|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי החישוב כי זה נראה מפתיעה אתה מתכוון למנת הגשה של סיריוס או לאבקת חלבון במחיר סדנטרט. בכל אופן אני לא היתי משלם על אבקת שהיא בעצם רובה כמו סוכר(מלטודקטרין) מחיר כזה אלא אם כן אתם באמת אקטומורפים\הרד גיין . זה חתיכת השקעה זה מספיק ל16 יום קצת יותר. אני מעדיף פחמימות מאוכל יותר איכותי ובריא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מושעה
|
![]() תודה לאלה שעוזרים ובמיוחד לווין דיזל האחד והיחיד שעזר לי מעל ומעבר
רצית רק להעיר משו הפורום הזה נהיה מסריח למה יש פה אנשים שחושבים את עצמם למבינים גדולים ומסתלבטים על אלה שלא מבינים אם אתם רוצים תעזרו אם לא אל תעזרו לא מתחננים אליכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ב' האריזה החזיקה לי למעלה מחודשיים משו כמו 3 חודשים... ג' לחיות נכון אני יודע מה שנשאר זה תוכנית טובה שתגיע בקרוב ולאכול נכון(כבר קיים בזכות ווין דיזל המלך=אחד האנשים הטובים בפורום שעוזר מכל הלב אחד האנשים היותר נחמדים שהכרתי פה בפורום ולא כמו חצי מפה שהם מיז****ם).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אלו הארוחות שאני מחליף אותם בגיינר ובגלל זה ציינתי אותם עכשיו.. ואגב תודה על התיקון ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בו נגיד שגם אם לא אכלת משהו ולא התמדת עדיין הטעות שלך היא ב' שהאריזה החזיקה למעלה מחודשיים! אם היתה לוקח מנת הגשה מומלצת היית בדוק עולה במשקל ומרגיש שיפור. שיהיה בהצלחה בהמשך כולם היו פעם כמוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
* חוץ מזה אחי אני לא התעצבנתי עלייך אישית פשוט יש אנשים שצוחקים על אנשים אחרים בגלל חוסר ידע הבעיה שאותם אנשים חיים על האתר ואני פותח אותו בדיוק פעם בחודש זה אותם אנשים שמשחקים אותה כאילו לכל אחד מהם יש "ישראל בודי" משלהם וזה מעצבן אותי מי שרוצה שיעזור ומי שלא שלא יעזור לא משלמים פה לאף אחד אין פה עזרת חובה עושים את זה מתוך כבוד ויחס טוב ולא מתוך חובה! מי שבראש שלו עוזר מי שלא אז לא!1!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אמור להספיק מקס' חודש |
|
![]() |
![]() |