|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הוא גר בכפר יסיף?!
O.ם מתי שאני אתחיל להתאגרף שם,אני מקווה לפגוש אותו. D: ----------------------------------------- כתבה סוסה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() בחור טוב, באדי בילדר נפלא.
נעים עסקלה אמר לי השבוע שחוסאם לא היה צריך לרדת למתחת ל 90, ובעבר היה נראה יותר טוב. עם זאת, הפרשנות של חוסאם לגבי יתרון ייבוש על עאדל ברגליים ובבטן, הגיונית בהחלט. אבל עתידו של עאדל לפניו - מבחינת פוטנציאל הוא יוכל אפילו לקחת את אלוף האלופים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() לפי דעתי חוסאם לא היה אף פעם כך
אבל אתה צודק עאדל יש לו עתיד חזק כי הוא עדיין בן 22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אפשר תמונה של הבחור?
פאק איזה מטורף! לפני התחרות הוא אוכל 6 פעמים ביום אותה ארוחה Wtf הייתי משתגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
וגם משום שיש לו גנטיקת על לבאדי בילדניג. מבחינתי הוא היה הכוכב של התחרות, למרות שלא זכה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה רבה על העדכון, יואב.
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() לדעתי העיקר הוא לא הזכיה אלה מה השגת
למשל חג'ג' שנה שעברה לקח מר ישראל עד 90 ועאדל לא לקח השנה אז זה לא אומר כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הוא בחור גדול מאד, מתאמן בעיקר בשעות הבוקר יוצא לי לראות אותו לפעמים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|