|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() חברים, בימים הקרובים ימריא נאור זיו לניו יורק, ובכוונתו לעשות שם חייל בתחום האימון האישי, והבאדי בילדינג.
נאור הוא לא רק אחד הבאדי בילדרים הטובים במדינה, אלא בלי ספק אחד החביבים והנחמדים שבהם. מדובר בבחור בעל לב זהב, תמיד סבלני, תמיד עוזר - לכל אחד - בכל שעה. זה פשוט דבר שצריך לראות, אין לו רוע לבנאדם הזה, הוא כולו טוב לב. אני טוען שנאור היה חייב להגדיל עוד את הגוף שלו השנה, כדי שיהיה מקום ללב הענק שלו...פשוט אין מישהו שמגיע לו להצליח יותר ממנו. השנה הוא היה קרוב מאוד לקחת את אלוף האלופים, היה חסר לו עוד מעט "סייז" ברגליים כדי להדביק את הגוף העליון המטורף שלו. הוא עשה שיפור עצום מ 2004, ובניגוד למה שאנשים חושבים, לא השקיע כמו שאחרים השקיעו מבחינת חומרים (אני לא אכנס למה הוא עשה או לא עשה כי זה עניין אישי אבל אני כםן יכול להגיד לכם שמתחרים ברמתו הלכו על דברים הרבה יותר כבדים ממנו ועדיין לא התקדמו בצורה כזאת). יש לו פשוט גנטיקת על לבאדי בילדינג. בכל אופן הוא הגיב על הניצחון של חוסאם בדרכו הג'נטלמנית: פרגן, חיבק וקיבל את החלטת השופטים. הייתה לנו שיחה ארוכה ונעימה בתחילת השבוע, והוא נמצא עכשיו על מזוודות בדרך לניו יורק. שם כנראה ישלים את התואר השני שלו, ויתעסק בבאדי בילדינג בכל מיני היבטים, בין השאר אימון אישי. הוא שמר על עצמו מאז התחרות, לא העלה הרבה מים או שומן, משום שלדבריו "מדובר כעת בכרטיס הביקור שלי". בכל אופן, קהילת הבאדי בילדינג הישראלית נפרדת כעת מאחד האנשים היקרים והמרכזיים בתחום, וכל מה שניתן לעשות הוא לאחל לנאור הצלחה גדולה! אז אח שלי, אם ייצא לך להיכנס לכאן, אז שא ברכה, תראה להם שם מה זה, והעיקר: תמשיך תמשיך תמשיך! הגלריה של נאור: http://www.ironman.co.il/gallery/cpg...s.php?album=49
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|