|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
ועוד אתה מבוגר מבין שתינו:closedeyes: over clocking
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנתי, תודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאתה רוצה אתה יכול! ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פרוטי לופס נחשבת יותר חובבנית, אבל שמעתי שגרסת 7.0 לא נופלת בביצועים מקיו בייס. יש לי אותה אבל כרגע מותקנת אצלי פרוטי לופס 5 ואני מרוצה ממנה אז אני לא רואה טעם לשדרג.
בכל אופן התוכנות המקצועיות הן קיובייס SX3 ו- Pro Tools של חברת M-Audio (יצרנית כרטיסי קול מקצועיים בין היתר). יש עוד תוכנה אבל שכחתי את שמה. היתרון בפרוטי לופס שיש לה יותר פלאג-אינים שבאים עם התוכנה, אבל תאכלס זה שטויות אפשר להוריד מלא, יש מליונים שמסתובבים ברשת, בנתיים הצלחתי לאגור 20 גי'גה של VST/VSTi plugins כלים וירטואליים, סאמפלרים וקצת סמפלים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() עידן במקום לאגור פלאגים לך כמו בן אדם ואם זה ממש מעניין אותך תלמד ב Bpm תוציא תעודה ותצא לעולם החופשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() וואי מי שמשיג לי סיריאל לСubase SX 3, פשוט מלך אני חרשתי על כל הרשת לא מוצא שום דבר, מישהו?!
![]()
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה דבר שאתה נולד איתו או שאין או שיש זה כמו אלה שנרשמים לקורס דיג'יים , זה עוזר להבין תאורתית הכל , איך הכל עובד...אבל בתכלס זה לא יעזור לך אם אין לך את הכישרון מהרגע שנולדת. אה ומי שאוהב עופר ניסים שיוריד vst scorpion תשחקו איתו קצת ותראו איך אתם מגיעים לסאונד דומה לשלו :):):):) איך התלהבתי שעליתי על זה ![]() ואין משהו שלא נופל מקיובייס למרות שוואלה יש מלא יוצרים שמשתמים בפרוטי לופס מישהו מכיר future prophecy? אני מניח שכן..ויש עוד מלא אבל הרוב יוצרים עם קיובייס לפחות ככה הבנתי ממשה קיינן או איך שלא רושמים את זה מי ששומע טראנס בטח מכיר את xerox & illumination |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|