|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() אבל אם אתה לא אומר להם שעשית לייזר איך הם ידעו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יש להם תתיק הרפואי שלך והם יודעים יותר ממה שאתה חושב אני לא ממליץ לא לך ולא לאף אחד לנסות לעבוד על הצבא בקשר לדברים רפואיים כי בסוף יעלו לכם ואז אכלתם אותה אין מצב שתקבלו תדבר שרציתם ובסופו של דבר אם לא מבקשים דברים סתם הכול לטובת המיתגייס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() חחח סתם אני שואל החי אני על הזין שלי הצבא יצאתי מזמן 21
ודרך אגב הם לא יכולים לדעת כי זה רופא פרטי אז איזה תיק רפואי הם יקחו זה לא קשור לקופת חולים וגם בבדיקות הם לא יגלו כי העין שלי בריאה כאילו לא עברה ניתוח זה מהניתוחים החדשים שלא חותכים תקרנית וברך השם הכל יצא כמו שצריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי אבל הדרכים של הצבא נסתרות והם מגלים הכול בסופו של דבר ואני מדבר מניסיון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מנהל ראשי
|
![]() כל כך הרבה שטויות בפוסט אחד... אני אעשה קצת סדר בבלאגן.
1. הצבא לא מממן ניתוחי לייזר וגם לא מסבסד. גם לא למתאימים. להפך, הרבה אנשים שעשו ניתוח לייזר הורידו להם את הפרופיל לתק' מסויימת (תלוי כמה זמן עבר עד הגיוס). אישית אני מכיר מישהו כזה והעלו לו את הפרופיל רק בסוף השירות אחרי שאת רובו הוא העביר כנשק. 2. למגלן/שייטת/דובדבן וצוללות מקבלים גם עם משקפיים תלוי בחומרת המצב ואיזה סעיף נרשם. אישית יש לי חברים עם משקפיים בכל אלו שהזכרתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
טוב לדעת שיש פה מישהוא שמבין בנושא, אפשר לשאול שאלה? תודה.. אם אני רוצה לשרת בשייטת / דובדבן, (רק כדי לקבל רקע כללי) כאילו נמצאים בבסיס כל הזמן? כמה זמן בבסיס וכמה זמן חוזרים הביתה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- מטבח צמוד - מועדון - חדר כושר משוכלל זה בטח נשמע יותר מדי כיף אבל כמובן שלא מוותרים על כושר גופני ואימונים שונים. אבל הדבר הכי טוב בשייטת - כל החבר'ה איכותיים.
![]() |
![]() |
#31 | |
מושעה
|
![]() ![]() ציטוט:
אתה לא הבחור שעצבן אותי? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שולם?
![]() |
![]() |
#33 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בסדר.. הוצאתי אותך מהרשימה השחורה שלי.. :laugh: :laugh: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה הלבוי, לאן אתה מתגייס?
![]() |
#35 |
מושעה
|
![]() קיבלתי רק צו גיוס לעוד שנה
שום דבר חוץ מזה פרופיל קרבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מנהל ראשי
|
![]() הלבוי, תלוי באיזה שלב אתה במסלול... טירונות, אימון מתקדם, אימון יחידה, מסכמים וכו'... זה משתנה בתקופה. לגבי הפעילות עצמה אותו כנ"ל תלוי במצב בשטח. משתדלים לצ'פר את הלוחמים כמה שיותר אבל לפעמים זה בלתי נמנע להשאר בבסיס גם 28 יום ויותר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מושעה
|
![]() טוב תודה...
נראה לי אני ילך על ג'וב כלשהוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
מנהל ראשי
|
![]() אל תגיד לי שג'וב בגלל האימונים...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר ליציאות ותנאים..
אז מבחינת אוכל .ליחידות מובחות יש אוכל טוב.. לשייטת במיוחד.. מו הסתם אני לא אומר טיס כי זה ברור . יציאות..זה תלוי ביחידה.. אני יכול לומר לכם שבחובלים לכל מי שיש חברה כדאי שיזיין אותה כמה שיותר ואחר כך יגיד לה שלום יפה..כי בחובלים היציאות ממש אבל ממש גועל נפש..ואני מדבר על הקרוס.. שייטת מלבד האימונים הקשים ביותר ..זה שהם מובחרים לא אומר שהם עושים מה בזין שלהם..טוחנים להם תתחת ומי שלא מוכן שיפתחו לו את החור עם 50 כושים ג'ינג'ים שלא ילך לשם... יש עוד הרבה אבל למי יש כוח לכתוב הכל .. בסה"כ...מי שיש לו אופי חזק שורד בצבא במיוחד ביחידות כאלה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |