|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות הענייניות ברובן,אבל לא הבנתם ממש את הנקודה שלי,לא עזבתי אותה בגלל שהיא לא נתנה,היא נפרדה ממני,ואני גם היה לי צד קטן בעניין,אבל הבעיה שאני אוכל תלב זה שאני עושה מה שהיא רוצה, ולא אכפת לי שהיא לא נותנת,אבל המחשבות שברגע שאני ישתחרר ממנה היא תהיה עם מישהו והוא יגע בה וכל זה,ואני יושב ואוכל תלב,ובגלל זה אני לא מצליח להשתחרר ולוותר עליה,זה הורג אותי,והיא לא ממש רוצה לחזור,זה אני שמתעקש,ואני די אוהב אותה,אבל הרוב זה האכילת לב שלא נותנת לי לוותר,זה מכניס אותי לדיכאון וזה מעיק חבל על הזמן
ושומרי השפה,בעיש תעשו את זה במקום אחר.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה אני מבין דבר אחד, הכל קשור לאגו... לא למשהו אחר .. אולי קצת לאהבה, אבל הרוב זה אגו שלך... ואני לא חושב שככה אתה צריך להרגיש בן אדם... מה חשוב לך כל כך שאתה תדע שאתה הראשון ולא מישהו אחר?!:dry:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() יש משפט שאומר שעד שלא מפסידים משהו לא מבינים כמה חשוב הוא היה לך.
עכשיו אתה כנראה מבין כמה היא חשובה לך, תעשה את מה שאמרתי, לך תנסה להיות איתה עוד פעם ותבין אם זה באמת מה שאתה צריך... לגבי "שומרי השפה" אני מצטער אבל מחובתי לתקן אחרת יחרימו אותי מהאגודה :dry:
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי איך להסביר את זה,בגלל זה פניתי לבוגרים שפה,כי אולי הם עברו גם דבר כזה,זה לא קטע של להיות הראשון,איך אפשר להסביר דבר כזה,רק מי שהרגיש את זה יודע על מה אני מדבר,אז בגלל זה פניתי לותיקים
(נ.ב,sagilevi ראיתי תהודעה שלך במוניטין חחח,אין שיר שלא שמעתי אחי)
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() שמע אחי אתה באמת מרגיש שאתה אוהב אותה?או שאתה סתם מקנא וחושב ש"בגלל שהיא הייתה חברה שלך אז זהו אף אחד לא יצא איתה"
אם אתה באמת סתם קנאי אז תחשוב שבאמת יש עוד בנות בעולם ותוכל להשיג מתישהו אחת אחרת ואם אתה באמת מרגיש אליה משהו וכואב לך על הפרידה לדעתי תנסה לחזור אליה לפני שבאמת היא תמצא מישהו אחר..ובקשר לקטע של ה"קשה" שמע נשמה להיות חבר של מישהי זה נחמד אבל אתה לא יכול לצפות מבחורה שבגלל שהיא חברה שלך אז זהו שהיא ישר תתחיל לגעת ולהיתחרמן עלייך דברים כאלה לוקחים זמן וחברות זה דבר רציני! יש בנות שיקח להם יותר משנה כדי להיפתח ולהיתרגל לבן זוג שלהן! חוץ מזה שאם היא חברה שלך אתה תמיד יכול לשבת ולדבר איתה על זה ולהסביר לה שמעבר לעבודה שאתה אוהב ומכבד אותה אתה מרגיש אליה גם "משיכה" כלשהי ולנסות לשאול אותה בעקיפין כמובן אם היא מרגישה אותו דבר.. בהצלחה אחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לזה שהיא לא נותנת ,אז זה לא אכפת לי ולא התכוונתי לזה,רק אמרתי שבחורה שאתם "שומרים עליה" ומחכים לה ואוהבים אותה פתאום תילך ותהיה עם מישהו אחר,אחרי שאתם מכבדים אותה ועושים מה שהיא מבקשת,ואחרי שאתם ניפרדים היא תהיה מישהו אחר ואתם תאכלו תלב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד דבר אן בת שלא נותנת יש בן שלא יודע לקחת כל הבנות רוצות סקס ברמה כלשהי היא מסורתית או משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה בנות מפחדות מסקס בגילאים האלה אין מה לעשות יש נדירות שלא פוחדות ואותן בנות רק נהנות...
כניראה שהיא פשוט לא בוגרת מספיק או שאתם לא דיברתם על זה בפתיחות מלאה שהייתם יחד תכלס אתה מקנא ויש מצב שאתה אוהב אותה אבל בכל זאת אני אומר שחרר תנסה לשחרר בהצלחה ד"א לאבד את הבתולים זה לא משהו שפורקים פעם אחת:| תיהיו בריאים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני יגיד לך תאמאת אתה לא מבין כלום בבנות !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
דבר רישאון נער ביגל 18 אחרי 5 חודשים צריך לזיו את חברה כל יום אם היא לא רוצה אחרי 5 חודשים תיפרד ואל דבר איתה תעשה חיים !!! בחייים שלךךך אל תיתחנן לבנות זה הכי גרוע נגיד ניפרדתם אתה לא מדבר איתה לא מיתקשר ואתה מראה לך שלא אחפת לך מימנה גם אם היא רוצה לחזור אתה אומר לה שאתה צריך זמן לחשוב אל זה לפחות שבוע שבועים מי שטוב אם בחורות הוא טיפש צריך ליואת מניק !! איפלו אם יש לך לב טוב רוצה שהיא תוכל תלב תיצא כל יום אם חברים תדבר אם חברות שלה :] תיזרום איתם גם
![]() |
#32 |
|
![]() את האמת לא תאמאת ראשון לא רישאון אכפת לא אחפת להיות לא ליואת מניאק לא מניק אפילו לא איפלו תאכל לא תוכל
סליחה אלה הנוהלים :]
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() ---
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהן הרוב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמאת - ת'אמת (אם אתה רוצה בסלנג) רישאון - ראשון ביגל - בגיל לזיו - לזיין תיפרד - תפרד! (לא צריך י')! שלךךך - שלך (לא צריך יותר מדי אותיות דביקות ![]() תיתחנן - תתחנן ניפרדתם - נפרדתם מיתקשר - מתקשר אחפת - אכפת מימנה - ממנה אל - על !!!!! שבועים - שבועיים! אם - עם! ליואת - להיות! מניק - מניאק! איפלו - אפילו! תוכל - תאכל! תיצא - תצא זה בגדול.. תודה רבה, ואנא המנע מכך, אתה רואה כי יש לך מלא טעויות!
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אתם עושים עבודת קודש תאמין לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה ..
אני רושם מהר וגם יש לי בעיות בכתיבה ...אני דיסלקט רציני כמו שאומרים :] אבל מה לעשות זה החיים eyalamzleg אין קשר לתמניות כל בחורה בישראללל אוהבת בחור קשה\שמחזיק אותה קצר זה כמו שאתה רואה סידרה בטלוזיה דוגמא : סהר פדידה הוא מניק לכל בנות בסידרה שהוא משחק וכולם רוצות אותו :] וכמו זה אומרים טנובלה זה החיים :]
![]() |
#39 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חרא [ז"א שייסה], חלאס לזיין בשכל כל אשכול אתה מתקן אנשים
יאללה עבור הלאה זה גם ככה לא יעזור לו הוא רואה את המילה ומתבלבל זו בעיה שיש לו זה לא שהוא עושה דווקא או משהו כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() עזבו מי צריך חברות בכלל?
זיינו בצורה אקראית כל אחת שאפשר וזהו אוכלים סרטים עכשיו................
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|