|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
צריך להכין תפריט מסודר, בערך כל 3 שעות בין ארוחה. בחיטוב צריך להקפיד על דיקנות בין הארוחות,זה לא כמו במסה שאפשר לשחק עם השעות מתי שרוצים. יש נוסחה לחישוב כמות השומן, והחלבון שצריך ליצרוך בחיטוב. שומן 0.7 גרם לכל קילו ממשקל הגוף. חלבון אני ממליץ על לפחות 2.5 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף. דוגמה פשוטה.. ניקח אדם אשר שוקל 60 קילו על 20% שומן. התחזוקה שלו עומדת על 2500 קלוריות,מהו הגרעון המקסימלי יהיה ? פשוט מאוד צריך לימצוא את כמות השומן בגוף ולחשב כך. 0.2(מהווה)כפול 60 (משקל הבנאדם)=כמות השומן בגוף. את כמות השומן מכפילים ב68 לאחר מכן מחסירים מהתחזוקה כך יראו החישובים. 0.2X60=12 12X68=816 2500= 1684-816 אשר יהוו את מס' הקלורית שנצטרך להוריד בחיטוב כדי לישרוף שומן מקסימלית, ללא הרבה איבוד שריר.
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() שגיא, למה 12-15 חזרות ? איך לעזאזל זה ישרוף לו את השומן ?
עדיף שהוא יעשה הפוך וינסה תוכנית עם חזרות נמוכות, כי ברור שהוא לא הולך לגדול בחיטוב, אז לפחות שיתחזק!!
![]() |
#24 | ||
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני לא אתייחס לכל מה שרשמת, אני עסוק כרגע ויש הרבה למה להתייחס [לחלק כבר התייחסו אז אין סיבה לחזור על זה], אבל דברים צורמים במיוחד:
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משה,יניב מירושלים מוסר לך ד"ש! הוא נירשם ללימודי רופאה איתך משהו כזה ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() יש לי הצלחות מהשטח ואני לא מדבר על עצמי שאני כבר בגעתי ל4 וחצי במר ישראל ב2006
אני מדבר על מתאמנים שלי 1- ירד מ32 אחוז שומן ל18 ב9 חודשים 2- מתאמן שלי ירד מ22 וחצי ל14 תוך 4 חודשים שבחיים הוא לא היה במצב הזה 3- מתאמן שלי ירד מ20 ל13 אחוז 4- מתאמן שלי ירד מפסח מ18 וחצי ל11 אחוז אז יש קבלות בשטח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר להתאמן ב8-10 חזרות שעושים דיאטה זה יכול להוביל לפציעות תשישות ולהיות חולים יותר בקלות. 12-15 בעבודה איטית אכן מעצבת את השריר ומתאימה לעבודה עם דיאטת חלבונים. שריפת שומן זה ע"י תזונה ואירובי ובכלל לא קשור במספר החזרות. אני לא ממציא שום שיטות זה הכל רשום באינטרנט, ואני בטוח שגם גיל לא נותן שום תוכנית אחרת לחיטוב= הורדת אחוז שומן ועיצוב הגוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שגיא , גיל לא אמר לך לא להירשם לפורום? אז למה פאקינג נרשמת? , כמה זבל בן אדם יכול להוציא מהג'ורה שלו "תוצאות מהשטח" אז מה אם בן אדם סוס אני צריך להאמין למה שהוא אומר? תסתמך על הוכחות ומחקרים בשטח ומדע לא על אחד שהוא "סוס" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה אתה מביא דוגמאות של מתאמנים שלך אם הם ירדו זה אומר שככה צריך... תראה את זה מלרדת בגדול ממשקל 182 קילו ירד ל 90 .. זה אומר שזה הדרך הטובה ביותר לרדת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומעבר לזה, אני לא מעוניין לענות לאחד כמוך שדואג להכפיש את שמי,בלי לברר דברים. יש לך שאלות ? תתקשר לגיל גרנות ותשאל אותו.
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה פסל ? אם יש לך מסה השריר שלך יהיה "מעוצב" פשוט צריך להוריד את מסת השומן מהגוף השריר עצמו קיים ומ"עוצב". אני ירדתי ב4 חודשים מ22 אחוז שומן ל10 עם גיל גרנות. והוא נתן לי במהלך החיטוב חזרות בין 8-12 . זה שהיית מקום 4 לא אומר כלום, אתה מתאמן 9 שנים בנאדם. ואתה שקוע בעולם של מיתוסים. וחושב שקריאטין וגלוטמין ותוספי תזונה יביאו אותך למקום 1 במר ישראל ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
מושעה
|
![]() סידרתי לו לבחור תפריט נחמד שאם הוא יעשה אותו יעשה אירובי לפחות שעתיים בשבוע ויעשה 12-15 חזרות אז שהוא יוריד ילך עם חולצה צמודה או גופייה אז הוא יקבל מחמאות, כי כל הגוף שלא יראה אחרת.
