|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה צריך לדעת את כל הגזרות וכל השטויות שמלמדים ומבזבזים זמן בשיעור לשון? במקום ללמד דברים שיתרמו בחיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא עושה את זה בשביל קריריה בצה"ל גם אני יתחיל לילמוד רוסית עכשיו אני מאמין שרק בעוד הרבה זמן אני ממש יבין
אני עושה 1 בשביל עצמי ו2 כי אני רוצה קריריה בתחום הזה בכל העולם לא רק בצה"ל תודה אחי וכן אני מודע לזה שהשפה מאוד קשה אחת הסיבות למה אני כל כך רוצה להבין אותה ותודה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כרגע זה לא בסדר העדפויות שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סזוקי, יש לי משהו שיעזור לך ללמוד רוסית
צור איתי קשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה אתם משווים בין ישראל לרוסיה , סימן שישראל התחזקה הרבה?
תשוו מול ארה"ב וסין , את סין הם "קורעים" (לא להרבה זמן) וארה"ב "קורעת" אותם
![]() |
#30 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אני לא טועה גיימר פעם העלה סרטון עם איך היחידות המובחרות ברוסיה מתאמנות
משו מדהים |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
פעם הרוסים היו חזקים היום סתם מדינה חלשה,מפורקת,עם הרבה אנטישמים נוצרים ומוסלמים ומאט מאוד יהודים.. סתם מסכנים
![]() |
![]() |
#33 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חלאס יבבונים ...
על תדברו שטויות , על תזכירו את הספאצנז באותה שורה עם סיירת מטכ''ל חחח מה אתם רצינים ? דוד שלי מצד האמא שרת בצ'צ'ניה (יחידת ספאצנז) קודם כל זה לא כמו פה בוכים שלא חוזרים שבוע הביתה האנשים האלה בצד השני של העולם במרחק שאפילו למטוס לוקח 5 שעות לעבור אותו האנשים האלה לא רואים את הבית חודשים הופכים אשכרה לרובוטים . זורקים אותם ליערות בגודל של ישראל וירדן ביחד בלי כלום הן צריכים לשרוד , הם שותים דם ! על מה אתם מדברים בכלל! כשהם חוזרים מהשרות שלהם (אם הם חוזרים) הם אנשים אם פגם פסיכולוגי קשה הם רואים מוות כל יום ומוות הכי אכזרי שיש . אני יביא לכם תמונה של חיילים רוסים עומדים פנים מול פנים אם חיילים אמריקאים חח אתם תצחקו , החיילים הרוסים משתינים עליהם בקשת .. אני לא מזלזל בשייטת או בסיירת אבל אם כל הכבוד אנחנו מדברים על קנה מידה אחר לגמרה ואני אומר את זה בתור אחד שמאד רוצה לשרת בשייטת וכבר בשלבים מתקדמים אז שלא תגידו שאני קומוניסט ![]()
![]() |
#34 |
|
![]() ארהב קורעת את רוסיה ?????? חחחחחחחחחחחחחחחח על תצחיק אותי...בן אדם...
רוסיה עכשיו חזרה ובגדול.....היא צברה כוח בשנים אחרונות ועכשיו זה כמו בשנות ה70... אף אחד אבל אף אחד....לא יכול לעמוד מול רוסיה העכשוית.. Papoose וכל מי שחושב ככה...תחיו אם האשליה הזאת כמה שאתם רוצים אבל אם כל הכבוד לרוסיה יש צוללות הכי גדולות בעולם עם טילים גרעיניים של 100 מגה טון שיכוליפם לחסל חצי מכדור הארץ. עכשיו רוסיה זה לא כמו בשנות ה90 שהיתה מפורקת..ומושלכת כלכלית בגלל אנשים מחורבנים! אצל רוסיה יש נשקים הכי מתקדמים בעולם עכשיו..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() צודקים , אם נעזוב לרגע את עולם הטכנולוגיה
ונתמקד הכוח אדם , ביעילות פר נפש רוסיה לא רואה את ארה''ב ממלימטר הרוסים הם הצבא הכי קשוח בעולם תנאי האימון שלהם הרבה יותר קשים משל ארה''ב אתם פשוט לא יודעים מה הולך להם באימונים הם אתלטים, אקרובטים , לוחמים , עם ידיים של זהב מחנכים אותם להכל , אין התמחות מסויימת , הם יודעים לעשות הכל והם יודעים להסתדר מצויין בתנאי הישרדות . עם כל הטכנולוגיה הזאת שיש לארה''ב ! נכון יש לארה''ב מטוסים וטכנולוגיות שאין לרוסיה אבל רוסים זה עם עם מוח הרבה יותר מפותח משל הבבונים האמריקאים אם ארה''ב לא היתה חוטפת את המדענים הגרמנים לאחר סיום מלחמת העולם היא היתה נשארת מאחור
![]() |
#37 | |
|
![]() ציטוט:
עם כל הכבוד רוסיה גם לא מפסידה בטכנולוגיה... כל זה שאמריקאים אומרים שרוסיה זה ישן זה פרופוגנדה....סתם קקה... רוסיה לא רואה את ארהב בשום מקום...USA SUCCKS יחי הקומוניזם ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() צבא תאילנד שולט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() תסלחו לי על הבורות, אבל אמרתם שהם רואים רצח כל יום, באיזה חזיתות הם נלחמים? אם אני לא טועה הם נלחמים רק בצ'צנים(ואם זכרוני לא מטעה הם נכנעו או משהו לא?) איפה עוד הם מציבים את הצבא שלהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
צ'צ'ניה גדולה פי 10 מישראל וידוע שהם מוסלמים ... אולי הם לא במצב לחימה בכמה חזיתות אבל תאמין לי שהחזית מול צ'צ'ניה מספיקה בהחלט ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|