|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, מה אני אגיד, ראיתי את כל המחצית השניה ולא ראיתי בעיטה אחת של ישראל לכיוון השער.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 0 בעיטות לשער כל המשחק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואו! ישראל פשוט מעצמת כדורגל!!
בקרוב נהיה בטופ 10, שמעו מה אני אומר לכם. פשוט המשחק מכור, נתנו להם קצת כבוד ככה יהיה מעניין, מבינים? חרא נבחרת. לא ראיתי שום דבר חיובי במשחק היום, לא ניסו כלום ולא הלך כלום. 6-7שחקנים ברחבת ה5 שלנו ונותנים להם חופש, שלא יפריעו להם חס וחלילה. אלוהים איזה הבדלים עצומים בכדורגל האנגלי לעומתנו. כמו שהשדרן אמר, אנחנו שיחקנו בslowmotion והם לא הפסיקו לזוז. תודה לאל שלא נגמר ב6-7 אפס כי זה היה צריך להיות לפחות 5-0. ישראל זונות ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אחים שלי אני משחק כדורגל בבי"ס ואנחנו משחקים הרבה יותר טוב מהנבחרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה תמוז לא שיחק למה זנברג לא שיחק ??
למה אלברמן לא שיחק למה הוא שיחק עם 6 הגנתים ?? זיב /גרשון /בן חיים / ספונגין / בנאדו / באדיר למה הוא שיחק עם קטן שעכשיו בשפל הקריריה שלו ?? ואיתו טל שלא במצב טוב בכלל ??? למה הוא שיחק עם חלוץ אחד שבכלל משחק יותר כשחקן יתר בכנף ( יצחקי) כול כך רבה שאלות אבל תשובה אחת אשמת קשטן ולא אחר הוא הגנתי מידי צריך להביא מאמן מחול התקפי ולא אחד שהביאו כמו קאנן אלא אחד כמו נילסון היה המאמן הכי טוב אז הנבחרת היתה ניראת כמו נבחרת למרות שאני זוכר בגלל נימני הם לא עלו .. (גרם לפאול בדקה 91 ובחומה הוא פתח רגלים והכדור ניכנס לרשת דרך הרגלים שלו 1-1 בסוףולא עלו בגלל נקודה עם אני לא טועה )
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יש לנו נבחרת כדורסל שהלוואי וינצחו מחר ואז אנחנו נהיה ברבע גמר אליפות אירופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה משפט לחיים: מה שהכדורגל לא עשו מעולם הכדורסל עושים פעם אחר פעם!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין למה זה לא שיחק ולמה זה לא שיחק ולמה היא לא שיחקה
אין מה לעשות !!! הנבחרת האנגלית יותר טובה וזו עובדה !!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |