|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אין לך זכות לדבר סתכל איך אתה ניראה לידי כמו זבוב. אני מתאמן רק 9 חודשים נכון ובלי הפסקות בלי כלום.. חח ומה שאתה חושב ממש מעניין לי את הביצה הימנית. איך אני מעז לדבר? איך אתה מדבר בכלל..
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה יודע מה ההבדל !? שאני עוד יגדל ויגדל ואתה תיראה בן כמה אתה אני כולה בן 16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א.התמונה של כל התוספים הם לא שלי חח.. אם היה לי כסף ליקנות כמות כזאת של תוספים לא היתי איתך בפורום. רק נוז וחלבון שלי,יצאתי מתקופת חיטוב אחרי שירדתי 15 קילו ואני אם היקף יד 36 וחצי :dry: אתה יודע למה כמעט כל אחד יורד אליי ? כי הם מקנאים ואוכלים את הלב שלהם מאוחרי מסך. וואלה ממש לא אכפת לי גם מה הם חושבים עליי זה רק פורום.. אני לא מצפה שאדם שניראה ככה שיגיד לי איך אני ניראה. בעזרת ה' אני לא רק יגדל וגודל אני ישאיר להרבה כאן אבק. http://img165.imageshack.us/my.php?image=juoot8.jpg
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יאלה שתקו ..ומה לקחת ללב אחי ! סתכל שוב על התגובה אין משו פוגע
ותתחיל להתרגל לפורום הזה כי יש הרבה צחוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור סגרו תפוסט אחד המנהלים ב'קשה....
שלא יגבו יותר פה... אם השאלות שלי עושות כזה דבר זה לא שווה |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אותו אחי הוא סתם ילד,מנסה לצאת עליי עלק.. טוב חלס אין לי כוח לפורום הזה יותר להיתראות.
![]() |
![]() |
#27 |
חבר מתחיל
|
![]() רק רציתי לשאול משהו את האנשים שפירסמו כאן תמונות של התוספים, אתם משיגים אותם מהארץ או מזמינים מחול ? ואם כן אז מאיפה ? כי קשה מאוד למצוא מקום שגם שולח לארץ וגם יצא משתלם עם המשלוח, מה גם שהבנתי שעושים כל מיני בעיות בירוקרטיות במשרד הבריאות (או שהפסיקו עם אלה ?)
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את הנוז קיבלתי מחו"ל דוד שלי בא אז אמרתי לו שיביא לי :dry: את החלבונים קריאטין וכו' מישראלבודי.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|