|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אשכנזי... ואני לומד במקום שלפחות 90% מהתלמידים בו הם ספרדים... וכל פעם הם מוצאים משהו על האשכנזים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתם אנשים לא להיתרגז גם לי יש תמנים במשפחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() נורדים לדעתי עם הגזע העליון.
כל סקנדינביה [בלי פינלנד..למרות שזאת מדינה מדהימה] זה גן עדן, ואלהלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
נורדים גזע עליון??? לא הייתי אומר את זה, יש שמה בעיית דיכאון קלינית חמורה, (בעיקר בגלל החושך האין סופי בחורף שיחד עם פעילות הורמונית משחכים שיחרור אנדרופינים וגורמים לדיכאון) חוץ מזה שיש בעיות גזעיות רבות כמו הומסקסואליות (כן רבותיי הוכח שהומוסקסואלים נולדים ככה ויש להם מבנה גנטי שונה) או לבקנות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
מבחינה אבולוציונית , כל בני האדם שווים , פרט לאולי הסתגלויות ספציפיות לאזורי מגורים קצוניים למשל. מבחינת נפח המח , אני לא חושב שהמח היהודי גדול משל השאר , אז אין סיבה שנהיה יותר חכמים. כשאני מדבר על הבדלים אני מדבר על דברים מהותיים שגם רלוונטיים לענין. לצורך העניין , לא , שחור מול לבן זה לא גזעים שונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בלי להיכנס לתת גזעים לאסייתים יש את המוח הכי גדול פיזית והמבנה גוף הכי קטן,מאסת שריר נמוכה,מערכות מין קטנות מאוד(בין אם זה שדיים או איברי מין זכריים),אבל מבחינת חשיבה והישגים הם אלופים, הכושים מבחינת מערכות מין עליונים בין אם זה גודל של האיברים או ילודה,מאפיינים פיזים טובים,אבל המוח הכי קטן מכל הגזעים והישגים תרבותיים הכי נחותים שיכולים להיות, לצורך העניין אין שום עם/מדינה של כושים שהגיעה אי פעם לעליונות או למעמד של אימפריה כלשהי, והלבנים נמצאים בדיוק באמצע עם עליונות תרבותית ועם כל המאפיינים האחרים גבוהים,בגלל זה ההצלחה שלהם היתה כל כך גדולה כל השנים כי הם משלבים מכל התכונות. מבחינת יהודים מחקרי גזע מתחייסים לאשכנזים כתת קבוצה ניפרדת "מהלבנים" אתה יכול להסתכל במחקר הזה ש-BULLET הביא, בדקתי עליו בפורומים בחו"ל זה אחר מהחוקרים הידועים ביותר בתחום של הגזע בעולם, הסיבה שמנסים להשתיק מחקרי גזע זה בגלל שהיום מערכת החינוך והעולם המערבי מנסה להטיף שכולם שוווים וכל זה.. תקרא את ה-FAQ שהוא רושם בסוף על מחקרי הגזע. ושים לב שהוא נותן ספציפית התייחסות לאשכנזים בסעיף ה-IQ בשונה מהלבנים,יהודים אשכנזים עם IQ ממוצע 115(הכי גבוה) ולבנים עם 100. תאמין לי שאנשים שמכנים את עצמם "ארים ונורדים" מקבלים את זה שליהודים יש IQ גבוה יותר מהממוצע הלבן,והם אלה שמטיפים לעליונות עוד של הגזע הלבן שלהם,אז אם הם מקבלים את המחקרים האלה זה כבר אומר משהו. המחקר הזה לוקח 3 קבוצות עקריות וחוקר שם הכל, אתה יכול להתייחס לטבלה שמארגנת את כל ההבדלים אבל עדיף לקרוא. Professor J. Philippe Rushton University of Western Ontario London, Ontario, Canada N6A 5C2 http://www.harbornet.com/folks/theed...shton/Race.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מנהל ראשי
|
![]() בקשר ל-IQ שמשקף גודל פיזי במוח הוא מראה שזה הרוב לא גורם סביבתי אלא גנטי.
