|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייייי ההורים שלו צפו בסרטים של "הרקולס הצעיר יותר מדי" עכשיו יש לנו דרעק אחד פה בארץ חחח בכל מקרה אם הוא חכם הוא ישמור תאימונים שלו לעוד 5 שנים אחרי יראה כמו הרקולס היום טרול מגעיל ולא מועיל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לומר לילדון כל הכבוד, מרשים ביותר לילד בגילו.
רק חבל שבגיל הזה הוא נכנס למשטר של אוכל במקום להנות מהאוכל ומהחיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() גב נחמד,אבל שחיף.
O.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
נפיחון
|
![]() מה אתה סטלן?הוא נראה כולה בן 11.אבל בדוק ההורים שלו מכניסים לו חומרים לאוכל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בטן מאוד יפה יש לו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() סוליקו דיבר עם איאל אני בא בימים הקרובים
אתה תהיה שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() השרירים שלו עוד לא בשלים, הוא נראה כמו איזה סומלי רעב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() באמת מי שאמר שכל הילדים של הג'ודו נראים כמוהו צדק...
ובאמת אל תצפו למאסה ענקית על ילד , תזכרו שילדים עדיין גבהיים והורמונים לא פעילים וקשה מאוד לצבור "עובי" .. מה שכן שאם הוא מתחיל כמו שצריך 0 לא כמו סנדריק) יש לו סיכוי לא רע להיות כאילו הוא על גנטיקה יותר טובה ב50%~~~ כשהוא גדל , יתרון כזה גדול.
![]() |
#31 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תשאיר לי הודעה במסנג'ר כשאתה בא אולי אני יקפוץ להגיד שלום מה הסתדרת בסוף איתו ?? אל תשכח שהפסקתי להתאמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח נחמד
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() את דפוק? הוא לא שוקל יותר מהארוחת בוקר שלי, חטובים יש בכול מקום, תביא חטובים עם מאסה אז נדבר.
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח קבלו איזה תגובה של מישו שהתעצבן שם-
"הילד הכי שרירי בארץ" חחח בונ`ה אחי אתה חי בסרט, אתה כולך שחיף אני לא מבין מה אתה מתלהב, אתה בטח איזה 1.45 שוקל 35... בוקס אחד אתה מתפרק יא מעאפן אין לך בכלל מסה אני לא מבין מה אתה יוצא בהצהרות האלו אתה כולה ילד מסכן שעוד לא התפתח עוד אין לך שיערות בביצים, הכתפיים שלך צרות, הקיצר תתחיל להירגע. " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() למה אנשים מטומטמים חושבים שלילד בן 10 יכולה להיות מסת שריר בקושי יש לו טסט בגוף אתם כבר רוצים שתהיה לו מסה?!
אתם שוכחים גם אני מתאמן מגיל 10 ועד גיל 15 ככה הייתי רק עם אחוזי שומן נמוכים לא יותר. הוא מאוד מאוד חטוב אבל לא משהו מיוחד היה לי ילד בכיתה שהייתי בן 11-12 שגם היה נראה ככה זה לא ביג דיל....שיתחיל בודיבילדינג מעכשיו נראה מה יצא ממנו בגיל 16 ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|