|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הבאסה של החיים שלי,דכאון גמור.תהיו רציניים בבקשה
אני לא אוכל לא מתאמן לא ישן כבר כמה ימים
הייתה לי חברה עשרה חודשים(הרבה יחסית)והיה לנו טוב ביחד אני אוהב אותה והיא עוד אוהבת אותי,הייתי קנאי כזה והיא אחת שאוהבת חופש(לא להשתרלל,סתם חופש פשוט לא לחנוק)ואני קצת חנקתי אבל היא נשארה איתי כי היא אהבה אותי והייתה מוכנה להשתנות בשבילי.אבל ההורים שלה שמעו איזה ויכוח שלנו והחליטו שהיא לאצריכה חבר ושאני לא טוב לה ושהיא צריכה כלום על הראש ולא לחשוב עליי וזה(אני חושב שהחארות גם לא הסכימו לה להפגש איתי יותר) בקיצור,היא אמרה לי שלאכפתלה מה הם אומרים ושהיא אוהבת אותי והיא תחליט מה טוב לה וטוב לה איתי. אחרי יום אני מקבל ממנה טלפון..היא החליטה להפרד.מכל הלחץ הזה..ואני משתגע.משתגע היא רוצה לנתק קשר לשבוע ככה ואנלא מסוגל בכלל לא לדבר איתה אפילו שעה אני מתחרפן.שאלתי אותה אם יש סיכוי שנחזור בהתחלה אמרה אולי ועכשיו היא אומרת שלא,וזה סופי שלא וזהו.ושהיא עדיין אוהבת אותי וחושבת עליי אבל היא לא רוצה לחשוב עליי כי זה עושה לה רע וגם אני לאצריך לחשוב עליה כי זה יעשה לי רע(ככה היא אומרת זתומרת)אני מתחרפן בבקשה גברים אנשים לאדע אתם בטח מנוסים..מה אני עושה?אני חייב להחזיר אותה אליי אנלא מאמין שזה קורה לי בכלל הכל היה מושלם פתאום במכה זה קרה איזה אחד כתב פה פעם משהו כזה "לא כדאי להתאהב כי בסוף מתאכזבים"..צדק. התגובות שלכם יעזרו לי תודה תודה.. נ.ב:אנחנו גרים רחוק שעה וחצי נסיעה ועדיין לא ויתרתי והייתי נוסע אליה כל הזמן והיא אליי והיה לנו טוב לא נשברנו מכלום ופתאום זה...אין אני מת והיו לנו מלא טוב ביחד וכל הזמן אני מנסה להזכיר לה אנלאדע אם אני מצליח אבל זה הורג אותי כל המצב הזה מה אני עושה|:?!תודה
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|