|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס הכושר הגופני הוא ביכלל לא הבעיה
כל מה שאתם צריכים מבחינת הכושר הגופני זה הברור ומעבר לזה עוד קצת סיבולת השאר זה מנטליות כמה אתה חזק בראש כמה אתה רוצה את זה האמינות שלך לא לשקר בדברים הקטנים לעזור תמיד אפילו אם אתה יודע שהוא עוד מעט פורש תעזור לו להראות כמה שיותר מוטיבציה תאכלס הברור זה שכונה 2000 תוצאה טובה זה 7.30 70 שכיבות סמיכה ו86 כפיפות בטן זהו לשאר הגיבוש צריך עוד קצת סיבולת והשאר זה בראש והמוטיבציה שלך ועזרה לזולת |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() דאבל טעות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כל פעם שנאי אקרא תניק שלך אני אצחק מחדש כמו אידיוט חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*וכמו ש,VoRteX אמר אתה צריח גם לשפר את זה בזמנים.כל פעם לרוץ בזמן יותר טוב ויותר מהר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי לך מה הדרישות של שכיבות סמיכה וכפיפות בטן
זה כלול בברור |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתאמן על שכיבות סמיכה מתחילת החופש ועושה כבר 40 ומשהו מקס' וגם כפיפות בטן רק שאני לא יודע כמה אני עושה כשמישהו מחזיק אתה הרגליים וצריך לעלות עם המרפקים לברכיים (בבי"ס עשיתי 44 בדקה... די גרוע) וב-2000 אני אפס אני פשוט חייב להתחיל לרוץ אני ממש פדלאה בריצות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בגדנ''ע כשהיה "בר אור" ולא ברור
אז עשיתי לה 130 בקצב מטורף היא היתה בשוק , כל השאר עשו 40 50 קיבלתי חניך מצטיין חחח רק על השכיבות שמיכה
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך התאמנת על שכיבות סמיכה גבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() רגע מה עדיף באימון שכיבות סמיכה - לעשות כמה שיותר (אני מסוגל 40 ככה ברצף) או לעבוד על זה בסטים למשל 15x3?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב תראו אני בדרך כלל לא רושם בפורום אלא יותר קורא ועוקב כבר די הרבה זמן
אבל הפעם הייתי חייב להגיב אם אתה חושב שריצת 1500 תספיק לך לגיבוש אז יש לך טעות חמורה בגיבוש אולי לא היינו רצים מרחקים גדולים אבל כמות הספרינטים שהיינו רצים הייתה מטורפת ....יכלנו במשך איזה שעה וחצי לרוץ רק ספרינטים וזה דבר מייאש נכון שלצד הנטלי יש תפקיד חשוב בכל הגיבוש ובמיוחד במסעות (ששם חייבים להפציץ) אבל עם המרחקים שאתה רץ והכושר שלך עכשיו אני לא מאמין שתצליח אתה חייב להגידל את המרחקים בצורה משמעותית ולהעמיד את הגוף והרגלים שלך בעומסים גדולים יותר המלצה שלי תתאמן גם על ספרינטים ואם אפשר אז ספרינטים עם שיפוע אפילו שיפוע קיצוני דרך אגב מתי הגיבוש שלך?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() וואי בהתחלה ההיתי עושה בקושי 10
שמע אחי זה עניין של זמן והתמדה , וגם הראש ההיתי בהכנה לצה''ל "כושר אקסטרים" ומשם פשוט עשיתי קפיצה רצינית ביכולת זה פשוט עניין של התמדה ....
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() שכיבות שכונה זה שכונה זה הרוב יותר
מיומנות מאשר כח גם ריצה זה לא כל כך קשה תתחיל לרוץ יום כן יום לא כול ריצה 40 דקות ופעם בחודש תיבדוק ת2000 שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() צודק אחי , זה טכניקה בעיקר
עשיתי אותם מלאים , השתמשתי במהירות לטובתי תנסו לבנות לעצמכם טכניקה משלכם , כל אחד עובד בצורה שונה
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי זמן עד הגיוס וגם עד הגיבוש, נעבוד קשה ונראה מה יהיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() חח מה אתה לסתלבט ....
אם אתה רוצה אני יכול להביא לפה צילום של תעודת החניך המצטין שלא תגיד שאני עובד עליכם....
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|