|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מישהו יכול להשיג את שני התמונות ולהעמידאותן אחת ליד השנייה? יותר נוח ככה לראות.
עוד משהו, נראה שבתמונה הראשונה הוא במצב רפוי ונשען קדימה בניגוד לתמונה השנייה ששהוא ממש פורס את הגב.
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה על התגובה המהירה =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() תודה 3li
איזה שינוי מטורף, רגליים וידיים בעיקר אהבתי.
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כולם פה מדברים על שיפור רגליים ידיים אבל אפאחד לא הזכיר פה את הבטן תיראו את השיפור איזה חתכים נהיו לא בבטן .. איזה אסטתיקה מהתמונה הקודמת ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שיפור פשוט קטלני בגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שיפור יפה ברגליים חוץ מזה לא ממש , הבטן שלו הוא לא עלה בה מסה אתם צריכים ללמוד תהבדל בין לגדול לבין פוזינג חח בתמונה החדשה הוא פשוט לקח אוויר ומתח תבטן , בראשונה הוא כיווץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() הרגלים גדלו בצורה משמעותית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() האתר נפל.. לא יודע לא עולה לי הקישור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
נפיחון
|
![]() אדיר ביותר!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים גדלו המון.. וגם החזה נראה קצת יותר רחב.. אולי רק נדמה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מסכים לגבי הסייגים על זווית שונה מעט ופוזה מעט רפויה בתמונה הראשונה - אך עם זה ניכר שיפור מדהים בידיים וברגליים.
הוא ודניס וולף הם ה 2 שהכי השתפרו בשנה האחרונה, ושניהם יעשו מגה טרור בתחרות הבאה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|