|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שהילד אהיה בריא.
שהאבא יחלה בסרטן,ויסבול כול ימי חייו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() למה מסכן ? הוא ילמד בבית ספר כמו שאמרו שאבא יחשב כגיבור שם
יגדל בסביבה כזאת וכו ותאכלס דיעה אישית שלי , מזל שעצרו את רבין לפני שלא נשאר כלום מהמדינה שלנו ואמרתי אתזה בבית ספר ובכל מקום ... מצטער בן אדם שנותן לאויבים שלנו אדמה יקרה לא בן אדם בשבילי וגם לדעתי הרצח לא בא מיגאל אלה ממישו גדול יותר אבל עזבו אין לי כוח להתחיל דיון על זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הוא עוד לא נולד וכבר מתחיל מסביבו רעש, מעניין מה יהיה לאחר הלידה.
אני מקווה שהילד הזה יצליח לפתח חיים נורמאלים, זה לא פשוט להיוולד לאבא בכלא במאסר עולם ואימא מכוערת ומטומטמת.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב יש המון ביקורת על השב"כ בעניין
הזה וגם יש כמה סוכני שב"כ שהעידו עדות שקר עזבו זה מסובך |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() ציטוט:
פשוט לא רוצה לדבר על זה בפורום ציטוט:
אבל שטחים? ינעל העולם ואחותו |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() 1.בחברון אולי הוא יחשב לגיבור... אתם יודעים כמה נזק הוא הביא לימין? רבין הפך למעין ישו הצלוב של השמאלאנים שמת בגלל רוח הקודש (השלום) או משהו כזה
2.בסוף יוולד 3 ימים אחרי זה. 3.סך הכל הוא גם עשה דברים טובים , פשוט שמו אותו בקוקפיט של ישראל אז זה הכל הוכפל. אבל באמת הסכמי אוסלו האלה הם קוץ ענקי ברגל של ישראל שאי אפשר לדרוך עליה עד שנוציא אותו , ואלוהים יודע מה היה קורה אם הם היו מסתיימים .. בין היתר טבח של תושבי הרצועה ויו"ש בידי אוהבי השלום שלו היהודים שהוא רצה להשאיר שמה למרות שהוא היה בין הראשונים שהביאו אותם לשמה.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה השמאל עשה ממנו גיבר אבל השמאל ממש אבל ממש בורים הם לא יודעים שלפני שרבין היה ראש ממשלה הוא היה האדם הכי ימיני שיכול להיות הבן אדם הזה פיקד במלחמת ששת הימים ששם החזרנו את השטחים בזכותו "השטחים" שלנו הוא ניהיה ראש ממשלה הוא התקפל תחת הלחץ של האו"ם כמו שרון האדם שצעק לתפוס כו לגבעה שאנו רואים התקפל תחת לחץ האו"ם המנהיג היחידי שהיה לו ביצים זה שאמר "או"ם שמום " בן גוריון אין יותר מנהגים כאלו יותר לצערנו
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי שימות באותו יום
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) באמת דומה לניקולאס קייג'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה ילד שיחטוף מכות רצח
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה ילד שיסתכל על עצמו במראה ואז יעמדו בפנים 2 אפשרויות: 1)להתאבד בגלל כיעור יתר (תראו את אמא שלו ואת אבא שלו) 2)לא לצאת מהבית בגלל כיעור יתר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה ליראות מי הבן :):):):) שירים עליו יד תאמין לי כמו שיש כאלה רבים שרוצים לתת לו מכות באותו כמות יש כאלה שמוכנים להגן עליו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי עכשיו אני הולך להבאיר לכם כמה דברים בנוגע לרצח רבין לא היתכוונתי לירשום פה כי הפורום נהיה חרא אבל בכל זאתי רק כי פינגווין ידידי פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |