|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רק מהמחשבה שבן אדם כמוך עם בייספס שרירי כמו שיש לך בתמונה ילטף לי תשיער מעמידה לי תפטמות. NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]() יצא דאבל בעע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
לי יש תלתלים(נראה לי כבר נעלמו) אבל אחרי שאני מסתפר יש לי כמו שיער ערווה על הראש
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
כמו ברוס לי רק בלי קסדה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מושעה
|
![]() וואו זה היה אשכול מתרומם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות, החלקה יפנית מחזיקה לכל החיים, היא משנה את המבנה המולקולרי של השיערה, וכן היא תיהיה חלקה לתמיד, אבל שיערה שגודלת מהשורש, תגדל בצורה הטבעית שלה (מתולתלת?)
ולכן לבעלי שיער קצר לא משתלם לעשות החלקה יפנית, שהיא יקרה מאוד. הטיפול אורך שעתיים - שלוש, ועולה משהו בין 800-2000 שקל, לך עם כובע, הכי טוב :] (יש גם החלקות רגילות, טיפול של שעה בערך, הרבה יותר זולות, חלקן טובות וחלקן לא, וכדאי לך לעשות את זה אצל ספר מקצועי כי יכול להיות נזק לשיער, בכל אופן ההחלקות האלו הרבה יותר זולות אבל האיכות שלהן נמוכה יותר וזה לא יוצא חלק ב100%) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי קצוץ הכי טוב-תמיד נראים בסדר+ איתו, או שתחמצנו ואז השיער נראה תמיד טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח אני חייב כזה דבר!! השיער שלי שהוא ארוך הוא סבוך כזה..אבל חלק כן חלק לא...חלק ישר כזה וחלק מטותל..וביגלל זה אני הולך רוב הזמן עם שיער לא ארוך בימיוחד..=[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
מדובר על טיפול לחצי שנה, ואני אישית הייתי עם חבר במספרה כשהוא עשה את זה, וזה עלה לו ..50 שקל. השיער שלי סבבה לגמרי, אני פשוט מעדיף שיער חלק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() ידידה שלי עשתה החלקה יפנית ביררתי על זה גם.. זה עלה לה 1500 שקל וכל כמה חודשים אחי צריך לעשות שורשים כי גודלים שורשים מתולתלים שזה עוד 400 שקל בקיצור זה המון צרות אבל הנה כבר שנה וחצי יש לה את זה זה לא יורד בתכלס עד שמקצצים את כל השיער..
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני שונא את השיער שלי אני כבר כמה ימים שוקל לעשות קרחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|