|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יענו אמרתי לה שמעי זה לא כזה מסוכן כולם לוקחים שחקני סרטים לוקחים לפני סרטים שהם רוצים לעצב את הגוף וגם מלא זמרים בחו''ל לוקחים כמו פיפטי סנט וגם כל השחקני פורנו מה את חושבת הם לוקחים הורמונים חחח קיצור ההיא התחילה להתלהב אמרה טוב אם זה לא סטרואידים זה בסדר חח לפעמים אני אומר תודה לאלוהים שלאנשים אין מודעות בכלום לענף הזה חחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחד התותחים!
![]() אחי? תגיד אתה לא ניכנס מתישהוא לאיזה מסה רצחנית? ![]() שיהיה לך בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() התעללות מינית מצד ההנהלה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שמע זה נחמד והכל אבל עליות בשריר רואים בעין , במיוחד אם עולים נקי... שאתה עושה מסה רצחנית סבבה אתה רואה עליות במשקל גוף , אתה רואה עליות בהיקפים, אבל מה עם המראה? היא אומרת משהו יפה? צריך לעשות עליה במסה עם ערך קלורי חיובי אבל לא צריך לאכול כמו חזיר ולהגיד אללה קרסססססס בירההההההההה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן שמע היא ממילא חולה על כל העסק הזה של הגוף והיא ממילא תמימה חח אז ניצלתי את זה קצת לטובתי מה יש בתכלס לא שיקרתי לה בקשר לשום דבר תקרא למעלה ותראה :] עריכה : חח סעמק התגובה הזאת יצאה בעמוד 4...תקרא בעמוד הקודם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() שיפור יפה אחי
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב מאוד אחי תעלה עוד תמונות :closedeyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() קרייזלר אתה חיה רעה, אני בטוח ש"אבא ואמא" דואגים לך טוב, אתה נמצא בידיים טובות והעתיד מזהיר.
תמשיך להפציץ לנצח! ![]()
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() 17 ו3 חודש? בהמה אתה אחי
נמאס לי אני מתחיל סייקל חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לא מצליח לעלות מעל 14% שומן [אני זוכר שהייתי 14 פעם עכשיו אני בין ה12-13] ואני לא מצליח לעלות יותר מיזה חוץ מיזה בעניין החברה חברה שלי כבר מתה שאני יתחיל חיטוב לא ביגלל שאני שמן אלה ביגלל שאני גדול מידי ![]() ![]() .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() שוררר :x 93 קילו על 1.72 :-o מטורףף ...כנראה שבאמת התמונה הזאת לא החמיאה לך במיוחד כי דמיינתי 93 קילו הרבה יותר גדול
![]() |
#35 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נתונים יפים מאוד, התמונה לא מספיק טובה כדי שניתן יהיה להתרשם - ובכל זאת רואים שאתה עדיין חטוב יחסית.
בהחלט ילד פלא. בהצלחה אליאב.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() ענק אחי אתה מטורף .. גנטיקה אדירה!
תמשיך ככה ואממ אחי... תביא תמונה יותר שיהיה אפשר להגיב עלייה .. למרות שפה אפשר לראות שאת נראה מצויין. ואם אפשר תמונה שלך לפני כדי להשוות? ומזה סייקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תמונה קצת חלשה ...
אבל בכל זאת אתה נראה טוב ... המשך כך :] ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() עננקק אחי ...
עם עוד כמה קילו וחיטוב קטן יש עתיד ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה אותי במציאות זה משהו אחר לגמרי אחי חוץ מזה אם אתה זוכר תתמונה של הפרונט דאבל בייספס שלי היה לי שם יד 42.5 , אבל מה הייתי יבש אז זה היה נראה סוף הדרך פי 100 יותר טוב ממה שהתמונה הזאת שהעלתי עכשיו מציגה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|