|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() בסטייל
![]() |
#22 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הלוואי וכל מה שמספרים בפרוטוקולים היה קורה... , למה מה קורה לנו?
שונאים אותנו בעולם , דופקים אותנו באו"ם , אנחנו בקושי שורדים כמדינה , בעולם יש אנטישמיות כל פעם מסיבות חדשות , הורסים בתי כנסת , התבוללות תרבותית ודתית .... אבל ברגע שאני נכנס לעולם הפרוטוקולים? אנחנו שולטים על הכל , לא שמים על אף אחד , וישראל המדינה החזקה בעולם כבר אמרנו שצריך ליישב את אנטרטיקה?
![]() |
#23 |
מושעה
|
![]() בסדר הוא יהודי אבל לא ישראלי אז מה זה משנה לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() הפרוטוקולים של זקני ציון זה ספר אנטישמי ומסריח וזבל מי שקורא אותו, בגלל הספר הזה האנטישמיות גברה...
![]() |
#25 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בגלל - אתה מתכוון
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() תקציר של הפרוטקולים של זקני ציון
זה כיאלו מספר שיהודים מתכננים להיתשלט על העולם באמצעות הכסף זה התמצית |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מושעה
|
![]() שמע תדבר עם רוב הרבנים לצערי עם היכרות איתם אני מבין למה שונאים אותנו בעולם
אבל בלי קשר ברור שגם מקנאים וכו.. בלי דתות היה שלום בעולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
בלי דתות לא היה מדע .. בלי מדע באמת היה שלום בעולם , כי מקסימום היינו חיים בבקתות קש ומגדלים עזים וזה גם דורש מדע.. היהודים הרגו את ישו , לא התאסלמו , והמציאו\נתנו השראה לנצרות והאיסלאם. בגלל זה יש 3 דתות ששונאות אותנו בכל אופן יהודים שרדו רק בגלל ששנאו אותם והם לא יכלו להתערבב בחברה בקלות .. אולי בגלל זה התפתחה אצלינו תרבות שמעצבנת אנשים מיוחד מאיזשהיא סיבה בתת ההכרה..
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() זה מפחיד כמה אנשים מאמינים בפרוטוקולים האלה.
כל אמריקאי שאתה שואל אומר לך: "הסיבה היחידה שאמריקה כל כך תומכת בישראל היא בגלל שכל כלי התקשורת באמריקה מנוהלים ע"י יהודים, מה לא ידעת?" וגם בזמן האחרון זה נהיה נורא אופנתי בחו"ל להחליף את המילה "יהודי" ב"ציוני" (Zionist) כדי לא להישמע אנטישמי. "גוגל זאת אתר ציוני, ההנהלה של יוטיוב היא פרו-ציונית." |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זה הכי הפוך שיש ושונאים אותנו גם כי אנחנו חלשים ומצליחים (משתלם להרוג אותנו) גם כי יש אצלנו (אם נגיד תאמת) כמה בתפקידים ייצוגים של רבנים וכו שהם רמאים לא קטנים (רק מההיכרות שלי אני אומר) ואם לא היה דתות לא היו יכולים להיגד כל היהודים מישהו היה מצליח/מרמה/היה שונה מאחרים/כל סיבה אחרת ששונאים אותנו? היו שונאים רק אותו כי לא היה אפשר לשים סטריוטיפים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אחי משפט מפתח-
יהודים זה הכייי אחיייייייי!!!
