ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-10-06, 12:35   #21
Xchromosome
Guest

Sorry Must Be Problem On The Server !!!!
Sending My Post Twise
ישן 27-10-06, 12:39   #22
Xchromosome
Guest

AMIT חלס נו די הבנתי הדברים כמו HIT של STUART לא שמעתה אליהם בכלל ותוכנית 5X5 גם לא !
פציעות פציעות !!!! אין מה לעשות !!!!
Every body want be a bodybuilder but no one want to lift a have ass weight
ישן 27-10-06, 12:42   #23
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

אני אפעם לא עובר את ה10 חזרות כי אני פשוט לא אוהב את זה.
אני אוהב להתאמן עם 6-7 חזרות מקסימום..
בכלל בלחיצת חזה אני מגיע ל3 חזרות בסט האחרון אני לא מסוגל לשים משקל נמוך שם אז ככה יוצא.

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-06, 12:45   #24
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
אוקיי פשוט לדעתי לא צריך לרדת מתחת ל3 חזרות כי זה סתם סיכון לפציעות ואני לא חושב שתתקבל מסה משתי חזרות או אחת
חזרה אחת זה באמת נשמע מסוכן ומעבר לגבול.
בתרגיל מורכב לשריר גדול צריך לעשות ככה
סט ראשון 8 סט שני 6 סט שלישי 4 ואם יש רביעי אז 2.
אבל זאת לא דרך מקובלת בכלל
במכון כושר כל התוכנית שבנו לי נראית ככה
3X10.
אני תמיד מוריד חזרות ואני שונא שאומרים לי לעשות פחות משקל ויותר חזרות.

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-06, 12:46   #25
Xchromosome
Guest

חברים מי שהגיע למצב שהו לא מתקדם במשקלים !
אני ממליץ אל 5x5 זה עובד!!!!
מי שלא יודע מזה ! יכולים להסביר לו .
ישן 27-10-06, 12:51   #26
Amit
מושעה

כללי:: X
עוסק ב:: X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Xchromosome
AMIT חלס נו די הבנתי הדברים כמו HIT של STUART לא שמעתה אליהם בכלל ותוכנית 5X5 גם לא !
פציעות פציעות !!!! אין מה לעשות !!!!

Every body want be a bodybuilder but no one want to lift a have ass weight
איך אתה כל כך בטוח שלא שמעתי עליהם?
אפילו ניסיתי פעם להתאמן בתוכנית HIT של מייק מנצר
וכרגע אני אישית עובד ב5X5 שהתאמתי קצת לעצמי
מה הקשר בדיוק לפציעות? HIT היא תוכנית בטוחה למדי אולי מבצעים סט בעצימות גבוהה מאוד אבל לפניו יש הרבה חימום ויש רק סט עבודה אחד ככה שהתוכנית בטוחה באופן יחסי
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-06, 12:53   #27
Amit
מושעה

ציטוט:
חברים מי שהגיע למצב שהו לא מתקדם במשקלים !
אני ממליץ אל 5x5 זה עובד!!!!
מי שלא יודע מזה ! יכולים להסביר לו .
הנה על זה אנחנו מסכימים
רק מה שאנשים חושבים זה שזאת תוכנית רק לכוח אבל בעצם בשילוב תזונה מתאימה היא יכולה לתת מסה לא פחות ואפילו הרבה יותר משאר התוכניות
ישן 27-10-06, 13:05   #28
Xchromosome
Guest

היא תוכנית מאוד חזקה למסה !!!
ואם אתה יודע מי זה מצנר ! אני לוקח את המלים שלי בחזרה בכבוד !!!
ישן 27-10-06, 13:07   #29
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
יש פה בעיקר עניין של גנטיקה אני בטוח שאם תתן לי שני אנשים זהים וטבעיים לחלוטין שאוכלים אותו דבר ובמאזן קלורי חיובי
אחד שיעבוד בתוכנית כמו ABC או ABCD ויעבוד בטווחי חזרות של 6 ל 12
לא יגדל כמו זה שיעבוד בתוכנית כמו AB או A וישלב עבודה גם על טווחי חזרות שנחשבים טווחים של כוח
זאת דעתי בכל אופן שכל אחד יעבוד איך שהוא רוצה למי שיש גנטיקה מדהימה יכול לעבוד גם ABCD ולראות תוצאות יותר טובות אבל זה נדיר יותר
מה הקשר?? לא שאני מסכים איתך, אבל מה הקשר??
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-06, 13:09   #30
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Psychopath
חזרה אחת זה באמת נשמע מסוכן ומעבר לגבול.
בתרגיל מורכב לשריר גדול צריך לעשות ככה
סט ראשון 8 סט שני 6 סט שלישי 4 ואם יש רביעי אז 2.
אבל זאת לא דרך מקובלת בכלל
במכון כושר כל התוכנית שבנו לי נראית ככה
3X10.
אני תמיד מוריד חזרות ואני שונא שאומרים לי לעשות פחות משקל ויותר חזרות.
לעשות 2 חזרות ו 4 חזרות זה כבר אימון כוח, אם המטרה העיקרית שלך היא היפרטרופיה הטווח הזה הוא לא הכי יעיל שקיים. בלי קשר אני מסכים איתך שקשה לי לעשות בתרגילים מסויימים יותר מדי חזרות, כמו בלחיצת חזה, לעלות מעל 8 חזרות אני כבר לא יכול, אני בדר"כ עושה מ5 עד 8 חזרות בלחיצת חזה ואני מרגיש מצוין לאחר מכן
ישן 27-10-06, 13:11   #31
Amit
מושעה

ציטוט:
היא תוכנית מאוד חזקה למסה !!!
ואם אתה יודע מי זה מצנר ! אני לוקח את המלים שלי בחזרה בכבוד !!!
חח בטח שאני מכיר אחד משלושת המפתחי גוף האהובים עליי הוא ארנולד ופראנק זיין
http://www.bodybuilders.com/ment2.jpg
ישן 27-10-06, 13:13   #32
Amit
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
לעשות 2 חזרות ו 4 חזרות זה כבר אימון כוח, אם המטרה העיקרית שלך היא היפרטרופיה הטווח הזה הוא לא הכי יעיל שקיים. בלי קשר אני מסכים איתך שקשה לי לעשות בתרגילים מסויימים יותר מדי חזרות, כמו בלחיצת חזה, לעלות מעל 8 חזרות אני כבר לא יכול, אני בדר"כ עושה מ5 עד 8 חזרות בלחיצת חזה ואני מרגיש מצוין לאחר מכן
אז?
גם אחרי שאני עושה ABCDEFG אני מרגיש מצוין הרגשה מצונית היא לא מדד לגדילה
קיצור תמשיך להתאמן איך שאתה רוצה כל אחד והשיטה שלו
ישן 27-10-06, 13:21   #33
Xchromosome
Guest

Amit ארנולד , מזנר , ומי ?
אני מאוד נהנה לקרא ספרים סטוארת !!!
ישן 27-10-06, 13:24   #34
shahaflol
חבר פעיל

הרגשה מצוינת היא חלק בלתי נפרד מהתוכנית אימונים, אין מה לעשות.
כשאתה בונה תוכנית אימונים אתה צריך להתחשב בשלוש מצבים חשובים מאוד: המצב הפיזולוגי האופטימלי, המצב המעשי האופטימלי והמצב הפסיכולוגי האופטימלי.
אני אתן לך דוגמא: אם אתה מתאמן בתוכנית מסויימת שמאפשרת לך לאמן כל שריר פעם ב 36 שעות, אז המצב האופטימלי הפיזיולוגי הוא שתאמן כל שריר אחת ל 36 שעות. אבל מעשית זה בלתי אפשרי להרבה מאוד אנשים, אין הרבה אנשים שיש להם זמן לאמן שריר פעם אחת בשש בערב ואז יומיים אחרי כן בשש בבוקר, במקרה כזה אפשר להתפשר על 48 שעות מנוחה בין אימון לאימון לכל שריר. עוד דוגמא היא שנניח אדם נמצא בשגרת אימונים כזו שהוא מאמן כל שריר אחת ל48 שעות, אבל הוא מרגיש כאילו הוא יכול בכל אימון לתת עוד כמה סטים טובים לכל שריר כדי להגיע למקסימום היכולת שלו ( הרי כל האימונים עם התדירות הגבוהה הם אימונים תת מקסימליים מבחינת היכולת) ובגלל זה הוא מרגיש ממש מבואס וחסר מוטיבציה לבוא להתאמן, הוא מרגיש כאילו הוא לא סיים את האימון והלך באצמע בלי בכלל לתת את מה שהוא יכול, אז גם במצב כזה תמליץ לו להמשיך בתוכנית הזו??? חייבים להתפשר איפשהו וצריך לאפשר לכל אדם להרגיש מצוין עם הדרך בה הוא מתאמן.
ישן 27-10-06, 13:45   #35
Amit
מושעה

ציטוט:
Amit ארנולד , מזנר , ומי ?
אני מאוד נהנה לקרא ספרים סטוארת !!!
פרנק זיין
Frank zane הוא גם היה מר אולימפיה כמה פעמים 2 אם אני לא טועה
http://www.bodybuilders.com/zane12.jpg
http://www.bodybuilders.com/zane5.jpg
http://www.bodybuilders.com/zane4.jpg
ישן 27-10-06, 13:46   #36
Amit
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
הרגשה מצוינת היא חלק בלתי נפרד מהתוכנית אימונים, אין מה לעשות.
כשאתה בונה תוכנית אימונים אתה צריך להתחשב בשלוש מצבים חשובים מאוד: המצב הפיזולוגי האופטימלי, המצב המעשי האופטימלי והמצב הפסיכולוגי האופטימלי.
אני אתן לך דוגמא: אם אתה מתאמן בתוכנית מסויימת שמאפשרת לך לאמן כל שריר פעם ב 36 שעות, אז המצב האופטימלי הפיזיולוגי הוא שתאמן כל שריר אחת ל 36 שעות. אבל מעשית זה בלתי אפשרי להרבה מאוד אנשים, אין הרבה אנשים שיש להם זמן לאמן שריר פעם אחת בשש בערב ואז יומיים אחרי כן בשש בבוקר, במקרה כזה אפשר להתפשר על 48 שעות מנוחה בין אימון לאימון לכל שריר. עוד דוגמא היא שנניח אדם נמצא בשגרת אימונים כזו שהוא מאמן כל שריר אחת ל48 שעות, אבל הוא מרגיש כאילו הוא יכול בכל אימון לתת עוד כמה סטים טובים לכל שריר כדי להגיע למקסימום היכולת שלו ( הרי כל האימונים עם התדירות הגבוהה הם אימונים תת מקסימליים מבחינת היכולת) ובגלל זה הוא מרגיש ממש מבואס וחסר מוטיבציה לבוא להתאמן, הוא מרגיש כאילו הוא לא סיים את האימון והלך באצמע בלי בכלל לתת את מה שהוא יכול, אז גם במצב כזה תמליץ לו להמשיך בתוכנית הזו??? חייבים להתפשר איפשהו וצריך לאפשר לכל אדם להרגיש מצוין עם הדרך בה הוא מתאמן.
אתה באמת צודק לא חשבתי על הצד הפסיכולוגי של העניין אני דיברתי על העניין הפיזיולוגי שאני עדיין בטוח ב 99 אחוז שזה נכון
ובאמת מתאמן שיבוא בלי חשק לאימון ולא יתן את מה שהוא צריך לתת לא יתקדם בזה אתה צודק בהחלט גם לי בהתחלה היה קשה לא לתת את המקסימום שלי באימונים האלה אבל אני מעדיף לראות התקדמות
ישן 27-10-06, 13:49   #37
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
תחשבו מה שתחשבו, אבל אימוני סמי-פאוורליפטינג לדעתי הם הדרך הכי טובה לצבור מסה (וכוח). אימוני פאמפ של 15 חזרות לא יביאו אתכם לשום דבר מדהים. זה גם כיף להרים משקלים גבוהים. יש פה זלזול אדיר בפאוורליפטינג, כשבאמת יש המון פאוורליפטרים עם הרבה יותר מסה ופחות שומן מכל אחד פה. כי:
Wanna get big? Keep the reps low and the weights heavy!

זו התיאוריה הבסיסית שאני עוקב אחריה. כי הרבה אנשים כאן באמת שמתעסקים בקקה. עושים 10000 תרגילים לשריר על 1001 מכשירים שונים, עושים תרגילים מבודדים ועובדים על כל שריר מהזווית הזאת והזאת. כשבעצם האימון האמיתי זה הרמת משקולות בסיסית עם מספר תרגילים בסיסיים. בהרבה אימונים אני עושה כמה סטים רק של תרגיל אחד כבד לכל קבוצת שרירים - ומתקדם כמו שאף פעם לא התקדמתי - גם במסה וגם בכוח. תנסו את זה, מילה שלי - לא תתאכזבו!
אתה מתחיל להיות שטותניק אנטון. אם אתה גדל שיהיה לך בכיף תהנה לך. אני ראיתי כמה בודיבידלרים ישראלים מצליחים (לא מאור זרזד ולא עמית ספיר) שחלקם אתם לא מכירים. אולי במהלך כל האימון שלהם הם יעשו סט אחד של 4-6 חזרות וזהו. וגם זה או בבנצ' או בלג פרס לא במשהו אחר. אני אתן דוגמא טובה מאוד לאחד מהם, זאב שטיימץ, מר ישראל בשנות ה70 היום הוא בן 54 נראה בן 38 סוס מטורף. במהלך כל האימון שלו הוא שומר על טווח חזרות של 12-7\8 חזרות יד קידמית הוא עובד רק במכונות ואותו דבר לגבי גב, ותאמינו לי שהבחור גדול ומאוד. אז חלאס לחשוב שאם תעבדו כמו שהבודיבילדרים מאמירקה "מציגים" שהם עובדים. כי זה סתם שואו, אתם חושבים שרוני באמת מתמאן במטרו פלקס? רק כשהוא עושה סרט או צילומים אז הוא הולך לשם לעשות פרסומת לחבר שלו אבל בכללי?? יש לו מכון בבית ששם הוא מתאמן נקודה. אין היום כבר הרדקור.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-06, 13:55   #38
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
אתה באמת צודק לא חשבתי על הצד הפסיכולוגי של העניין אני דיברתי על העניין הפיזיולוגי שאני עדיין בטוח ב 99 אחוז שזה נכון
ובאמת מתאמן שיבוא בלי חשק לאימון ולא יתן את מה שהוא צריך לתת לא יתקדם בזה אתה צודק בהחלט גם לי בהתחלה היה קשה לא לתת את המקסימום שלי באימונים האלה אבל אני מעדיף לראות התקדמות
אני חייב להודות שטוב מצדך לא לגרור את הויכוח הזה לרמות נמוכות!
מסכים איתך במאה אחוז שעדיף לראות התקדמות, ובכל זאת יש לי את העניין הזה שאני לא מרגיש טוב באימון בו אני לא נותן את כל כולי. בכל מקרה היה כיף לנהל איתך ויכוח רציני וטוב!

ד"א אנטון אני גם מאוד אוהב אימוני כוח וגם לי יוצא מדי פעם לערבב בין אימוני כוח לאימונים לעליה במסה, ואף אחד פה לא מזלזל בפאוורליפטינג! אני אישית מעריך בהרבה ויותר נהנה לראות תחרות פאוורליפטינג מאש בודיבילדינג, אבל מה לעשות שבודיבילדרים יותר גדולים מפאוורליפטרים, אחרי הכל הגדילה היא המטרה העיקרית אצל כל בודיבילדר, בשונה מפאוורליפטר.
ישן 27-10-06, 14:11   #39
igorek
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אתה מתחיל להיות שטותניק אנטון. אם אתה גדל שיהיה לך בכיף תהנה לך. אני ראיתי כמה בודיבידלרים ישראלים מצליחים (לא מאור זרזד ולא עמית ספיר) שחלקם אתם לא מכירים. אולי במהלך כל האימון שלהם הם יעשו סט אחד של 4-6 חזרות וזהו. וגם זה או בבנצ' או בלג פרס לא במשהו אחר. אני אתן דוגמא טובה מאוד לאחד מהם, זאב שטיימץ, מר ישראל בשנות ה70 היום הוא בן 54 נראה בן 38 סוס מטורף. במהלך כל האימון שלו הוא שומר על טווח חזרות של 12-7\8 חזרות יד קידמית הוא עובד רק במכונות ואותו דבר לגבי גב, ותאמינו לי שהבחור גדול ומאוד. אז חלאס לחשוב שאם תעבדו כמו שהבודיבילדרים מאמירקה "מציגים" שהם עובדים. כי זה סתם שואו, אתם חושבים שרוני באמת מתמאן במטרו פלקס? רק כשהוא עושה סרט או צילומים אז הוא הולך לשם לעשות פרסומת לחבר שלו אבל בכללי?? יש לו מכון בבית ששם הוא מתאמן נקודה. אין היום כבר הרדקור.
לא הבנתי את הנקודה שלך.
igorek מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-10-06, 14:13   #40
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igorek
לא הבנתי את הנקודה שלך.
אין כבר הרדקור, זה סתם אין בודיבילדרים מקצועיים שמתאמנים ככה בחו"ל אם רואים מישהו בסרט שלו שמתאמן ככה, זה רק בשביל הסרט.

בודיבידלריים לא יורדים ל6 חזרות, כמו שאמרתי אז אם ראיתם את רוני עושה 2 חזרות דדליפט זה לא אומר שכל אימון שלו הוא ככה, כל הבודיבידלרים עובדים בטווח של 8-12 חזרות

משקולות חופשיות זה לא האימון המושלם, מרי ישראל רבים עובדים הרבה במכונות.
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא