|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
הושעה
|
![]() סוליקו, אני לא מתכוון לירות באנשים...
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
מושעה
|
![]() חחח האחרון עבד עליך
יאיר להב נראה לי מקצועי אבל ממש בלי פוזות בלי משחקים ויכול להיות שעדיף להשיג חלבון בדרך רגילה/יש אבקות שפוגעות קיצר אחי עזוב שטויות אנשים בעצמם לא יודעים על מה הם מדברים העיקר אתה יותר גדול מהם זה מה שחשוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזדהה איתך אני גר בתוך בסיס צבאי,וכל המד'סניקיות כאלה טיפשות,היום איזה אחת בנתה תוכנית אימונים לחייל אחד אני כל האימון נקרע מצחוק.
![]() |
#25 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא הבנתי כלום, ונניח שהבנתי חלק יש לך סימוכין ? ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאיפה הבאת את התאוריה הזאת ?.. בעולם של היום הכל לא טוב, אז פשוט לא צריך לאכול כלום כי הכל מסוכן.
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע שמזריקים לפרות הורמונים על זה אי אפשר להתווקח הפרות בישראל לא סתם מביאות הכי הרבה חלב מכל הפרות בעולם מה לעשות יש חומרי טעם ורח,חומרים משמרים ועוד מלא דברים
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח אצלי בכללל בבצפרר אומרים שטויותתת...למרות שזה לא הולך לי טוב צריך ללמוד פשוט לשים זין
![]() |
#30 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה אתה רוצה, לוקחים אותם לקורס של שבועיים להיות מפעילי חדר כושר והם בטוחים שזהו, חודשיים איתם ואתה נותן פייט לג'יי קאטלר באולימפיה הבאה... אין להם מושג, הבורות חוגגת, ועצה שלי: "כשמישהו שואל אותך תגיד "כן, שתיתי סטרואידים" ועכשיו אני הולך גם לדפוק איזה זריקה בטוסיק ומיד אח"כ למוסך של החימוש לדחוף ת'לחץ אוויר לתחת ולהתנפח, זה הכל אוויר, תיזהר לא לגעת בי שאני לא אתפוצץ בטעות ובכלל אם אני לא מתאמן שבוע זה הכל הופך לשומנים ואני הכי מת על אלה: "מסתכלים על איזה פוסטר של באדיבילדר (מהישנים שתלויים בחדרי כושר עתיקים) ואומרים: הייתי פעם ככה, בדיוק רק יותר קטן פיזית אבל סוס הייתי פעמיים כמוך, ככה יד כמו הרגל שלך, היייתי מחזיק דברים בין החזה..." תקשיב טוב: אני סטודנט אחרי צבא ואני נתקל בלימודים בתגובות מפגרות לא פחות... תתנחם... ככה זה יהיה תמיד... ותתפלא, יש גם מדריכים "טבעיים" כאלה... שכל אחד מהם בטוח שהוא בדק את השפעות החלבון על גורי שימפנזות וזה הוכח שהוא הורס את הכבד, כליות, עצמות, מפרקים, טחול, מוח, שלא יעמוד לך הזין, שהביצים שלך יתכווצו וכו'... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() מה לעשות, ככה זה תמיד היה וככה זה תמיד יהיה
אם אומרים לך שזה הכל אוויר, תגיד למי שאמר לך: "אז בוא הורדת ידיים, מה הבעיה להוריד אוויר?", אני רק מקווה בשבילך שהוא לא איזה פועל בניין סוס שכל היום סוחב דברים ונראה כמו פאוורליפטר D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להכנס באנשים כאלה אין מה לעשות, ועוד שהם לא מוכנים להקשיב, או פשוט לשים עליהם איבר מין זכרי גדול מאוד.
כל פעם שאתה שותה הם מעירים לך על זה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חח לפי דעתי כך צינור מיים אבל בימקום מים סים אבקת חלבון ותשפריץ אלייהם שבוע אחרי זה תבוא אליהם בלילה תדליק להם את המיטה ותגיד להם וי מה זה מהאבקה די אני מפסיק לקחת חחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב תעשה ככה: תסניף אותה חחחחחחחחחחח אף אחד לא ידבר איתך.
![]() |
#40 |
|
![]() כן כן זה רק מראה עד כמה המודעות לנושא רדודה בארץ ..
ובגלל זה רוב האנשים במדינה הזאת נראים כמו גפרור שרוף אין מה להתעצבן , המהפכה עוד תקרה .. אנחנו נשנה את שיטת החינוך ונלמד את ילדינו את האמת :] ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|