|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח את אחוז הבעיטות החופשיות שנכבשו של טועמה ושל כל אחד מהנ"ל, וסתכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
עם כל ההערכה שלי לטועמה, מחזק את דבריך. אין מקום להשוות. יחד עם זה הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, ומקומו בהרכב הנבחרת, בוודאי בחומר השחקנים הנוכחי, חייב להיות מובטח.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ובלי שום קשר לאחוזים, אפילו ששחקן יודע להבקיע חופשיות - יש חופשיות ויש חופשיות. החופשיות של טועמה הן יפות, אבל סטנדרטיות לגמרי. חופשיות שהמון שחקנים כובשים. לעומת זאת - החופשיות של ז'ונינו ורקובה למשל - הם ברמה מטורפת לחלוטין! חופשיות שלא הרבה שחקנים יודעים להבקיע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
מדובר בשחקנים שעצם הזכרתם בנשימה אחת עם סלים, זה כמעט חילול הקודש.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() ניגרי, אם בחופשיות עסקינן, קבל קליפ תוצרת ידי במיוחד בשבילך:
http://www.youtube.com/watch?v=r2n2FcQ_l4s וגם בשביל תאי בוקס.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אולי באמת הגזמתי קצת 0_o
אבל קשה שלא להתרשם מהדיוק והעוצמה שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לנבחרת,חוץ מיוסי,דודו,בן חיים,זיו,יצחקי,טוטו,ובן שושן,צריך להעיף את כולם הביתה ולהביא את כל הצעירים,רפאלוב,בוזגלו,ורמוט,עובד(לא כל כך צעיר אבל כישרון מפחיד יש לו),וברוכאין(לפי דעתי אחד השחקנים הגדולים שראיתי מאז שאני מכיר את הכדורגל הישראלי),ועוד צעירים שאני לא זוכר..בקיצור להחליף סגל דחוף,אם לא נעלה לפחות שנהנה. (ותיקנתי לך את השמות של הבועטים הגדולים..:cry_1 ![]()
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() יש למיכאלוביץ' פאקינג 38 בעיטות חופשיות בקריירה רק בסרייה א'!
ביחד עם הנבחרת והזמנים שלו בכוכב האדום בלגרד כשהוא היה צעיר בתחילת שנות ה-90', יש לבנאדם בסביבות ה-80 (!!!) חופשיות בקריירה. רק לשם השוואה, לרקובה יש סביבות 30 חופשיות בקריירה, לז'ונינו 40 ומשהו, לבקהאם 30 ומשהו. ופעם, בתחילת שנות ה-90', מיכאלוביץ' דפק חופשית בחצי גמר האלופות נגד רומא אם אני לא טועה. נ.ב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסי אבוקסיס חחחחחחחחחח ![]() אם כבר - אז איציק זוהר.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
פששש איזה שחקן ענק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההתלהבות מרקובה?
יש לו עוד משהו חוץ משמאלית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() אין התלהבות. אני אוהד שלו ..ואמורה לו להיות עוד משהו חוץ משמאלית?
האו אמור להבקיע עם הכתפיים, גב, טרפזים או משהו? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע קרספו עדיף עליו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() 2 שחקנים שונים לגמרי. קרספו הוא סקורר ורקובה זה בנאדם שמשחק מאחורי החלוצים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#39 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: מה שם השיר בקליפ?
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
לידע כללי: הוא לא שחקן בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|