|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() יש את אלו ששואלים אותך אם אתה "שותה חלבונים", שזה בכלל מעצבן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא העפת אותם מהפנים שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() טווווב אחי!
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() איפה הבחור הבא שיגיד 'טוב אחי'?
![]() אם מישהו שואל אותי אני פשוט אומר לו 'כנס לישראלבודי' וסלאמת אני אולי הבן אדם עם הכי פחות סבלנות
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך שאומרים לי "מה! אתה שותה אבקת חלבון!!!!! " אז אני אומר כן זה בסה"כ תחליף לארוחה אחרי אימון.... ואותו אחד שותק..
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב אחי!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() אני ישנה את הכינוי שלי לטוב אחי
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יום אחד בא לי איזה אחד עושה לי "תגיד אחי ניסת פעם אבקת חלבון" אז עניתי לו כן למה ![]() ![]() אז התחלתי להסביר לו, יותר נכון לחפור לו כל האימון עד שהוא קלט מזה אבקת חלבון.. למחרת הוא קנה אבקה של הרבלייף חחח אחרי שהסברתי לו במשך שעה שהיא לא שווה וכו' יום לפני.... הוא אומר לי למחרת "וואלה אני עכשיו יתנפח בטירוף" עם האבקה ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא טוב הרבל לייף הזה?זה דיי זול איזה 170 שקל מספיק לחודש לפי מה שהם אומרים שצריך לקחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במנה יש לך 9 גרם חלבון ![]() שלא נדבר על הערך הקלורי של המנה, ושל הפחממות... פשוט ביזבוז כסף.. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסוף אני מצליח יש מקרים נדרים שאומרים לי "נו אז איך זה שכל אלה שלוקחים אבקות מנופחים" שם אני פורש..
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה אחד מהמגמה שלי בא ושואל אותי כזה "אתה לוקח חלבונים!?" והוא ידע את התשובה אז כזה אמרתי לו "מה אני מה פתאום אני לא מתקרב לדברים האלה" אז הוא עושה לי כזה "רואים שאתה לוקח לפי הצורה של הגוף שלך" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין את כל האלה שאומרים "כמה בורות יש לבני אדם". אחי מה לעשות שלא כולם נולדו
אנשטיין? וגם האנשים החכמים בעולם פיתחו את הידע שלהם מרמה אפסית. לוקח זמן ללמוד את כל נושא התזונה. זה שהם שחיפים לא נורא, זה שהם ערסים צעקניים ומעצבנים זה בעיה שלהם. למדתי לדפוק להם מבט של "מה אתה רוצה" והם נעלמים...תגיד להם טוב אחי ![]()
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח כן חבר שלי אמר לי איזה ילד מהשכבה אמר לו שאבקות חלבון זה לא שריר אמיתי וזה
וחבר שלי יודע שזה כולה תוסף חח אז בדיוק ראיתי תילד הזה אני בא אליו "שומע אחי מה שמעתי אתה לוקח אבקות חלבון?" ההוא "לא מפתאום" אני כזה " אל תתקרב אל זה אחי בסוף כל השרירים ינבלו לך זה לא שריר אמיתי זה אוויר זה רק ניפוח בלי כוח זה מנפח לי תשריר בחלבונים" וההוא "כן אני יודע אל תדאג אני לא מתקרב לזה זה לא שרירים אמיתיים בכלל " חחחחחחחחחח הורגים אותי הילדים האלה נשבע לכם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() צריך לעשות את זה פעם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה דבר פשוט שואלים אותי אתה שותה אבקה אני אומר לא ופה זה נגמר בלי הרבה חפירות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|