|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
הכל עניין של פרספקטיבה לא הכל בחיים נמדד בסולם של "פיתוח גוף " יש עוד תחומים שעוסקים במשקולות ואינם קשורים בעליל למסת שריר הוא לא מתיימר להיות באדיבילדר ,הוא רק ניסה להוסיף מסה למסגרת הרזה שלו ,ועשה זאת בהצלחה וימשיך לעשות זאת בהצלחה אל תשווה אנשים עליך ,אתה זה משהו אחד והם זה משהו אחר ,למה אני לא יכול לפרגן למישהו שיותר קטן ממני ? זה מוציא אותך לא טוב אחי.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואסיד, יש לי רגל של אחד שלא מתאמן? ביאסת אותי רצח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() באמא שלי לפני שהתחלתי היתה לי רגל יותר גדולה וטובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא כל אחד נולד עם גנטקיה טובה.... יש אנשים שהרגל שלהם נראת יותר גרוע ממשהו שחיף עם הקיף 28 ס"מ בידיים..
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה צריך לתפוס תחת על אנשים קטנים ממך כדי להרגיש טוב עם עצמך, סימן שמתחת לפני השטח (ואולי גם התחתונים..?) אתה הוא זה שקטן באמת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזווית ראייה שלך, רגל גדולה יותר = רגל טובה יותר. מזווית ראייה שלי, עצם חזקה יותר = רגל טובה יותר. לכן הכל פה עניין של נקודת מבט. אני לא מגדיר את עצמי מפתח גוף, אז מה אני עושה בישראלבודי? אני נהנה מאוד ומתעניין מאוד בכל התחום של תזונת ספורט ואימונים, טוב לדעת את כל זה כשאתה עוסק בכל תחום ספורט, חוץ מזה שתמיד כיף לעזור לאנשים אחרים. (ראה את גיל גרנות לדוגמא). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הנתונים שלך היית ממש ממש שחיף לפני ככה שזה מאוד יפה!
מה המטרה שלך ד"א? וכמה זמן אתה מתאמן?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() אסיד, אתה אחלה בחור - אבל איך היית מרגיש אם ג'יי קאטלר היה אומר את אותו הדבר עליך? רגל לא בשמיים, זה נכון אבל לא ראית רגליים של אנשים שלא מתאמנים כנראה...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סאודי קאפ
חח אהבתי גוף טוב
![]() |
#13 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() זה קצת מעצבן להגיד דברים כאלו....
כי פה מגזימים הרבה לדעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה רגל אחי, וארבל אתה צודק, וגם אנטון אהבתי את ההערה שלך.. תמיד לכל אחד יש מישהו יותר גדול ממנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים יפות אחי אחלה מסה!! +1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() יפה יפה אחי
![]() תן דגש לארמסטרינג בהצלחה אחי! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שיפור אחושילנג אחי כל הכבוד באמת.........יאללה תפציץ במסה אח שלנו....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מסה יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |