|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות , חלק פה קצת עזבו את הנושא ..
אני לא מתאמן מקצועי ממש .. כאילו אני לא קונה חלבונים .. אני אוכל נכון ומתאמן 4 פעמים בשבוע .. עכשיו זה לא שאני מגזים בשתיה .. ושאר הדברים אני לא נוגע .. כלומר סיגריות וכל זה .. אני שותה ממש לא הרבה - זה לא משפיע על הגוף לרעה נכון ? אני לא רוצה להגזים , הכי כיף זה לשתות אבל לשתות תחושה שזה הורס ת'גוף זה לא כיף .. אז קיצר לפי רוב התגובות פעם ב .. לא יזיק תודה לוכלם |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
מתחילים מלחפף בדבר הכי קטן וזה נגרר לאט לאט ובום פתאום אתה שחיף.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
לישון 8 שעות לפעמים זה לא ריאלי, לא לשתות זה בעייתי לדעתי [לי במיוחד] במסיבות עם חברים, לא לעשות צ'יט מידי פעם כשאתה יוצא עם החברה או משהו בסיגנון זה מוציא אותך מעפן. בקיצר כל אחד והדיעה שלו, אני אישית חושב שנכון לשלב בין התזונה והאימונים לבין השאר בצורה הרמונית עד כמה שאפשר וששום דבר לא יעלה על השני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כולי הסכמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שלפעמים אין ברירה וחייב לחרוג מהרשימה ולשתות פעם בשבוע בסופ"ש עם חברים זה כיף ועם כל הכבוד אני חושב שבלי לשתות פעם ב... לדפוק איזה צ'יט פעם ב... ככה עם חברים בן אדם יכול להפוך למאוד בודד וסגפן יתר על המידה כי הוא כל הזמן לא יזרום עם החיים... צריך גם להנות מהחיים ולא להיות רובוט במאה אחוז...
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
וואלה ספורט זה החיים שלי.. ואני מקפיד על תזונה נכונה ועל תדירות אימונים במשך השבוע... אבל בסופי שבוע פעם בשבוע פינוק שתיים לא מזיק .. חצי בירה מהחבית פעם בשבוע לא מזיקה אף פעם ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דיייייי בכיית צא תשתה תהנה מהחיים אי אפשר להתייסר מהכל..... ברור אני לא אומר להיות אלכוהוליסט מסריח להשתכר כל יום אבל חיים פעם אחת אחי תצא תהנה תשתה אני בטוח שלא הפנמת כלום אמרתי רק דעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בקשר לכל השאר אתה צודק מוותרים על המכון או על תפריט פעם אחת ואתה מתחיל לוותר לעצמך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מיזה שכשאתה מקיא את הנשמה אתה פוגע לעצמך בתזונה ואין לך תאבון.
![]() |
![]() |
#33 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
כי ההודעה שהגבת לה, היא בדיוק הודעה שתומכת במה שאתה אומר, שלא צריך להגזים כי מתים בסוף וכן צריך להנות, אבל אתה פשוט מגניב מדי בשביל להבין משפטים שלמים (כמה מילים ביחד, אחת ליד השנייה, זה משפט ) כמובן שמותר לשתות כמובן שלצאת ולהנות וזה, אבל אין מה לעשות אם רוצים להגיע לתוצאות אז צריך להקפיד, ככה זה, כשאתם במאסה, תשתו , זה לא יעשה כלום , אתם גם ככה בעודף קלורי, תשנו חצי שעה פחות חצי שעה יותר לא קרה כלום, אבל אם כל לילה קבוע אתם ישנים 3-5 שעות כי כל הלילה הסתובבתם עם החבר'ה וזה ונהנתם, אז כן זה ישפיע, אם אתם בחיטוב ופעם בשבוע תשתו, אלא אם כן זה בהעמסה, אז כן זה ישפיע, כי זה עוד קלוריות, צריך להנות, אבל צריך לדעת מתי, ואיך, ולא להגזים, מכיוון שזה ספורט שקשור לתהליכים בגוף שלנו, צריך להקפיד על ה"כללים" כי מה לעשות הגוף שלנו מגיב לכל החוסר בשינה והעודף / חוסר קלוריות ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() Tel-Aviv אתה כותב לו והוא באותה דעה שלך יסטלן
קיצור אני אומר כל החוכמה לשתות גם ולהגיע לראש טוב ולהנות לא להשתכר יותר מידי ככה גם לא ירגם כל הנזקים שכתובים במאמר שאחד החברה השאיר פה לינק שלו וגם לא צריך יותר מידי לוותר לעצמך כמו שHELL אומר כי אחרי זה וויתור ועוד וויתור ועוד וויתור בסוף תהיה אחד שעושה לעצמך חיים קלים אז אני אומר תהנו בקטנה אפשר להתפנק סוף שבוע אחרי 4 או 5 אימוניים מסיביים שאתה יודע שהשבוע עבדת כמו שצריך על הגוף ככה גם תוכל באמת להגיד לעצמך בוא נתפנק סוף שבוע נשתה חצי ליטר בירה ישר מהחבית ותידע שזה מגיע לך כי השבוע עבדת קשה ולא וויתרת לעצמך זה הפינוק האמיתי לדעתי ולא נקרא וויתור ...
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הוא רשם "להשתכר" ככה שמן הסתם הוא לא מתכוון לבירה. שאני הייתי משתכר מזמן בימי שישי, אז יום שבת לא הייתי מסוגל לאכול אפילו מלפפון. אבל אם שותים במתינות כמו שאני עושה היום אז זה לא משפיע, מניסיון. כמו שהבחור מעליי רשם, חצי ליטר בירה לא יעשו לך כלום, רק תיקח בחשבון את הקלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() ציטוט:
אז אם בא לך להשתכר מידי פעם תישא בתוצאות מה שרשום במאמר ברור כשמש אני אמרתי לך את דעתי תרצה תקבל לא תרצה לא תקבל תאמין לי שגם אני הייתי פעם משתכר סתם חרא דופק תצורה וסטלה עד אחרי שאתה מכיר לא שווה כלום
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() ולפי מה שרשמתי אני מסכים אתך. שמשתכרים מקיאים ואחרי זה במשך יום שלם אין תיאבון. אז רשמתי לו שישתה במתינות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() לשתות אלכוהול כל שבוע זה לא בריא..לא לכבד..לא ללב ולא לנפש..
אם תוכל להפחית באלכוהול הגוף שלך יודה לך מאוד. באלכוהול זול יש אתנול (רעל) בגלל שהאלכוהול שלהם לא עובר זיקוק אחריי תסיסה או שעובר זיקוק אחד לאחר תסיסה.. אז אם כבר אתה מכניס לגוף כ"כ הרבה אלכוהול לפחות שיהיה איכותי.. וודקות פרימיום, ברנדי/קוניאק חח, רוסקי סטנדרט וכו'... ובקשר לנפש בן אדם שמשתכר בישביל להנות הופך את האלכוהול לדבר הכרחי בחיים. תיראה אני יוצאת הרבה ויש לי אפשרות לקבל אלכוהול בחינם..אבל אני מעדיפה מים, לא כמו פעם כשבייתי קטנה הייתי שותה בישביל לקבל סטלה ויענו להנות, בסופו של דבר אתה יכול להנות גם אם תשתה מים. אלכוהול תורם להרגשה הטובה שלך אבל לא מומלץ יותר מידיי.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|