|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מפקח מגיע לבית משוגעים לראות איך דברים הולכים הוא נכנס הוא רואה את כולם הולכים מכות רבים זורקים לבנים כיסאות באוויר בלאגנים, ורק אחד יושב בצד על כיסא קורא עיתון. המפקח בא אל ההוא אומר לו תשמע נראה לי אתה לא מתאים לפה אתה בסדר כולם פה מפגרים מחר בבוקר אני מארגן לך מונית תיסע להורים שלך אתה יוצא מפה. ההוא אומר לו סבבה. המפקח הולך בא לצאת שם יד על הדלת פתאום מקבל לבנה לראש "ושלא תשכח את זה יא מניאק!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, השתיים האחרנות חזקות!
![]() |
#24 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() פולניה אחת הלכה לסקסולוג "דוקטור יש לי בעיה גדולה. בעלי צועק כאשר הוא גומר" ענה לה הסקסולוג "צעקות בעת אורגזמה זה דבר טבעי ויפה! איפה כאן הבעיה?" הפולניה "מה זה איפה כאן הבעיה?! זה מפריע לי לישון!"
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() פולניה אומרת לבעלה "זושה אתה יודע צריך לשים וילונות בחדר שינה" "למה?" שואל הבעל?" "אתמול התפשטתי והשכן ממול ראה לי את הציצים!" "אם הוא ראה לך את הציצים, הוא כבר ישים וילון" עונה הבעל.
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחח סוזוקי בדיחות שלך חזקות לאללה
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() הנה אחת..
ילד בא לאבא שלו אומר לו "אבא היום עברתי את החוויה המינית הראשונה שלי" אז האבא אומר לו: "בוא שב ספר לי איך היה.." אז הילד אומר: "עזוב אנלא יכול לשבת..יום אחר נדבר.." חחחחחחחחחחחחח כאילו הוא קיבל בתחת ולא יכול לשבת |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יפה יפה סוזוקי העלת לי חיוך.. קבל במוניטין
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() יש בדיחה ברוסית ממש מצחיקה (כמו כל השאר) ואני אנסה לתרגם:
בחור בדואי מגמגם מספר את סיפורו: "חייייננננננו אאאאנניי ואחחי. הכככל הההיה בבבססדר. ואזז התחחחלנו לרזזות. רזזזינו רזזזינו והכלללתנו ללכת לרופא". הרופפפא אממר: "אתם צריכים לשתות חלב". קקקנינו אננני ואחחי כבבשה. מצצנו מצצנו ומצצנו. שששלוש שששנים מצצצנו אךךך בססוףףף רזזינו. הללככנו ששוב לררופא". הרופפא אמר: "תביאו לי לראות את הכבשה". הההוא הביטט הביטט בכבשה ואמממר: "זה לא כבשה זה כבש". "אחחי מתתת עללל הממקום, ואנני מאזז נהיתי גמממגמן".
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() Kaga תסביר לי תבדיחה..הבנתי כאילו מצץ לכבש אבל מה קשור גמגמן לזה?
וbenwim זה לא מה שהרס תבדיחה..אחלה בדיחה חחחח עוד אחת.. איך קוראים להומו במקלחות גברים בקאנטרי? עליז בארץ הפלאות חחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|