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() תבדקו גם את אחוז היהודים זוכי פרס נובל יחסית לאחוז מאוכלוסיית העולם...מדהים
![]() |
#35 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
בעולם הנוצרי רוב המלומדים היו אנשי דת.. הדת היא הבסיס למדע בגלל שהשאיפה בשניהם היא אותו דבר בעצם. בכלל הדת והמדע שנוצר ממנה לפי כתבת שער בTIME מקודדים בתוך הגנים שלנו בגלל זה יש דתות בכל מקום. כמו שהגבריות מקודדת בתוך הגנים והיא לא משהו נרכש , וההגדרה לגבריות דומה בכל מקום בעולם. בקשר לרבנים אני בכלל לא רוצה להגיב כי נראה לי שאתה בעצמך מבין מה כתבת.(רמז : שת..יות) אם לא היו דתות מאיזשהיא סיבה והיה מופעל מנגנון דיכוי כמו שהחינוך מדכא בצורה מסויימת את הגבריות אצל ילדים בנים , אז היו שונאים את היהודים בגלל הגזע שלהם או בגלל ישראל או בגלל זה או זה. גם הרומאים לא אהבו יהודים כ"כ ועדיין זה לא כי הם הרגו את ישו או לא יודע מה... בקיצור מקשרים את כל הדברים הרעים לכל דת וכל מה שמישהו בן דת אחת עושה מאשימים את כל הדתות בו ... כבר כולם שחכו את הדברים הטובים שיש הרבה יותר. בקיצרו אתה רוצה שכולם יהיו אותו דבר בלי הבדלים שיכולים להניץ שנאה או מלחמות... רק בני האדם הקדמונים היו קרובים לזה. אנטרופיה חברתית זה לא דבר טוב כ"כ
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() אל תתפסו את זה כלכך בתור זה שישראל מצליחים
פשוט מאוד בדר"כ מיעוטים משקיעים יותר ומוכיחים את עצמם יותר מאשר העמים שהם נמצאים בהם זה בדיוק מה שקרה ליהודים שבגלות בארץ התקלקלנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
נכון בימי הביניים הייתה להם פה מדינה שגם החזיקה מעמד פי 2 וחצי מישראל ועם שטח גדול פי 2-3 , אבל מדובר בכל אירופה שדרך הטמפלרים והאפיפיור מעבירים כספי ענק ל"אזרחים" שהיו כולם בעצם אבירים (האליטה של החיילים) שנלחמו בלי סוף... אתה בכלל לא מבין את המצב בארץ: משאבי טבע? אם ים המלח נחשב ... קצת פוספטים וזהו. מים? עד 67 היינו חיים בפחד שינתקו את הכל או ירעילו את הכינרת הסורים שהפגיזו את כל מי שהיה בצפון יום יום והחזבאללה אחרי ששת הימים המשיך תקציב? לפעמים 30% הלך לבטחון , מדינות מתקדמות משקיעות בביטחון רק 0.X% כי גם אין צורך ביותר, AKA התקציב הוא 10% וזה לא כולל התנתקויות ומלחמות....... שעולות במיליארדים חקלאות? רק כמה פירות הדר מסכנים , בשביל חקלאות רצינית צריך שטח , הרבה שטח בארה"ב כל הצפון מזרח של המדינה הוא כמעט שטח חקלאי שמייצא דגנים ומזון לכל העולם ומביא להם כמות אדירה של כסף. תיירות? יש תיירות אבל כמעט כל מדינה באירופה לוקחת אותנו בסיבוב אפילו ביחס לאוכלוסייה. יש אולי טיפונת של עולי רגל נוצרים ויהודים שבאים לבקר קרובים. טכנולוגיה?.... כאן כבר יש מה לדבר הכי הרבה פטנטים ל1000 איש באוכלוסייה , הכי הרבה פרסי נובל לאוכלוסיה וכו' וכו' מיעוטים יש הרבה בעולם , ארה"ב מורכבת אך ורק ממיעוטים מילא , הIQ הגבוהה של יהודים ( הגבוהה בעלם , יותר מאוריינטלים סינים\יפנים\קוריאנים) הוא בגנטיקה. אפילו למזרחים יש IQ גבוהה מהאוכלוסייה המקומית שמהם באו.
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
אתה דיי חי באשליה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
תקשיב , זהו נתון קשה ואי אפשר להתווכך איתו : ליהודים יש הכי הרבה כסף מכל אוכלוסייה \ לאום אחרת יחסים למספר האנשים בעולם. אז אתה חי באשלייה שאתה מנסה לומר שזה לא וזה לא. אל תתן לעובדות לבלבל אותך אנחנו בעצם סתם מיעוט ככל המיעוטים ופה בארץ כבר ניינו רוב ובאמת לא השגנו שום דבר מיוחד.... רק הנצחון צבאי שנחשב להכי גאוני בהיסטוריה של האנושות בששת הימים ( פשוט כך , אני יודע שזה "חי באשליות שהיהודים מיוחדים" אבל זה מה שקרה ולא זה לא קרה במקומות אחרים בתנאים כאלה למרות שכנראה היו דבריו דומים) , ורק הפכנו למעצמה יותר חזקה ממדינות ערב עם יותר אוכלוסייה ועם יותר נפט בסדר גודל שונה לחלוטין ב50 שנה. אה גם שחכתי להזכיר שהיו לנו את הבניינים הכי גבוהים באירופה ובמזרח התיכון לכמה זמן (סיטי גייט נראה לי ועזריאלי , אבל זה כי האירופאים לא אוהבים לבנות גורדי שחקים , ולא מגדל אייפל לא נחשב כי הוא לא בניין בר שימוש)
![]() |
![]() |
#40 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ליהודים היה הרבה כסף כי הם היו משתמשים בו להגנה מפני הגויים
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|