|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שמע זה אולי נראה כמו מדע בדיוני אבל לאחרונה היו כמה פריצות דרך בתחום. היה אפילו משהו בעיתון על זה לפניי איזה שבועיים. אל תשכח שגם רובוטים ומחשבים היו לפניי 100 שנה מדע בדיוני...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() זה מטורף לאיזה רמה האנושות מגיעה עם השנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() כדי לחזור אחורה צריך לעבור את מהירות האור,ואין שום דרך לעשות את זה,לכן תצאו מהאשליה.
וגם אם היה אפשר,אז היה ניתן להיות רק במצב של View ,ולא הייתם יכולים לעשות כלום לשנות את העתיד,לדוגמא לא יכלתם "למנוע" לידה של מישהו,ולא יכלתם להרוג מישהו,וכו'. בקיצור סתם מדע בדיוני
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() הייתי חוזר ל11 בספטמבר 2005 ומזיז את התאומים רגע לפני שהמטוס פוגע בהם.
סתם לא אבל ברצינות הייתי הולך לתקופה של מראדונה\פלה... ממש מעניין אותי רמת הכדורגל של אז...
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
חבר פעיל
|
![]() מכונת זמן תהרוס את האנושות... כל ההווה והעתיד יתעוותו, כי כל אחד ישנה משהו קטן, שישפיע בגדול.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מצליח לראות את ההודעות שלך... משהו מושך לי את העיניים חחח סתם ברצינות, אתה שם תמונה כזאת ואתה מצפה שיקראו את מה שאתה כותב?
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אורי א אני חייב להגיד שיחקת אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מעניין מה קורה אם מישהו נוסע בזמן אחורה והורג את עצמו או את ההורים שלו..
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה העיניין של לעבור את מהירות האור ולחזור אחורה בזמן הוא גם לא בהכרח נכון, כי ההשערה היא שניתן יהיה להשתמש בחורי תולעת למטרות חזרה בזמן בלי לעבור את מהירות האור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היתי חוזר ומתקן כמה טעויות שלא היתי אמור לעשות
![]() ![]() וגם חוזר לזמן מלחמת עולם השניה למה אני חולה על הדברים האלה |
![]() |
![]() |
![]() |