הוא כרגע לא ניראה טוב לפי התמונות, אם הוא יעבוד לפי מה שאני כתבתי וזה לא דברים שאני המצאתי אלה תאוריות ידעות פלוס ניסיון של שנים מהשטח אז יהייה לו גוף להתגאות בו. ודרך אגב חיטוב הגוף עושים מפסח לא זכרים לקראת סוף הקיץ . ועוד נתון שאתם לא יכולים להווכח איתו אני בייתי 5-6 אחוז שומן הרבה פעמים בחיים שלי אני באוף סיזן לא עובר את ה11 אחוז אז זה עובדה שאין לכם כלים להווכח איתה עם הייתי עם 17 אחוז שומן אז וואלה לא הייתי אומר כלום אבל אני נכון לעכשיו 6-7 אחוזי שומן ובחוף 11 אחוז על 78 ק"ג אז אני מדבר על דברים שאני יודע מהשטח. עובדה שאני מביא מתאמנים שבחים לא יודעים מזה 11-14 אחוז אני מביא אותם למצב שפה פעם ראשונה בחיים שלהם נוח להם להוריד חולצה בים והם מקבלים מחמאות. אף אחד מהמתאמנים שלי הוא לא ספורטאי תחרותי הם כולם משקיעים גג 4 פעמים בשבוע ואף אחד גם לא לוקח שורפי שומן רק תזונה נכונה אירובי מ12-15 חזרות נקיות ואיטיות זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
שגיא, זה לא מעניין אותי על כמה אחוזי שומן היית, זה לא קשור לדיון. אם יש לך הסברים טובים תסביר, אם בא לך להמשיך לחזור על כמה שאתה אליל פיתוח הגוף בכל הזמנים לך תספר את זה למישהו שזה מעניין אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
מושעה
|
![]() אף אחד לא בא אליי לתוכניות אימונים כי אני מאמן בחדר כושר כי יש עוד מאמנים, באים אליי כי אני כנראה משדר מקצועיות ורצון לעזור מכל הלב.
אני אוהב לראות תוצאות למתאמנים ושהם מקבלים מחמאות זה נותן לי סיפוק מעבר לכסף שאני מרוויח. אני גם חיי באינטרנט קראתי את כל הכתבות ויישמתי על עצמי הרבה דברים אין חכם כבעל ניסיון ואם אני אחרי 5 שנים של תחרויות חושב שזה התוכנית הכי טובה להורדת שומן ולעיצוב הגוף אז תאמינו לי שאני מדבר מניסיון שלי ושל מתאמנים שלי שעושים בדיוק אותה תוכנית שציינתי ואם אותו בחור ייקח את מה שאני אומר ויישם אותה אז אני מבטיח לו שתוך חודשיים הוא להיראות הרה יותר חטוב ומעוצב ולקבל הרבה מחמאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
מושעה
|
![]() משה אין חכם כבעל ניסיון אז אל תזלזל בניסיון שלי בתחום הפיתוח גוף ובתחום האימון
אם הגעתי ל5-6 אחוזי שומן סימן שאני יודע מה לעשות, לא אני המצאתי את השיטה אני רק מיישם אותה ומשדרג אותה. מעניין משה כמה אחוזי שומן אצתה כרגע ומה המשקל שלך שאתה כזה מומחה בחיטוב הגוף??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עד 70 קילו ואפילו מקום רשאון לא לקחת ? ואתה מתאמן 9 שנים כבר לא ?.. במקומך לא היתי מתגאה בכלל,ואני לא מבין בדיוק ממה אתה מתלהב שהיית על 4 אחוז שומן. אז מה ? מצדי תיהיה גם על 2 אחוז בנתיים אתה לא היית אף פעם מקום רשאון נכון ? וחלס להיתלהב מזה שאתה טבעי ובעל ניסון,כנראה השנסיון שלך מוטעה ורואים את זה. אתה כל השנה על 11 אחוז שומן גג בגלל זה אתה אף פעם לא עולה במסה ו9 שנים נראה אותו דבר. ותפסיק לדבר שטויות לא עושים בחיטוב 12-15 חזרות,אתה חי יותר מידי בעולם המיתוס. ותפסיק שאתה מגיב לירשום מגילות אני אפילו לא קורא את כל השטויות שאתה רושם. ותאמין לי הידע שיש למשה עוד 1000 שנה לא יהיה לך. ומזה משנה על כמה אחוזי שומן הוא ? אתה אשכרה מתהלב מעצמך ואין לך על מה.
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולא מצבי לא אבוד דווקא עכשיו מצבי טוב אפילו מאוד ולמה אני דואג להכפיש את שמך אם המערכת מראה דברים כתובים שחור על גבי לבן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אתה עושה את זה בשביל לקבל מחמאות אחי אבל בשבילי זה לא סתם מחמאות..
ומי אמר שאני לא מקבל מחמאות חחח שאלו את Shayse הוא מתאמן איתי.. ו17% שומן זה גג לא אמרתי שאני 17..
![]() |
#40 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |