ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-10-07, 16:30   #21
ironman
חבר פעיל

מעניין אותי החישוב כי זה נראה מפתיעה אתה מתכוון למנת הגשה של סיריוס או לאבקת חלבון במחיר סדנטרט. בכל אופן אני לא היתי משלם על אבקת שהיא בעצם רובה כמו סוכר(מלטודקטרין) מחיר כזה אלא אם כן אתם באמת אקטומורפים\הרד גיין . זה חתיכת השקעה זה מספיק ל16 יום קצת יותר. אני מעדיף פחמימות מאוכל יותר איכותי ובריא.
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-07, 16:35   #22
number1
מושעה

תודה לאלה שעוזרים ובמיוחד לווין דיזל האחד והיחיד שעזר לי מעל ומעבר
רצית רק להעיר משו הפורום הזה נהיה מסריח למה יש פה אנשים שחושבים את עצמם למבינים גדולים ומסתלבטים על אלה שלא מבינים אם אתם רוצים תעזרו אם לא אל תעזרו לא מתחננים אליכם
number1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-07, 16:38   #23
number1
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ironman
מה אתה מתאמץ עליו...
לילד ששאל תעשה טובה לעצמך וגם טובה גדולה להורים שלך תרד מכל העסק.
תלמד קודם כל להתאמן נכון לאכול נכון ולחיות נכון אחר כך תחשוב אם בא לך להוציא כסף על תוספים ובטח זה לא משהו שאתה יכול לדרוש מההורים כל חודש אל תגזים.
א' תתוספים אני קניתי
ב' האריזה החזיקה לי למעלה מחודשיים משו כמו 3 חודשים...
ג' לחיות נכון אני יודע מה שנשאר זה תוכנית טובה שתגיע בקרוב ולאכול נכון(כבר קיים בזכות ווין דיזל המלך=אחד האנשים הטובים בפורום שעוזר מכל הלב אחד האנשים היותר נחמדים שהכרתי פה בפורום ולא כמו חצי מפה שהם מיז****ם)..
ישן 12-10-07, 16:53   #24
LTP
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל LTP

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofirass
אולי זה יוצא יותר זול מאוכל אבל זה ממש אבל ממש לא תחליף למזון, זהו תוסף תזונה שאמור להוסיף קלוריות מעבר למה שאתה אוכל, יש המון ערכים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים שאתה לא מקבל מהאבקה.
ברור אחי.. אני בחיים לא אמרתי שזה תחליף למזון חח.. זה ממש לא.. אם זה לא מנוסח אצלי נכון אז זה טעות שלי.. מצטער.. אני התכוונתי שזה רק יותר זול מהארוחה אחרי האימון ומהארוחת בוקר.. או כל ארוחה אחרת שאתה מעדיף להחליף אותה בגיינר..
אבל אלו הארוחות שאני מחליף אותם בגיינר ובגלל זה ציינתי אותם עכשיו..

ואגב תודה על התיקון
LTP מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-07, 17:05   #25
ironman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי number1
א' תתוספים אני קניתי
ג' לחיות נכון אני יודע מה שנשאר זה תוכנית טובה שתגיע בקרוב ולאכול נכון(כבר קיים בזכות ווין דיזל המלך=אחד האנשים הטובים בפורום שעוזר מכל הלב אחד האנשים היותר נחמדים שהכרתי פה בפורום ולא כמו חצי מפה שהם מיז****ם)..
אולי דיברתי בטון מזלזל קצת אבל לא התכוונתי אישי למה זה מכעיס אותי התמימות וחוסר ידע של אנשים בקטע של התוספים רק.ובאמת כואב להוציא 420 שקל כמו לזרוק אותם לפח אתה מבין אני לא אוהב לשמוע שדוחפים לאנשים סתם שלא מבינים זה מעצבן אותי . בכסף הזה יכולת לקנות גינס או משהו שתהנה ממנו. תתחיל מהבסיס אוכל קודם שאמא תכין מה שאתה תקבע לצרכים שלך או שאתה תכין.
בו נגיד שגם אם לא אכלת משהו ולא התמדת עדיין הטעות שלך היא ב' שהאריזה החזיקה למעלה מחודשיים! אם היתה לוקח מנת הגשה מומלצת היית בדוק עולה במשקל ומרגיש שיפור.
שיהיה בהצלחה בהמשך כולם היו פעם כמוך.
ironman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-10-07, 17:35   #26
number1
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ironman
אולי דיברתי בטון מזלזל קצת אבל לא התכוונתי אישי למה זה מכעיס אותי התמימות וחוסר ידע של אנשים בקטע של התוספים רק.ובאמת כואב להוציא 420 שקל כמו לזרוק אותם לפח אתה מבין אני לא אוהב לשמוע שדוחפים לאנשים סתם שלא מבינים זה מעצבן אותי . בכסף הזה יכולת לקנות גינס או משהו שתהנה ממנו. תתחיל מהבסיס אוכל קודם שאמא תכין מה שאתה תקבע לצרכים שלך או שאתה תכין.
בו נגיד שגם אם לא אכלת משהו ולא התמדת עדיין הטעות שלך היא ב' שהאריזה החזיקה למעלה מחודשיים! אם היתה לוקח מנת הגשה מומלצת היית בדוק עולה במשקל ומרגיש שיפור.
שיהיה בהצלחה בהמשך כולם היו פעם כמוך.
לקחתי 2 סקופים שזה מנה אחת ומה שרשום על האריזה זה 3 סקופים ולגבי שינוי יש שינוי התפתחתי וקיבלתי צורה של מתאמן בכל חלקי הגוף חוץ מזה אתה לא מבין כמה אני מצטער על החוסר ידע הזה ועל ההוצאה המיותרת על האבקה שלא בהיכרח הייתה כל כך מיותרת כי היא עזרה לי...

* חוץ מזה אחי אני לא התעצבנתי עלייך אישית פשוט יש אנשים שצוחקים על אנשים אחרים בגלל חוסר ידע הבעיה שאותם אנשים חיים על האתר ואני פותח אותו בדיוק פעם בחודש זה אותם אנשים שמשחקים אותה כאילו לכל אחד מהם יש "ישראל בודי" משלהם וזה מעצבן אותי מי שרוצה שיעזור ומי שלא שלא יעזור לא משלמים פה לאף אחד אין פה עזרת חובה עושים את זה מתוך כבוד ויחס טוב ולא מתוך חובה! מי שבראש שלו עוזר מי שלא אז לא!1!!!!
ישן 12-10-07, 22:31   #27
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי number1
א' תתוספים אני קניתי
אם זה הספיק לך 3 חודש זה אומר שהשתמשת בה ממש גרוע
אמור להספיק מקס' חודש
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא