|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נכון הוא צדק וזה נכון בהחלט! בקשר לפגיעה בכבד יש בזה משהו רק לכמיות גדולות מאוד (מסחריות) יכול להוות פגיעה בכבד! לכן הוא ציין את זה חצי קילו חלבון ביום זה בהחלט הרבה
הייתי גם אצל יאיר קרני 2 פגישות הבן אדם לא מבין בפיתוח גוף! וזה בדוק עריכה:הזיכרו שמה את דרור שגיא המרצה שלי לפיזיולויגה כפרה עליו פחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכמו שאמרתי זו דעתי האישית ולא אמרתי שאני לא מכבד אותו וגם אמרתי שאני לא מכיר אותו אישית אבל הרושם שלי עליו לא משהו גם עקב המוסד שהוא "מנהל" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חושב שגיל יותר טוב ממנו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
גיל יותר בקטע של פיתוח גוף תחרותי ותזונת ספורט. אלו ההבדלים בינהם , זה לא אומר שלשני אין ידע יותר מהאחר אבל ההתמחות של האחד שונה מהשני כל אחד מתעסק בדברים הללו יותר מהשני לכן יש לו יותר ניסיון בעניין. בכל מקרה התזונאי הכי טוב שיכול להיות איי פעם הוא אתה עצמך ולראות גישות שונות ולקבל את הניסיון הינו רק יתרון בסופו של דבר זה הגוף שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רואים שאתה לא יודע מה שאתה מדבר :dry:
לא בקטע של פיתוח גוף אני לא רוצה להתחיל פה לדבר שטיות אתה כנראה לא מכיר מספיק טוב את גיל יאיר הכין את אלון צוקרמן את דרור עוקבי? לא מספיק הכין עוד הרבה תראה לי מישהו אצל גיל ברמה כזו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תגיד לי מה אתה מראה לי פה דוגמן או מפתח גוף? עמית ספיר לוקח אותו בכיף
בקשר לגיל וליאיר , אתה רוצה לספור איתי כמה מתחרים גיל הוציא גם לתחרות מר עולם לעומת מתחרים שהוציא יאיר להב? בזה סיימתי את הדיון "הגנת התזונאי" הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להשוות אותו למאור זרדז? לעמית ספיר? ג'רי קריל?
לא שאני מזלזל בכל האחרים, פשוט הם הכי בלטו לאחרונה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם אפילו לא יודעים! איזה דוגמן תיגדו לי יד 48 דוגמן? ![]() אני יכול לשים כסף שאף אחד מהם לא יורד ממנו אדון עמית ספיר לא קרוב אליו מאור זרדז וג'רי קליר אולי פחות או יותר באותה רמה שלו עריכה: משה אתה תמים אחד התמים!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני תמים?
בוא תסביר לי איפה אתה רואה בתמונה שהבאת לי יד 48 אנחנו לא יודעים כלום , העיקר יאיר מאכיל אותך בלוקשים שתשלם לו אולי עוד איזה כמה אלפיות אתה מורעל וינגייט וזה יהיה ויכוח מיותר , אולי יום אחד תבין... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יאיר לא מאכיל אותי בכלום! אני חבר טוב מאוד של אח שלו!
על דרור לא דברתי עם יאיר למה אתה חושב שאתה הכל יודע? תגיד לי? איפה הם ואיפה אתה? דרור עוקבי היה מר ישראל איך דוגמן תגיד לי? אתה כותב כמו לא יודע מה באיזה פורום והם תראה אותם אז מה אתה מבקשש בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אפילו לא מתאמן וזה ממש לא מעניין אותי אני לא רואה בזה שום הנאה ושום כלום כמו כן הם על חומרים ככה שלהשוות אותי ועוד 90% מהאנשים פה עם אנשים כמוהם זה בלתי אפשרי. ואתה תמיד מתווכח על שטויות , שמתי לב בזמן האחרון (או תמיד?) אתה קיבלת הוכחות עכשיו שחור על גבי לבן שיאיר שלך החמדמד מדבר שטויות , ולא לא ערכו לו את הכתבה בYNET כי למה שיאיר בן אדם עם כזה "שם" יביא לYNET עם מאות אלפי גולשים ביום להרוס לו את המוניטין ושאנשים יחשבו שהוא יצא טמבל? , הוא יצא ככה טבעי לצערי והוא חי במיתוסים ולא נראה כאחד שמתעדכן אבל שוב אני לא מכיר אותו אישית ככה שאני לא יודע אני רואה רק על סמך דברים שהוא כתב. סגרנו את הדיון תמשיך לעקוב אחרי וינגייט אני בטוח שתגיע רחוק... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() איזה כיף לך שאתה חבר טוב מאוד של אח שלו באמת איזה מזל יש לאנשים בעולם הזה
עכשיו אחרי שהספקתי לקנא בך בפעם הבאה שתראה את הגנב הזה שלוקח מאנשים 400 שקל לפגישה בקליניקה שלו, תזכיר לו את גיל ותראה איך הוא מתחיל להתעצבן לך במקום ולהתחרפן מהסיבה הפשוטה שהוא מקנא בזה שגיל גם מוכר תוספי מזון והוא משחק אותה שהוא נגד זה ובעצם הוא יורה לעצמו ברגל אבל לא משנה פשוט הוא הרצה אצלי בקורס מדריכי חדר כושר של ווינגייט ושאלתי אותו לגבי גיל ומאוד הייתי קרוב לצחוק לו בפרצוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |