשל יהודי אז כן לכולם..לפפי התורה אני מדבר.. אגב, אני לא בטוח אבל פעם קראתי שההורים (בויקפדיה) של ארנולד שוורצנגר היו במפלגה הנאצית וכשהוא גדל הוא עזב את אוסטריה בגלל זה כי היה נגד כל זה (בגיל 18) והיום תומך בישראל (את זה אמרו לי) ופעם אאחרת אמרו לי שהוא אמר שהוא יהודי (אגב, היו יהודים שהיו במפלגה הנאצית?0_ם בהיסטוריה אני זוכר משהוא כזה..) מסכנה:לא להקשיב למה שאומרים ושומעים,שמעתי שאבקות ניפוח לא בריא לכליות ... __________________ חחחחח (אבל בגלל זה אמרתי ששמעתי) שמע..אני גם לא יתווכח עם וויקיפדיה, זה נכתב שם דיי מסודר עם תמונות וכו'..ועם כל הכבוד לויקיפדיה גם זה נחשב שמועה כל אחד יכול לכתוב שמה אבל אחלה..לא יודע מה עם ההורים שלו אבל הוא.. הוא..אדם טוב!! רוצה שאנשים יחיו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() רוברט דה נירו יהודי? פמלה אנדרסון יהודיה? אין מצב! אם אתם יודעים דת נחשבת לפי הצד של האמא.
יכול להיות שסבא שלהם או סבתא שלהם מצד אבא או משהו כזה היו יהודים זה לא אומר שהם יהודים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() פמלה אנדרסון לא חושב יהודיה..
אבל רוברט דה נירו ידוע שהוא יהודי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
http://www.jewwatch.com/jew-entertai...l#anchor436002 זה לא אתר כל כך אמין. בכל אופן על 70 אחוז מהאנשים שהזכרת הייתי אומר שזה לא גאווה אלא בושה והייתי משמיד אותם בכיף אם היה אפשר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
ומויקיפדיה-מונח יהודים מפורסמים. וגאווה התכוונתי שיהודים מגיעים להישגים בקולנוע,תרבות,מדע-איינשטיין,ספילברג,וודי אלן זה גאווה להיות יהודי בזכותם -לא מתכוון לאחרים כמו ג'יימיסון או מרלין מנסון
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() את speed אתם מכירים?יהודי!
את אסתר אתם מכירים? נו.. היא לא יהודיה אבל יש לה זיקה מאוד גדולה ליהדות, היא חשבה על להתגיר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ילד מפגר תקא לאחותך, זיקה ליהדות.. גם למדונה סלש אסתר יש זיקה ליהדות- אצלם זה בזה שאחד ההורים הוא יהודי אז יש להם שיכות מסוימת שנקראת זיקה ואצל מדונה זה הכרה בבעם היהודי ובתורה וברצון להתקרב אליה (וזה שווה הרבה יותר מסתם להיות איכשהוא בן של אבא יהודי או משהוא אחר.. תאמין לי..) וגם זה נקרא זיקה סתם שתדע! החכמנו.. אבל הבנתי למה אתה מתכוון פסדר אחי..נשימה עמוקה ונעבור על זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() גם בן סטילר ואדם סנדלר יהודים, שחקנים מאוד מוכרים בהוליווד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|