|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי שם לי חמש קילו יותר בצד אחד בלחיצה בשיפוע שלילי. איך שיצאתי לחזרה הראשונה הרגשתי משהו מוזר...שאלתי אותו אם זה אותו משקל בשני הצדדים... והוא עובר בין שני הצדדים ומסתכל לו בזמן שאני מחזיק את המוט למעלה עם חמישים בצד אחד ו45 בצד שני חחח. הוציא לי את הנשמה כמעט.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הייתי חייב...:] בונה אנשים מה זה סיפורי הזוועה האלה... טוב אני לא מתאמן במכון אז אין לי פאדיחות אבל מה שכן זה....אני מאוד מאוד מתעצבן כשמישהו מדבר/ פונה/עומד ומסתכל עליי באממצע סט....אני ניהיה עצבני...פעם אחת אמא שלי חזרה הבייתה וקראה לי...הייתי באמצע סט....ברגע שהיא קראה לי שחררתי כזאת צעקה עצבני.."מההההההההה!!!!!".......היא נעלבה שחבל על הזמן....הקטע שהיא קראה לי כדי לתת לי איזה מתנה שקנתה לי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה פאדיחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() דברים מעצבנים באמצע אימון?
האימון עצמו, לפעמים הולכים להתאמן שאין כוח וחשק ואז האימון זה הדבר הכי מעצבן שיש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() מכירים את הקטע הזה שאתם מניחים את המוט על העצם הזאת מאחורי הראש?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() בסקוואט, אם אני לא יורד נכון יש כאבי תחת עצום!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אפרופו תאונות, אני הולך למכון עם אמפי3 (הייתי יותר נכון)
בזמן אימון לפעמים אין לי כוח לשמוע אז זה בכיס. עשיתי לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלס ובסוף הסט אני גמור אני שם את המשקולות על הרגליים... עשיתי את התרגיל ובסט האחרון שאני מת, אפשר להגיד זרקתי את המשקולות על הרגליים, בדיוק במיקום שהאמפי היה בכיס שלי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא הצלחתי להכניס את התופסן של המשקולות בפולי עליון עד הסוף
אז הכנסתי אותו קצת לא עד הסוף בקיצור אני מרים את הפולי עליו בשיא הכוח וזה פתאום התופסן משתחר ובידיוק באמצע ההרמה בישא הכוח התופסן השתחרר ואז דפקתי לעצמי את הפולי בראש
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמעט לא נמחצת ?
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פעם ניסיתי פולי מאחורי הראש ודפקתי את המוט בכל הכוח בראש. לא נעים.
פעם רצתי על ההליכון ופתאום עפה לי המגבת והיא נפלה למסלול ועפה לצד השני של החדר כושר ואני כמו מפגר הסתובבתי וכמעט נפלתי. פעם עשיתי הרמת תאומים בלג פרס עם משהו כמו 300 קילו והחליקה לי אחת הרגליים מהפלטפורמה, אבל החזרתי את הרגל מהר ולא מתתי. פעם אחת שמתי את האמפי על הרצפה ואז בטעות שמתי פלטה של 20 קילו על החוט של האוזניות. היום שמתי פלטה של 20 קילו מעל פלטה אחרת של 20 קילו בהרמת תאומים בישיבה ונתפס לי העור ברגל בין שני הפלטות. פעם אחת עשיתי דדליפט ומישהו ביקש ממני להזיז את המוט הצידה ובטעות תקעתי את המוט בקיר ועשיתי בו חור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() פעם אחת (לא יודע אם תבינו משהו), איזו מדריכה מפגרת אחת אמרה לי לעשות תרגיל שאין לאף אחד מושג איך קוראים לו, שבו צריך לעמוד מאחורי מכשיר הפולאובר וקחת את הידית שלו מלמטה ובעמידה לדחוף אותה קדימה כמו בלחיצת חזה. רק מה שהיא שכחה זה כשעושים לחיצת חזה יש את הספסל שתומך בגב או את המשענת של המכשיר ללחיצת חזה בישיבה, ופה אין שום תמיכה לגב. אז דחפתי את הידית קדימה, ואז כשהיא חזרה, אני נכנסתי בשיא הכח בקיר שמאחוריי (בעובי של איזה שליש ס"מ) שמפריד בין החדר שהתאמנתי בו לאולם של האירובי, וכמעט שברתי אותו. היה מגניב אם פתאום הייתי צץ לחברה' באירובי מתוך הקיר חחח...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פעם החזרתי דמבל של 15 קילו למתקן אחרי סט, ומעכתי לעצמי את האצבע המורה ביד שמאל. האצבע שלי הייתה שחורה ולא יכלתי להתאמן חודש וחצי
איה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר חדש
|
![]() פעם סיימתי סט של שראגס והורדתי את כל המישקולות כימעט מצד אחד ומתי שבאתי להריד מהצד השני המוט כימעט עף לי לפני כי כימעט לא היה מישקל
פעם הרמתי מוט W עם יד אחת והיה עליו מישקל ולא ראיתי שלא היה את הקליפס הזה צד שני אז כל המישקל נפל על מי שבידיוק עשה שם כפיפות מרפקים...אז הוא דפק לי כזה פרצוף של מה ניסגר איתך?מה עישנתה? אההה ואחרון בנתיים זה פעם עשיתי לחיצת חזה עם יותר מישקל ממה שאני בדרך כלל עושה ומישקל שלא יכלתי כל כך לעשות אז איך שבאתי לעשות את החזרה הראשונה ניתקעתי איפה שהחזה וביגלל שהייתי נוב מטומטם אז באו 2 אנשים(כל אחד מצד) להרים את זה ממני...
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אתה עושה כפיפות מרפקים עם מוט W ועושה את זה בלי סוגרים בתנוחת עמידה...ואתה מסייםורוצה להעמיד את המוט על קצה ופתאום כל המשקולות נופלות לך...וכל המכון מסתכל עלייך כאדיוט ואז אתה דופק פרצוף כזה עם חיוך והגבות למעלה ואחר כך אתה מתכופף להרים את המשקולות שנפלו ובעצם שחכת שגם בצד השני אין סוגר והמשקולות בצד השני גם נופלות לך ואז אתה רוצה לברוח לחדר ההלבשה לוקח תתיק ומתחפף משם כמה שיותר מהר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() פעם כשהייתי קטן הייתי יושב במרפסת מסתכל על אבא שלי מתאמן (בבית)
וכשהוא סיים במץ' פרס בא עורב אחד התיישב על הפלטה של ה20 שתקועה על המוט.. ואז נוצר מצב כזה כמו של עכבר שמתחיל לרוץ על מסילה כזאת.. זה היה מצחיק טילים.. הוא התחיל לרוץ לסובב את הפלטה בסוף לא היה לו כוח עף משם והשאיר חתיכות קטנות של לשלשת על המשקולת =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הכי מבאס במוט W כאני עושה יק קדמית ואני שוכח לסגור את שני הצדדים נופלים לי כל המשקולות וכל החדר כושר מסתכל עליך כזה מה תעושה??????????????? חחחח
לפעמים יש לי פולל נודים באימון ועוברות לידי כוסיות ואז ושחחרתי כבר את הנוד חחח אז אני דופק הליכה מהירה החוצה כאילו לשתות חחחחח והכי מבאס שמעתי באיפוד תוך כדי אימון אירובי והאיפוד נפל על מהמסילה של הליכון הוא ישר נתקע בקיר והמשיך לעבוד חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |