|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סעעממק אנגלית 5 יח' אבל לא הבנתי... מישהו יכול לתרגם בקצרה? חחח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פועל בניין עובד בקומה השלישית. פתאום הוא רואה שהוא שכח את המשור שלו בקומה הראשונה. הוא מתחיל לצעוק לפועל בקומה הראשונה שיביא לו את המשור, אבל זה לא שומע אותו. אז הוא מנסה להסביר לו בסימנים: הוא מראה על עצמו (לי), עושה תנועה של ניסור (משור), ומראה לרגליים שלו (תביא). האיש למטה מהנהן, מוריד את המכנסיים ומתחיל לאונן. הפועל בניין מתעצבן ורץ למטה. "תגיד לי מה קרה לך? אתה משוגע??? אמרתי לך להביא לי את המשור!!" "אני יודע. ניסיתי להגיד לך שאביא אותו כשאגמור." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע עם משה חזק..הבדיחה באנגלית לא משהו בכלל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח חזק +1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקקקק
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תרגום קצרצר עובד בקומה השלישית בבנין היה צריך מסור (תקנו אותי אם אני טועה) אז הוא צעק לעובד בקומה הראשונה שיש לו בעית שמיעה חזקה שהוא צריך מסור והעובד בקומה הראשונה לא שמע, בסופו של דבר הוא אמר לעצמו נסמן לו, הוא סימן לו ביד בתנועה שהוא צריך מסור כל זה בתנועה הפועל בקומה השנייה מיד הוריד את המכנס והתחיל להביא ביד... ואז הפועל בקומה השלישית ירד אליו אמר לו "מה אתה דפוק מה לעזאזל קורה איתך אני ביקשתי מסור" הפועל בקומה הראשונה אמר לו "אני יודע, אני סימנתי לך שאני מגיע" מגיע - Coming = גומר
הבנת?
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני מרגיש כורדי... ![]() טוב תודה קבלו מונ'... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |