|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() בשתי מילים:
טוב אחיייייייייייייייייייי
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() זה פשוט הורג אותי שלדעתך מתאמנים שמושכים,דוחקים,מרימים ועו' עם משקלים תלת ספרתיים לא קטנים בכלל, חלשים יותר מאיזה שלומפר שעושה כפיפות בטן,שכסות שמיכה,ומקבילים ומתח
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
וכן יש המון קטנים שהם סוסים ..לא שמעת פעם תמשפט גודל לא מעיד על כח ומה זה קשור כל האימונים האלה כל האימונים האלה ההיפך מחלישים אותם במקום לחזק
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
וחוצמזה צריך גודל מסויים בשביל כח,אתה הרי צריך שיהיו לך ייחידות מוטוריות כדי שתוכל לגייס אותן
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
והוא רזה 70 קילו לא חייב להיות גדול
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אוקיי מלבד סיפורי "אני מכיר" וסיפורי "שמעתי" יש לך איפשהו מחקר,מאמר,סימוכין או דוגמה ממשית שאתה יכול לפרסם פה שתתמוך בטענות שלך?
![]() |
![]() |
#9 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא פרשתי מהויכוח ,לחלקנו יש דברים לעשות .
אני מנסה להבין באיזו טוענה גם אתה טוען שאימון משקולות הוא משהו "לא טבעי" הרי בסופו של דבר אלו תנועות טבעיות לגוף האדם,פשוט בתוספת היתנגדות,זה כמו שתגיד שזה לא טבעי מבחינתך להיתיישב על אסלה (לדוגמא התנועה של סקוואט) ורק בשביל הפרוטוקול ,למרות הותק המטורף שיש לך בחדרי כושר (וואו שנתיים שלמות ?! אני משפריץ זרע לכל הכיוונים מהיתרגשות ) ,אתה עדיין מדבר מהתחת.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן אני מכיר ת'סיפור עם הקוטג'..
חח אני לא יכול להגיד למה אבל תאמין לי יש לו את הסיבות שלו..אגב ראית איזה סוס הוא כיום?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יגיד לכם את האמת אימון משקולות הרבה יותר טוב מאימון משקל גוף .. עד לפני חודש בערך הייתי מתאמן עם משקולות עד שהמאמן שלי אמר לי שכדאי לי בנתיים להפסיק עם זה כדי שאני יתפתח מבחינת גובה ורוחב ... וכשהגדילה שלי תפסיק אז אני יוכל להתאמן עם משקולות וזה מה שאני עושה עכשיו .. כבר חודש .. ואני מרגיש שמשקל גוף פחות טוב ממשקולות ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פאוור, מה הקריטריונים שלך לכח?
![]() |
#15 |
|
![]() זה שמישהו עושה 10000000 שיכבות שמיכה זה לא בהכרח אומר חזק זה מראה על הסבולת שריר שלו.
ויכול להיות שהיחס כוח-גודל שריר לא כול כך פורפוציונאלי אבל מבחינה עובדתית הגוף בונה תשריר זאת אומרת שיש יותר כוח כיווץ לגייס=עוד כוח
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם צוחקים נכון?? אתה אומר שבודיבילדרים לא חזקים?? אני רוצה לראות אותך עומד למשל מול ארבל בצעקות שהוא חתכית זין מרקד, זאת תהיה טענה מספיק טובה בשביל כח, איך הם הולכים מכות?
וההשוואה המפגרת שלך על הורדת ידיים מראה כמה אתה בור. הורדת ידיים זה ברובה טכניקה, איפה הכח פה? ואני לא מבין פשוט תגדיר לי את ה"כח" הזה שאתה מדבר עליו, אתה מדבר אולי על the force ממלחמת הכוכבים? כי אתה ממש מדבר מהתחת. בודיבילדרים ותיקים הם מאוד חזקים בתקופת המסה שלהם, הרבה הרבה יותר חזקים מהבנאדם הממוצע, אתה יכול להיות בטוח בזה. וזה שאתה מביא משקל גוף מול משקולות? אלה שתי דרכים שונות לאימון, כל אחת כאמור אמורה להיות יותר יעילה לדבר אחר. יש טווח חזרות של סיבולת, טווח של היפטרפיה וטווח של כח. כאמור כל אחת תעלה מסת שריר עם הזמן, ואין דבר כזה שריר מנופח או עוד משהו מהשטויות האלה שאתה מדבר, אתה לא תמצא מישהו עם המון מסה ובלי כח, רק אולי מישהו שעבר פציעה. תפסיק לבוא עם סיפורי סבתא.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() פאוור, חבל אתה סתם יוצר ויכוח מיותר.
למרות שמסבירים לך, שאימון התנגדות עם משקולות יותר אפקטיבי מאימון התנגדות כנגד משקל גוף וזה על סמך מחקרים והוכחות מדעיות אבל אתה מזלזל בזה וחושב שאתה צודק. אז תעשה מה שבראש שלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() פאוור רוצה הוכחה שמה שאמרת שווה לתחת?
כמעט ולא עשיתי שכיבות שמיכה בחיים שלי...אחרי שפיתחתי יד אחורית עשיתי יותר שכיבות שמיכה ממישהו שמתאמן על זה כמעט כל החיים שלו איך אתה מסביר את זה? אם זה לא כוח אמיתי אני לא יודע מה כן.. אה ונכנסת לshitlist שלי (קרדיט ענק עם חיבוק דוב לארבל :d) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אני לא עברתי את ה8 חזרות בבנצ' כבר כחצי שנה, וביום ספורט עשיתי 20-30 יותר שכיבות שמיכה מכל הבנים בכתה שהולכים ל"אחריי" ומתאמנים על שכיבות שמיכה
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |