|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני נושם אויר תאמין לי אולי אתה דפוק בראש אם אתה חושב שהמצב של היום פסד'ר תאמת תמחקו תנושא מצידי אם אפחד לא רוצה לשנות משהו שיהיה לכם בכיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר נסגור תבסטה ונעבור לאוסטרליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אולי פשוט נקשיב לאחמדינגאג'ד ונעבור לאלסקה..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה אתה רוצה ...
מה תעשה לא תתן ל"עבריינים" להיכנס למסיבה? אז לא תהיי מסיבה. לא תתן להם ללמוד? גם ככה הם לא לומדים. אין מה לעשות נגד זה תמיד יהיו במדינה קבוצות של אנשים בעלי דרישות מיוחדות,בכל מדינה נורמלית יש את זה(לצערי)
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שביתה ? נגד מי ?
מי יקשיב לכמה ילדים ? מה יצא מזה ? מה אפשר לעשות נגד זה ? חלאס לבלבל בשערות של הבייצים
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תגיד,משעמם לך בחיים?!
מזה השטות הזאת? O.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה רק קשור למצב הבטחוני לדעתי
אם הינו מדינה שקטה לא היו לנו כל כך בעיות ...אנשים רק מחפשים להוציא עצבים וכל ניצוץ קטן מדליק אותם למוות גם לי זה קורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא היתי רוצה לעמוד מולך כשאתה עצבני ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט...בחייאת גבר חלאס לזיין במוח...אתה לא תשיג כלום בשביתה מסכנה זה גם ידגדג לכולם תביצים ורק אתה תיפגע מזה...הרי איך בדיוק תגדיר למורים הקוקסינלים שלך מהזה ערס כדי שיידעו לטפל בו? אחי תלמד לזרום וחלאס לזיין בביצים של כולם
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט...:
מה שנולדת אמא שלך השתינה עלייך? מה עובר על סבא רבא שלך עליו השלום?... צא החוצה קצת יא חסר חיים תפסיק לאכול סרטים מילדים תתבגר ותהיה גבר במקום לזיין ת'מוח על שביתות באינטרנט יא מאעפן.... אה ועוד משהו תוריד לעצמך כאפת שטות על הפוסט המכוער הזה..
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מדבר על הנוער ואתה משמיץ בדואים? מה זה הגזענות הזאת? עדיף שלא תפתח בשביתת נוער
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|