|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח מה אתה לא רואה את הגודל והפנים??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בקיצור כולכם יצאתם אהבלים, כולה ציניות מה יש מה לקחתם ללב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זה לא סביר שזה טסטסטורון כי הבנתי ששוורצנגר ניצל את החומר הזה טוב טוב ולרמה של רוני הוא לא הגיע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
חחח חביבי ,המתכון ידוע לכולם.
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() נו תגלה תגלה לי
אני סקרנסקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את דוריאן יטס אני אוהב ,כי הוא דוגמא נדירה לבאדי בילדר שהאמין במדע ועבד באימונים קצרים ,מקסימום 45 דקות כל אחד, בלי הרבה סטים לכשל והגיע בצורה לא מפתיעה לתוצאות.
אגב, כל החכמולוגים שכותבים פה ומזבלים את השכל על זה שהfbw שאני דוגל בה לא מזיזה למתאמן מתקדם בגלל שהאימונים שם קלים מידי, קצת חומר למחשבה: באימון בייספס שלו הבנאדם עשה 5 סטים, כשרק 3 מתוכם לכשל ו2 לחימום ( לא לכשל). באימון הגב , כתף אחורית שלו ,שבו עבד הכי קרוב לאימוני הווליום המקובלים, 12 סטים בשבוע אחד, לא כולם לכשל ו3 סטים ומתוכם 1 לכשל בשבוע השני. בחזה הוא עבד ב9 סטים מתוכם רק 2 לכשל. כל זה באימון אחד על שריר בשבוע, תחשבו נטו את כמות בסטים בFBW שלי ותראו שהיא זהה\גדולה יותר ,גם בשבוע לכל שריר וגם נטו באימון לכל השרירים.
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
על כל אחד משפיע שונה ..
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() נכון, אבל אני פשוט לא אוהב את הטענה הזאת שרצה פה לאחרונה, שמי שראה אימון Abcd עם הרבה ווליום לא יראה תוצאות , אחרי שהוא הוריד אותו ,כדי להתאים לfbw. כי זה קל מידי ואין שם הרבה סטים.
יש הרבה באדיבילדרים בחו"ל (מקצועיים ולא) ששינו את האימונים שלהם מאימוני ווליום לאימוני אינטנסיטי כמו יטס ,שבהם כמות הסטים פחותה בהרבה וראו תוצאות נהדרות ובנאדם על חומרים ,להזכירכם ,צריך גירוי גדול מאוד באימון ולא יכול לעבוד קל.(אתם רוצים עוד דוגמאות כאלו תבקשו) האימונים רבי הסטים שמקובלים בארץ, היו מאז ומעולם רק אסכולה אחת מתוך כמה ,בבאדיבילדינג מיקצועני וחובבני. זה שוינגייט החליטו שהם מלמדים רק אותה ,לא הופך אותה להיות השיטה הקלאסית היחידה. זה קצת מעצבן אותי לפעמים, איך שהכותבים כאן מסתכלים על השיטה שלהם כאילו היא נתנה מהשמיים ומקובלת מאז ומעולם כעדיפה על אחרות. האמת הרבה הרבה יותר מורכבת .
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לפי דעתי הוא ממש לא אסטטי אני לא אוהב אותו..
![]() |
![]() |
#33 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
בשביל שהסייקל יעבוד ,הוא צריך להתאמן קשה מאוד, אחרת זה לא היה עובד. פשוט צריך להבין שכמות סטים ,היא לא המדד היחיד לכמה האימון קשה ויש אסכולות בחו"ל שמאמינות שאפילו לא העיקרי. סט אחד באימוני doggcrapp למשל, יכול להיות שווה לאימון ווליום שלם, אם עושים אותו אינטנסיבי וארוך מספיק. אגב ,דנטה, הממציא של התוכנית מתאמן בFBW עם כמות די קטנה של סטים ולמרות הגנטיקה המגעילה ,הוא ענקי: http://img.photobucket.com/albums/v160/aradtwo/82.jpg
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|