" Q: But don't most experts believe that the cause of race differences in IQ is environmental, not genetic? A: A survey done by Mark Snyderman and Stanley Rothman in the 1987 American Psychologist found that a majority (52%) of scientists said the Black-White IQ difference was partly genetic. Only 17% said it was entirely cultural. More recently, a special task force of the American Psychological Association agreed that there was a three-way pattern of race differences in brain size and IQ. Perhaps because of political correctness, the Task Force threw up its hands about the causes and decided to play it safe by saying "no one knows why" (see the 1996 and 1997 issues of the American Psychologist.). " |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מנהל ראשי
|
![]() עוד מחקר אחר שמראה עליונות אשכנזית על כל התת גזעים כולל האירופאים:
ה-IQ רשום ליד הקבוצה. "Lynn's meta-analysis lists East Asians (105), Europeans (99), Inuit (91), Southeast Asians and Amerindians each (87), Pacific Islanders (85), Middle Easterners (including South Asians and North Africans) (84), sub-Saharan Africans (67), and Australian Aborigines (62). Lynn has previously argued at length that nutrition is the best supported environmental explanation for variation in the lower range,[2] and a number of other environmental explanations have been advanced.[3] Ashkenazi Jews score significantly higher than other groups (107-115) in the U.S. and Britain, but estimates of the average IQ of Ashkenazim in Israel may be somewhat closer to the European mean.[4]" |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל ראשי
|
![]() עוד משהו בשבילך משה שחבר מחו"ל שמומחה לדברים האלה שלח לי:
http://homepage.mac.com/harpend/.Pub...jbiosocsci.pdf זה כבר ממש לעומק וקשה להבנה, עוד לא הספקתי אפילו לקרוא את זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי, יש לך ICQ או Messenger ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() משה, אני אישית ראיתי מחקר פעם שפורסם (אבל זה היה במגזין קח שאי אפשר לדעת) שאומר שבגלל שהיהודים ב2000 שנות גלות תמיד היו החכמים, המתרגמים ואנשים שלומדים כל הזמן תורה או דברים אחרים. (תסתכל בהיסטוריה שרדנו בזכות זה שכל הזמן למדנו), אז מבחינה גנטית זה הפך אותנו לחיות למידה יותר טובות ולאנשים עם פוטנציאל חוכמה יותר גבוה, המחקר הזה נעשה על האשכנזים , אבל נפרדנו האשכנזים והמזרחיים אי שם ב1600- 1700 אז זה לא קריטי.
עומרי, אתה יודע שלא הוכיחו אף פעם שלכושים יש איבר מין יותר גדול? פשוט יש את מה שנקרא "אפקט הנקנקיה" והזין של הכושים אף פעם לא 'יושב', הוא תמיד כמעט בגודל שלו בזקפה. בלי קשר, שגם למה שאמרת על הגזעים אם נסתובב בסין, בניגריה ובעוד הרבה מקומות נמצא לא מעט דוגמאות סותרות. אבל באמת יכול להיות שעמים כמו הכושים שעובדים במשך מאות שנים עבודות פיזיות הילדים יוצאים יותר מזומרפים ויהודים שלומדים במשך 2000 שנה הילדים מסוגלים ללמוד יותר, מי יודע. קשר להגיד בוודאות, להכין מחקרים ולבדוק את הנושא, כי בסה"כ אנחנו חיים בעולם מלא יפי נפש וגם כל הקטע של הגזעים יש לו צלקת מהשואה (שהנאצים חילקו את העולם לגזעים ותראה מה המסקנות מחלוקה שלהם- שגזע אחד צריך להשמיד). אני לא חושב שיהיה מידע חותך בנושא מכל מיני סיבות, בכל מקרה זה מעניין. ד"א בשואה מתו 6 מליון יהודים, בהחלט יותר גרוע מכל הדברים שעשינו לערבים, כמה יהודים אתה זוכר שפוצצו את עצמם באוטובוסים בגרמניה? כמה ילדים ונשים גרמניות נרצחו? רדפנו אחרי כמה נאצים וגם זה בקושי. עם הערבים עשינו חלוקה שטובה להם, הם התחילו איתנו את כל המלחמות אנחנו לא התחלנו כלום (בלי קשר שבירדן יש רוב פלסטנאי שהם צריכים לעבור לשם) ועדין הם מפוצצים אותנו כמה שהם יכולים - מסקנה , היהודים זה הגזע הכי שמאלני שיש.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חח עומרי אני רואה שאהבת מאוד את המחקר שפרסמתי
![]() משה אם תסתכל בלינק שעומרי הביא, יש הבדל בין מספר תאי המוח של שלושת הגזעים העיקריים (שחורים לבנים וצהובים). עומרי תוסיף אותי לMSN אם לא קשה לך. yacoveq@hotmail.com
![]() |
#35 |
מנהל ראשי
|
![]() אני דווקא מאוד אשמח אם Zozo יתן את תגובתו להודעה המקורית וירשום מה תרומתה של האומה הערבית אסילמית לעולם (חוץ כמובן מאינספור מלחמות פיגועים ורציחות...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ברירה טבעית.
תודות לחברס האנטישמים ברחבי הדורות שמיררו את חיינו.
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
דוגמאות סותרות זה ממש ממש לא משנה, כי במחקר לא לוקחים 100 אחוז מהאוכלוסיה אלא חלק מסויים בו שיכול להעיד על הרוב, זה לא אומר שכל הכושים טפשים עם זין גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
את המסמך הזה אפשר להראות לכל מורה מזדיינת שמנסה לחנך שתורת הגזע לא קיימת ושכל בני האדם שווים ![]() אם לא קשה תשלח לי רגע אימייל אין לי כרגע MSN. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() אם אנחנו כאלה חכמים איך זה שתמיד אנחנו במלחמה כבר שישים שנה ולפני זה כול הזמן נרדפנו? אם היינו כ"כ חכמים זה לא היה קורה
ואגב זה בדיוק הסיבה למה העולם שונא אותונו, השחצנות הזאת והתחושה שאנחנו הכי טובים ואנחנו הגזע העליון |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|